- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 53
- 40
grcmis olsun canim. neyseki ikinize de birsey olmamis. ama cok dikkatli olmak gerek yediklerimize dikkat etmemiz gerekli artik.Kızlar gece zehirlenmişim çok acı bir gece geçirdim eşimde gece çalışıyor lavaboda baygınlık geçirdim çok korktum bebeğime de birşey olacak diye 10 kere istifra ettim gözlerim ve yüzüm boynum hala kırmızı koca koca benek dolu aşırı zorlanmadan kılcal damarlarım çatladı devlet hastanesine gittim kadın doğumcunun önce bakması gerekiyormuş ve yokmuş başka hastaneye gidin dedi bebekte zehirlenmiş olabilir nasıl yersin diyede bi güzel korkuttu kendi gittiğim öze hastanede nöbetçi kadın Doğum doktor varmış hemen bebeğe bakıldı çok şükür bişey olmadı banada serum takıldı kendime geldim çok şükür.hayatımda geçirdiğim en berbat geceydi yerlerde süründüm evde ama bebeğime bişey olur korkusundan kendimi hiç önemsemedim anladım ki annelik duygusu gelmiş.güvenilir yerde 1 tane midye dolma çeyrek kokoreç yedim ve normalde ikisinide bir kere yemiştim sevmezdim arkadaşlar yerken canım istedi tok olmama rağmen eşlik edeyim dedim sonradan araştırdım ki bu ikisi hamilelikte yenmezmiş siz siz olun asla yemeyin