2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım ben de şu an Ankaradayım. Normalde Mardin de yaşıyorum doğumda ve yazın kontrollerde Ankarada olacağım. Acaba sen hangi hastane ve doktora gidiyosun merak ettim

Ben Ortadoğu Hastanesi sultan pınar dundar gidiyorum canım :)

Erkek doktor sıkıntı değil dersen ve hala doktor arayışın varsa önerebilirim bir kaç doktor :)

günaydın hanımlar
ben süt ve yumurta tüketemiyorum
midem bulanıyor onlardan
napıcam yaaaa
vicdan azabı çekiyorum:KK61::KK61:
Canım bende yumurta konusunda biraz zorlaniyorum. Bol tuzluyorum, bazen baharat atıyorum ustune. Ozaman bulandirmiyor. Yoğurt sütten daha faydalı, süt yerine bol bol yoğurt yiyebilirsin bence,
Hatta ayran da yapabilirsin ama mümkünse ev yoğurdu olsun.

kızlar catlak kremı konusunda cogunluk lıerac phytolastil mı kullanıyorsunuz :) bende karar veremedım zaten kılo alıp verdıgım ıcın de catlaklarım var ıyıce de artsın ıstemıyorum bılemedım bı kac arkadasım LR kullanmıstı ama karar veremedım henuz bende

Canım bende yumurta konusunda biraz zorlaniyorum. Bol tuzluyorum, bazen baharat atıyorum ustune. Ozaman bulandirmiyor. Yoğurt sütten daha faydalı, süt yerine bol bol yoğurt yiyebilirsin bence,
Hatta ayran da yapabilirsin ama mümkünse ev yoğurdu olsun.
canım evimde hazır yoğurt yemiyorum ama dışarıda arada bir hazır ayran içiyorum
yoğurtla sıkıntım yok çok şükür şimdilik en azından:-)

kızlar catlak kremı konusunda cogunluk lıerac phytolastil mı kullanıyorsunuz :) bende karar veremedım zaten kılo alıp verdıgım ıcın de catlaklarım var ıyıce de artsın ıstemıyorum bılemedım bı kac arkadasım LR kullanmıstı ama karar veremedım henuz bende

canım daha kullanmadık ama ben ona karar verdim :)

aktardan karışık yağ yaptırıp çok memnun olanlar da var ama leke yapıyormuş o yüzden cesaret edemedim :)

Bende 66 hamile kaldim suan 69 istahim cok acildiii 13. Haftadayim bebek hala kandanmi besleniyo

canım daha kullanmadık ama ben ona karar verdim :)

aktardan karışık yağ yaptırıp çok memnun olanlar da var ama leke yapıyormuş o yüzden cesaret edemedim :)
ya bende cok kararsızım lr ınkını alırım dıyordum fıyat olarak da uygundu ama sımdı sız yazınca karar veremedım :)))

Kızlar internette hamilelikte önerilen kilo alımını aşağıdaki şekilde gösteriyor. Ona göre ilk 3 ay 4,5 kilo alımına kadar normal. 13. haftamdayım 3kilo 700 gr aldım. İşyerindekiler çok olduğunu söylüyor ama araştırmalarıma göre bana normal geliyor çok kafama takılıyor bu durum. Toplamda her yerde hamilelik boyunca 10-15 kilo arası alım normal diyor. Boş yere mi takılıyorum bu kilo mevzusuna iş yerindekiler mi haklı bilemedim :KK43:

+
Birinci üç ay : Her hafta yaklaşık olarak 400 gr civarında olmalıdır
+ İkinci üç ay : Her hafta yaklaşık olarak 250 gr civarında olmalıdır
+ Üçüncü üç ay : Her hafta yaklaşık olarak 400 gr civarında olmalıdır
Ben Ilkinde 18 KILO Aldım bı senede 2 kılo fazla kaldı dogumdan sonra gıder merak etme

ben ilk gebeliğimde her akşam sürmüştüm bu karışımı. kakao yağı derinin kararmasına neden oluyor. badem yağı da kılları besliyordu. doğuma kara ve kıllı bir göbekle gitmiştim :KK48: gerçi doğumdan sonra kıllar döküldü kararma geçi. ama 21 kilo almamam rağmen göbeğimde birtane çatlak yok :rapci:

Bu kararma ve kıllanma geçici birseyse denemeye değer o zaman

Günaydınn,

Kızlar aranızda tatile gidecek olup mayo veya bikini alan var mı? Alt tarafı 3,5 kilo aldım ama bikinilerim üzerimde kötü duruyor sanki içinde kendimi hiç iyi hissetmedim. Göbeğimi kapama ihtiyacı duyuyorum mayo alacağım sanırım:işsiz:

Aynı şeyi ben de düşünüyorum canım, henüz bikini almadım ama alıcam, belki de son bikini giyeceğimiz bir yıldır bu yıl:olamaz: :KK17:

12. Haftada %90 kız dedi,

Bana da 12.haftada kız dedi canım:KK25: en erken 11.haftada öğreniliyo ama yine de net konusamıyolar. Sadece bi yerde okumuştum bebeğin genital bölgesinde(tabi gösterirse) altalta 3 çizgi varsa kız, minik bi çıkıntı varsa erkek olurmuş.

Back