bilmiyorum ama yeni doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum. onunda ilişki günü belliymiş ama çocuğun gelişimi öne geçmiş. öyle olabiliyormuş yani :)
şuan benimki 3 gün önde çıktı işte
Aynıyız bende pazartesi gorurum insallah
Ay maşallah ya çok güzel :)bilmiyorum ama yeni doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum. onunda ilişki günü belliymiş ama çocuğun gelişimi öne geçmiş. öyle olabiliyormuş yani :)
şuan benimki 3 gün önde çıktı işte
İlişki hangi Gun olursa olsun bebek adet gununden sayılır dogrusu builişkiye girilen tarih belli olsa da tam o tarihte döllenme gerçekleşmemiş olabilir
şöyle söyleyim spermler 4 güne kadar yaşayabiliyor bugün ilişki oldu sperm 4 gün yaşadı 4. gün yumurta çatladı ve döllenme oldu. Her ne kadar ilişki günü belli olsa da 4 günlük fark çıkacaktır:)
Doktorlar 1 haftaya kadar normal buluyor zaten :)
İlişki hangi Gun olursa olsun bebek adet gununden sayılır dogrusu bu
Bende eşimin izninden dolayı hep yollardayım sımdı dönüyorum evime ve İstanbul çok sıcaktı dışarı çıkmayın pek öğle vakti bol su iyi ki Doğumumuz Allah'ın izni ile kışa gelecek daha göbekler bebekler küçük büyüdüğünde kış olacak İnş
Merhaba siz ikili testi erken mi yaptrdnz kaç günde sonuçlandı bideİkili tarama sonucumuz da iyi çıktı Allah'ıma şükürler olsun, bizi zor kararlarla sınamasın Rabbim
Herkese sağlıklı gebelikler ve mutlu haberler diliyorum :)
Merhaba siz ikili testi erken mi yaptrdnz kaç günde sonuçlandı bide
Benim bebeğiminde doğum tarihi 8 ocak ben bugun 12+4 um sız nasıl 12+5 ken yaptrdnz anlamadm biz sizle aynıyız 12 iken yaptrdınız heraldeMerhaba
Ben bu hafta yaptırdım 12+5 ti bebeğim
Kan sonucu 2 gün sonra çıktı.
Hatta doktorum şimdilik kız olucak diye tahmin ediyorum ama 2 gün sonra kesin cevabı verebilirim dedi :)
Benim bebeğiminde doğum tarihi 8 ocak ben bugun 12+4 um sız nasıl 12+5 ken yaptrdnz anlamadm biz sizle aynıyız 12 iken yaptrdınız heralde
Pazartesi yaptrcam ben sat 5 nisanBende bugun takvimler 13+1 i gösteriyor :)
İkili tarama testi 11-14 haftalar arası olmak zorunda.
Sat ne zaman sizin
Benim 31 mart satPazartesi yaptrcam ben sat 5 nisan
Iki gundur bi gerilme bi buyume hissediyorum. Dedm kilo mu aldm. Aksine 1 kilo vermisim ama buyuyorumKızlar göbüşleriniz büyüdü mü benim biraz var sanki çok tatlı ya
Benimde sat 5 nisan ama 11 ocak olarak gorunuyorPazartesi yaptrcam ben sat 5 nisan
Benmki 4 nisan 9 ocak gorunuyo. Niye 2 gun oynuyokiBenimde sat 5 nisan ama 11 ocak olarak gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?