2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben pazartesi gidersem 10+6 olacak yoksa sali gıdıp 11 haftalık mi olsun cok bsy farketmez heralde :işsiz:

Kızlar şu beyaz akıntı sizde de hala devam ediyor mu? Doktor kontrolüne daha 1 hafta var ona da soramıyorum. Bi zararı yoktur dimi :KK43:

Tatlım 10 haftalıkken uhhuuu hemıde nasıl devam etti ama sımdı bıraz bıraz azaldı ılk halıne gore korkma sen o konuda bır sakıncası olmaz
Anladım benım kızımda 12 haftada falan yuzde 70 80 erkek dedıler sonra kız oldu
Ay umudumuzu kybetmeyelım ozaman kızda olabılır ha

Tatlım 10 haftalıkken uhhuuu hemıde nasıl devam etti ama sımdı bıraz bıraz azaldı ılk halıne gore korkma sen o konuda bır sakıncası olmaz

Ay umudumuzu kybetmeyelım ozaman kızda olabılır ha
Evet canım bellı olmuyor kı sonradan doktorum hep bacak arasını gosterdı bos derdı bence kendiniz gormeden emin olmayın

Günaydınn,

Kızlar aranızda tatile gidecek olup mayo veya bikini alan var mı? Alt tarafı 3,5 kilo aldım ama bikinilerim üzerimde kötü duruyor sanki içinde kendimi hiç iyi hissetmedim. Göbeğimi kapama ihtiyacı duyuyorum mayo alacağım sanırım:işsiz:

Canım güle güle kullansın cok güzellerr iyi yapmıssın ben beklıyorum almak istediğim birşey var onu almadan baska bırseyde alamıyorum :KK70:

Kızlar nene hatun diyince ben hemen atladım benimde doktorum orda diye ama hangi il erzurummu ora benımkı ankaradada :KK70:

Ayy maşallahh fıstıgaa aferin onaa

11 haftalıkken tahmını söyledi canım

:KK70: aa diceksınkı ben boyatmıcam az daha uzasın doğal omre kullanıcam diye :KK70: mıllete neyse ayol deli ederler adamı 1 2 ay sonra bitkisel boyatırsın canım

Tatlım onlar bendede yok korkma yesem kussam hadı neysede tıksınırsek artık hıc yıyemeyız gonlun cekerse iç yada ye o buyur korkma Allaha emanet sen beslıyorsun zaten onu

Ah benımde öyle ama tipini erkege benzettı hadı bakalım ne olacak 9 gun sonra kesın haberle gelırım

Hahahahaha aynen canım. Erzurum kızlar için baktım. Yoksa ben de ankaradayim

Günaydınn,

Kızlar aranızda tatile gidecek olup mayo veya bikini alan var mı? Alt tarafı 3,5 kilo aldım ama bikinilerim üzerimde kötü duruyor sanki içinde kendimi hiç iyi hissetmedim. Göbeğimi kapama ihtiyacı duyuyorum mayo alacağım sanırım:işsiz:

Canım ben bayramda denize girdim, ilk gün eski bikinimle girdim çok rahatsız oldum özellikle göğüs kısmı nedeniyle ,hemen yeni aldım Penti den toparlayıcı iki model beğendim biri 40 diğeri 42 beden. İlerisi için de almış olayım dedim :D ve çok rahattım denizde. Tavsiye ederim.

Kızlar yaptığım araştırmalar sonucu çatlak kremi için

Lierac phytolastil almaya karar verdim

Çalışmasaydim badem ve kakao yağı karıştırıp sürerdim ama leke yapıyor sabah ise gitmeden süremem

Ama yine de aksamlari kötü bir t shirt ile sürebilirim bunu da :)

Günaydınn,

canım konu ile ilgili fikrim yok ama gebe kaldığından beri mi 3.5 kilo aldın?

