2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
bilmiyorum ama yeni doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum. onunda ilişki günü belliymiş ama çocuğun gelişimi öne geçmiş. öyle olabiliyormuş yani :)
şuan benimki 3 gün önde çıktı işte

ilişkiye girilen tarih belli olsa da tam o tarihte döllenme gerçekleşmemiş olabilir

şöyle söyleyim spermler 4 güne kadar yaşayabiliyor bugün ilişki oldu sperm 4 gün yaşadı 4. gün yumurta çatladı ve döllenme oldu. Her ne kadar ilişki günü belli olsa da 4 günlük fark çıkacaktır:)

Doktorlar 1 haftaya kadar normal buluyor zaten :)

ilişkiye girilen tarih belli olsa da tam o tarihte döllenme gerçekleşmemiş olabilir

şöyle söyleyim spermler 4 güne kadar yaşayabiliyor bugün ilişki oldu sperm 4 gün yaşadı 4. gün yumurta çatladı ve döllenme oldu. Her ne kadar ilişki günü belli olsa da 4 günlük fark çıkacaktır:)

Doktorlar 1 haftaya kadar normal buluyor zaten :)
İlişki hangi Gun olursa olsun bebek adet gununden sayılır dogrusu bu

Bende eşimin izninden dolayı hep yollardayım sımdı dönüyorum evime ve İstanbul çok sıcaktı dışarı çıkmayın pek öğle vakti bol su iyi ki Doğumumuz Allah'ın izni ile kışa gelecek daha göbekler bebekler küçük büyüdüğünde kış olacak İnş

Evet kesinlikle kıs hamileliğinin ne kadar mantıklı oldugunu anladım planlı olmasa da planlamış olsam kışa getirirdim kesinlikle iyice tost olurdum yoksa 8-9 aylık olsam. :olamaz:

Kızlarrr istanbul yanıyor..ev yanıyor dışarı zaten cikilmiyor...evde vakit de gecmiyor.siz neler yapıyorsunuz?

Merhaba siz ikili testi erken mi yaptrdnz kaç günde sonuçlandı bide

Merhaba
Ben bu hafta yaptırdım 12+5 ti bebeğim
Kan sonucu 2 gün sonra çıktı.
Hatta doktorum şimdilik kız olucak diye tahmin ediyorum ama 2 gün sonra kesin cevabı verebilirim dedi :)

Merhaba
Ben bu hafta yaptırdım 12+5 ti bebeğim
Kan sonucu 2 gün sonra çıktı.
Hatta doktorum şimdilik kız olucak diye tahmin ediyorum ama 2 gün sonra kesin cevabı verebilirim dedi :)
Benim bebeğiminde doğum tarihi 8 ocak ben bugun 12+4 um sız nasıl 12+5 ken yaptrdnz anlamadm biz sizle aynıyız 12 iken yaptrdınız heralde

Kızlar göbüşleriniz büyüdü mü benim biraz var sanki çok tatlı ya :emir_bebek::halay:

Benim bebeğiminde doğum tarihi 8 ocak ben bugun 12+4 um sız nasıl 12+5 ken yaptrdnz anlamadm biz sizle aynıyız 12 iken yaptrdınız heralde

Bende bugun takvimler 13+1 i gösteriyor :)
İkili tarama testi 11-14 haftalar arası olmak zorunda.

Sat ne zaman sizin

ben ilk doktora gittiğimde 53 çıkmıştım şimdi 53.8 çıktım (ama aç gitmedim bu sefer :)

Back