- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 32
Yaa cok erken degil mi11+3te yapti ama buna guvenip sakin alisverise cikma die de uyardi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa cok erken degil mi11+3te yapti ama buna guvenip sakin alisverise cikma die de uyardi
Anladım benım kızımda 12 haftada falan yuzde 70 80 erkek dedıler sonra kız oldu12 de öteki ay kesinleşir yine tabi falan dedi
Benım de aynen gonlumdekı kız allah hakkımızda hayırlısını versinbenimde gönlümde kız var ama erkek hissediyorum. sağlıkla hayırla gelsin yeter tabi :)
Kızlar şu beyaz akıntı sizde de hala devam ediyor mu? Doktor kontrolüne daha 1 hafta var ona da soramıyorum. Bi zararı yoktur dimi
Ay umudumuzu kybetmeyelım ozaman kızda olabılır haAnladım benım kızımda 12 haftada falan yuzde 70 80 erkek dedıler sonra kız oldu
Evet canım bellı olmuyor kı sonradan doktorum hep bacak arasını gosterdı bos derdı bence kendiniz gormeden emin olmayınTatlım 10 haftalıkken uhhuuu hemıde nasıl devam etti ama sımdı bıraz bıraz azaldı ılk halıne gore korkma sen o konuda bır sakıncası olmaz
Ay umudumuzu kybetmeyelım ozaman kızda olabılır ha
ozaman hala pempiş tüylü elbiselere bakabılırımEvet canım bellı olmuyor kı sonradan doktorum hep bacak arasını gosterdı bos derdı bence kendiniz gormeden emin olmayın
Canım güle güle kullansın cok güzellerr iyi yapmıssın ben beklıyorum almak istediğim birşey var onu almadan baska bırseyde alamıyorum
Kızlar nene hatun diyince ben hemen atladım benimde doktorum orda diye ama hangi il erzurummu ora benımkı ankaradada
Ayy maşallahh fıstıgaa aferin onaa
11 haftalıkken tahmını söyledi canım
aa diceksınkı ben boyatmıcam az daha uzasın doğal omre kullanıcam diye mıllete neyse ayol deli ederler adamı 1 2 ay sonra bitkisel boyatırsın canım
Tatlım onlar bendede yok korkma yesem kussam hadı neysede tıksınırsek artık hıc yıyemeyız gonlun cekerse iç yada ye o buyur korkma Allaha emanet sen beslıyorsun zaten onu
Ah benımde öyle ama tipini erkege benzettı hadı bakalım ne olacak 9 gun sonra kesın haberle gelırım
Günaydınn,
Kızlar aranızda tatile gidecek olup mayo veya bikini alan var mı? Alt tarafı 3,5 kilo aldım ama bikinilerim üzerimde kötü duruyor sanki içinde kendimi hiç iyi hissetmedim. Göbeğimi kapama ihtiyacı duyuyorum mayo alacağım sanırım
canım konu ile ilgili fikrim yok ama gebe kaldığından beri mi 3.5 kilo aldın?Günaydınn,
Kızlar aranızda tatile gidecek olup mayo veya bikini alan var mı? Alt tarafı 3,5 kilo aldım ama bikinilerim üzerimde kötü duruyor sanki içinde kendimi hiç iyi hissetmedim. Göbeğimi kapama ihtiyacı duyuyorum mayo alacağım sanırım
Paylaştığın için sağol canım ben de deniycem dediklerini , kaçıncı aydan itibaren kullanmak gerekir?Kızlar yaptığım araştırmalar sonucu çatlak kremi için
Lierac phytolastil almaya karar verdim
Çalışmasaydim badem ve kakao yağı karıştırıp sürerdim ama leke yapıyor sabah ise gitmeden süremem
Ama yine de aksamlari kötü bir t shirt ile sürebilirim bunu da :)
yaa ben bir ara zeytinyağı sürmeye başlamıştım ama bıraktım geç kalmadık demi sürmek içinKızlar yaptığım araştırmalar sonucu çatlak kremi için
Lierac phytolastil almaya karar verdim
Çalışmasaydim badem ve kakao yağı karıştırıp sürerdim ama leke yapıyor sabah ise gitmeden süremem
Ama yine de aksamlari kötü bir t shirt ile sürebilirim bunu da :)
canım konu ile ilgili fikrim yok ama gebe kaldığından beri mi 3.5 kilo aldın?
canım şahsen bana fazla geldiKızlar internette hamilelikte önerilen kilo alımını aşağıdaki şekilde gösteriyor. Ona göre ilk 3 ay 4,5 kilo alımına kadar normal. 13. haftamdayım 3kilo 700 gr aldım. İşyerindekiler çok olduğunu söylüyor ama araştırmalarıma göre bana normal geliyor çok kafama takılıyor bu durum. Toplamda her yerde hamilelik boyunca 10-15 kilo arası alım normal diyor. Boş yere mi takılıyorum bu kilo mevzusuna iş yerindekiler mi haklı bilemedim
+ Birinci üç ay : Her hafta yaklaşık olarak 400 gr civarında olmalıdır
+ İkinci üç ay : Her hafta yaklaşık olarak 250 gr civarında olmalıdır
+ Üçüncü üç ay : Her hafta yaklaşık olarak 400 gr civarında olmalıdır
canım şahsen bana fazla geldi
ben kilo almadım verdim
bence biraz yürüyüş sana daha iyi gelecektir.
ilk uc ay kilo almadim canim hatta verdim bulantilardan. gerci sen zayif hamile kalmissin. kilolu hamile kalanlar daha az kilo aliyo diye duyduydum. nr kadar.dogru bilemem ama oglumda da 10 kilo aldim. bunda kac alirim.bilememKızlar internette hamilelikte önerilen kilo alımını aşağıdaki şekilde gösteriyor. Ona göre ilk 3 ay 4,5 kilo alımına kadar normal. 13. haftamdayım 3kilo 700 gr aldım. İşyerindekiler çok olduğunu söylüyor ama araştırmalarıma göre bana normal geliyor çok kafama takılıyor bu durum. Toplamda her yerde hamilelik boyunca 10-15 kilo arası alım normal diyor. Boş yere mi takılıyorum bu kilo mevzusuna iş yerindekiler mi haklı bilemedim
+ Birinci üç ay : Her hafta yaklaşık olarak 400 gr civarında olmalıdır
+ İkinci üç ay : Her hafta yaklaşık olarak 250 gr civarında olmalıdır
+ Üçüncü üç ay : Her hafta yaklaşık olarak 400 gr civarında olmalıdır