Çalışmasaydim badem ve kakao yağı karıştırıp sürerdim ama leke yapıyor sabah ise gitmeden süremem

Paylaştığın için sağol canım ben de deniycem dediklerini , kaçıncı aydan itibaren kullanmak gerekir?

yaa ben bir ara zeytinyağı sürmeye başlamıştım ama bıraktım o_Ogeç kalmadık demi sürmek için

Kızlar internette hamilelikte önerilen kilo alımını aşağıdaki şekilde gösteriyor. Ona göre ilk 3 ay 4,5 kilo alımına kadar normal. 13. haftamdayım 3kilo 700 gr aldım. İşyerindekiler çok olduğunu söylüyor ama araştırmalarıma göre bana normal geliyor çok kafama takılıyor bu durum. Toplamda her yerde hamilelik boyunca 10-15 kilo arası alım normal diyor. Boş yere mi takılıyorum bu kilo mevzusuna iş yerindekiler mi haklı bilemedim :(

+
Birinci üç ay : Her hafta yaklaşık olarak 400 gr civarında olmalıdır
+ İkinci üç ay : Her hafta yaklaşık olarak 250 gr civarında olmalıdır
+ Üçüncü üç ay : Her hafta yaklaşık olarak 400 gr civarında olmalıdır

Kızlar günaydın saat 1.30 da randevum var bakalım bebiş ne alemde ? Bu arada hala evham ve kötü hisler taşıyan ben değilim değil mi ? Tüm gece uyuyamadım , ya doktor gelişmemiş derse , ya doktor kalp atışı Yok derse filan diye ... Bin tane senaryo kurdum kafamda ne zaman atacağım bu hisleri bilmiyorum kızlar . Psikolojik olarak hala sağlam değilim biliyorum . Kaybetme korkum çok fazla var . Hep sanki bu son şansımmış gibi hissediyorum. Dua hep dilimde ama bu korku geçmiyor bende.

Kızlar internette hamilelikte önerilen kilo alımını aşağıdaki şekilde gösteriyor. Ona göre ilk 3 ay 4,5 kilo alımına kadar normal. 13. haftamdayım 3kilo 700 gr aldım. İşyerindekiler çok olduğunu söylüyor ama araştırmalarıma göre bana normal geliyor çok kafama takılıyor bu durum. Toplamda her yerde hamilelik boyunca 10-15 kilo arası alım normal diyor. Boş yere mi takılıyorum bu kilo mevzusuna iş yerindekiler mi haklı bilemedim :KK43:

+
canım şahsen bana fazla geldi
ben kilo almadım verdim
bence biraz yürüyüş sana daha iyi gelecektir.

canım şahsen bana fazla geldi
ben kilo almadım verdim
bence biraz yürüyüş sana daha iyi gelecektir.

Benim hiç kusma ve bulantım olmadı. Zayıfta hamile kaldım 50 ile. okuduğum makalelerde ve her yerde kilo dağılımına göre normal görünüyor. Yürüyüş haftada 2 yapıyorum günde 3 öğün yiyorum. Ekmek yemiyorum, akşam 7den sonra herhangi bir şey yemiyorum. Daha ne yapılabilir bilmem demek benim normal kilo alış sürecim bu şekilde bilemiyorum gerçekten :KK43:

Kızlar internette hamilelikte önerilen kilo alımını aşağıdaki şekilde gösteriyor. Ona göre ilk 3 ay 4,5 kilo alımına kadar normal. 13. haftamdayım 3kilo 700 gr aldım. İşyerindekiler çok olduğunu söylüyor ama araştırmalarıma göre bana normal geliyor çok kafama takılıyor bu durum. Toplamda her yerde hamilelik boyunca 10-15 kilo arası alım normal diyor. Boş yere mi takılıyorum bu kilo mevzusuna iş yerindekiler mi haklı bilemedim :KK43:

+
ilk uc ay kilo almadim canim hatta verdim bulantilardan. gerci sen zayif hamile kalmissin. kilolu hamile kalanlar daha az kilo aliyo diye duyduydum. nr kadar.dogru bilemem ama oglumda da 10 kilo aldim. bunda kac alirim.bilemem

Back