- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 34
18 yasında kızın var Masaallah sırtın yere gelmez harika bir zamanda doguruyon bencebizim kizlar büyüğü 18 küçüğü 13 ya
biz şimdi formatlanmış olduk
inşallah hepimizinde kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 yasında kızın var Masaallah sırtın yere gelmez harika bir zamanda doguruyon bencebizim kizlar büyüğü 18 küçüğü 13 ya
biz şimdi formatlanmış olduk
inşallah hepimizinde kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi
normal ya bu kadar kiloya takılmayın benceKızlar benım biraz ıstahım acildi hemen bi kilo almısım erken dglmı daha 10 haftalıgım![]()
bende dun aksam kac sefer bıcak gibi girip cıkan agrılar yasadım olur oyle seyler takılmamalı sankim cokKızlar günaydın sabah yatarken sağdan sola doğru dönünce sol tarafta bi ağrı hissettim. dün de olmuştu sizde var mı böyle bir şey![]()
Acaba sert mi döndüm diye düşünüp durdum. Bende önce de seninki gibi batmalar oluyordu onlar geçti şimdi de otururken ayağa hızlı kalkarsam ve yatakta döndüğümde oluyor.dediğin gibi hamilelik boyunca bunlar olacak sanırım. azcık rahat olmak lazım keşke olsambende dun aksam kac sefer bıcak gibi girip cıkan agrılar yasadım olur oyle seyler takılmamalı sankim cok![]()
Ben ilkinde de cok aldım allah sonumuzu hayır etsin artıknormal ya bu kadar kiloya takılmayın bence![]()
Ben ilkinde de cok aldım allah sonumuzu hayır etsin artık
Bu ultrasonda Bebek neden büyük çıkıyo ben anlamıyorum ki dediğin gibi günler belli alakası olmayan bi hafta söylüyor doktor. Sen elinden gelen bütün tedbirleri al nasılmış peki bebiş :)gittim canım. enfeksiyon için fitil verdi 6 günlük.
bebek 11+5 çıktı ultrasonda ama imkanı yok çünkü ilişki günüm belli 11+2 normalde :)
bir de aylık kan veriyorum ben bizde kan uyuşmazlığı olduğu için. ilk gebeliklerde sorun olmuyormuş gerçi ama tedbir :)
Korkma canım bende de olmadı hiç bişey.gayet normal günler geçiriyorum hiç hamile gibi değilim yani. Sen Evham yapma bebeğin kontrollerde sağlıklı görünsün o yeter :)Ya bende hic olmuyor o batma agrı filan hatta hamileliğin hicbir belirtisini yaşamadım boyle deyince bi endişeleniyorum gerci doktor yolunda her sey dedi ama herkes agrı batma vs diyo bende enerjiğim iştahım acık hic sıkıntım yok eskisi gibiyim korkmalı mıyım illa olması gerekir mi(( var mı benim gibi olan
çok geçmiş olsun canım şimdi daha iyisin inşallahKızlar gece zehirlenmişim çok acı bir gece geçirdim eşimde gece çalışıyor lavaboda baygınlık geçirdim çok korktum bebeğime de birşey olacak diye 10 kere istifra ettim gözlerim ve yüzüm boynum hala kırmızı koca koca benek dolu aşırı zorlanmadan kılcal damarlarım çatladı devlet hastanesine gittim kadın doğumcunun önce bakması gerekiyormuş ve yokmuş başka hastaneye gidin dedi bebekte zehirlenmiş olabilir nasıl yersin diyede bi güzel korkuttu kendi gittiğim öze hastanede nöbetçi kadın Doğum doktor varmış hemen bebeğe bakıldı çok şükür bişey olmadı banada serum takıldı kendime geldim çok şükür.hayatımda geçirdiğim en berbat geceydi yerlerde süründüm evde ama bebeğime bişey olur korkusundan kendimi hiç önemsemedim anladım ki annelik duygusu gelmiş.güvenilir yerde 1 tane midye dolma çeyrek kokoreç yedim ve normalde ikisinide bir kere yemiştim sevmezdim arkadaşlar yerken canım istedi tok olmama rağmen eşlik edeyim dedim sonradan araştırdım ki bu ikisi hamilelikte yenmezmiş siz siz olun asla yemeyin
18 kıloKaç aldin canım. İlkinde
her gebelik her insan dafarklidir canim. hatta ilk gebelikte birsey yasamayip ikinvi gebelik tam tersini yasayanlari biliyorum. her gebelik kendine ozeldir bence takma kafana.bazen diyorum keske benimki de sizinkiler gibi rahat gecse.
Herkesin vücuduna göre reaksiyon gösteriyordur merak etme herkesin hamileliği farklıdır sen önce Allah'a sonra doktoruna güven . Annemde hiç kramp falan bilmiyor bende iştah açıklığı ve kramplar oluyor yaşla alakalı da olabilir bana Allah 32 yaşıma yakınken nasip etti bir de iğne kullanıyorum proteston da hap alıyorum onunla da alakalı olabilir sıkma canını bol bol Ya Hafız Ya Allah de
Kızlar karnım, göğüslerim, inanılmaz kaşınıyor, biliyorsunuz biraz erken cıktı karnım demistim. Doktor çatlama belirtileri kaşınmadir demisti. Çıldıracağım kaşıntıdan, tabiki kaşımıyorum ama bitirdi beni.
Maşallah de, harikasın ya, herkese nasip olmuyor canim böylesi, benim bir arkadaşım da sorunsuz geçirdi, doğumunu da yaptı, fıstık gibi bir kızı var şuanda: )
K
Korkma canım bende de olmadı hiç bişey.gayet normal günler geçiriyorum hiç hamile gibi değilim yani. Sen Evham yapma bebeğin kontrollerde sağlıklı görünsün o yeter :)
Bende eşimin izninden dolayı hep yollardayım sımdı dönüyorum evime ve İstanbul çok sıcaktı dışarı çıkmayın pek öğle vakti bol su iyi ki Doğumumuz Allah'ın izni ile kışa gelecek daha göbekler bebekler küçük büyüdüğünde kış olacak İnşversin
Merhaba kuzucuk
Var canım aynı durumlar bende de ,normal olsa gerek, alıştım sayılır artıkAcaba sert mi döndüm diye düşünüp durdum. Bende önce de seninki gibi batmalar oluyordu onlar geçti şimdi de otururken ayağa hızlı kalkarsam ve yatakta döndüğümde oluyor.dediğin gibi hamilelik boyunca bunlar olacak sanırım. azcık rahat olmak lazım keşke olsam![]()
Bu ultrasonda Bebek neden büyük çıkıyo ben anlamıyorum ki dediğin gibi günler belli alakası olmayan bi hafta söylüyor doktor. Sen elinden gelen bütün tedbirleri al nasılmış peki bebiş :)