2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Herkess kız diyodu hatta çin takvimi asla yanılmaz diyolardı ama doktorum cok emin erkek dedi şaşırmadım desem yalan olur meger alttan alttan kiza alistirmisim kendimi cevrem etkiledi galiba.....neysee 8 yildir bekliyorum bu bebegi saglikli olsun insalahh

8 yıl sonra gelen mucıze ha sağlıkla sıhhatle gelsın Allah kucağına aldığın gunlerı gostersın canım :)

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın canım

foto varsa paylasabılır mısın nub teorısı topıgınde dolaştım bıraz da merak ettım senın foto tutacak mı :)
bana boncuk kiz dedi merve erkek dedi. bakalim hangisi tutcak.

Yine kanamam başladı ustelik kırmızı rengi ne olur dua edin :KK43:
Allah yardimcin olsn insallah hersey yolundadir. Lutfen korkma benm annemin en kucuk kardesimde 9 ay boyunca adet doneminde kanamasi oldu. Normal adet kanamasi gibi ama o kadar cok diil. Belki sende de oledir. Doktora git ihmal etme. Hayirli haberlerle insallah

Herkess kız diyodu hatta çin takvimi asla yanılmaz diyolardı ama doktorum cok emin erkek dedi şaşırmadım desem yalan olur meger alttan alttan kiza alistirmisim kendimi cevrem etkiledi galiba.....neysee 8 yildir bekliyorum bu bebegi saglikli olsun insalahh

Görünen o ki bende de Çin ve Rus takvimi yanıldı :)

Herşey erkek diyor , doktorum büyük ihtimal kız dedi :D

T
ben geçenlerde şöyle bir mesaj attım canım 16. haftada başlayacağım ama kaşıntı ya da gerginlik olursa hemen surecegım

Kızlar yaptığım araştırmalar sonucu çatlak kremi için

Lierac phytolastil almaya karar verdim

Çalışmasaydim badem yagı (tüyleri besliyor tüyler uzuyor ama gecıcı) ve kakao yağı (cilt rengi koyulaşıyor ama gecıcı) karıştırıp sürerdim ama leke yapıyor sabah ise gitmeden süremem

Ama yine de aksamlari kötü bir t shirt ile sürebilirim bunu da :)
Teşekkür ederim

Kızlar sanki kasıgıma iğne batması oluyor yürürken ince ince. Bi de dün baya moralim bozuktu nedense daha bir duygusal daha bir alınganım ve çabuk sinirleniyorum. Acaba onun etkisi ile mi böyle oldu diye üzülüyorum şimdi de :(

Back