• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım benim Sağol insaAllah güzel olcak
Güle güle kullanmak nasip olsun rengin önemi yok birde aklımda makas tipinden tırnak makası almak vardı erken belki ama heves işte yoktu şansıma :anneadayı:
Canim birde sen catlaklar icin araştırma yaptım karar verdim demistin ne kullanacaksın yazdiysan kacirdim galiba

İş yerindeki bilgisayarda adı yazılı canım yarın yazayım :)

Benim ilk doktorum boyamanın çok zararlı olmadığını ojenin daha tehlikeli olduğunu söylemişti htta bu bilgiyi bir kitaptada okudum

Şuan benek bizim dişimizden tırnağımızdan kanımızdan yararlanıyor oje sürersek hava almasını engellemiş oluyormuşuz
Nasıl ya ojeden etkileniyor?? Bunu ilk duydum ama canım yanlıs anlama lütfen de bana abartı geldi hadi boya evet deri emiyor sonucta. Bir de diş demişken bnm diş etlerim normalde de şişerdi 6 ayda bir diş temizliği yaptırıyordum şimdi yaptırmak istiyorum inan ondan da çekiniyorum bu konu hakkında bilgisi olan?

sağdaysa kız soldaysa erkek diyorlardı dimi?

söyledim bile. bayramdan 1 gün önce telefonda söyledik eşim tarafına ve diğer akrabalara :) oo baya olmuş diyen de oldu. nasıl sakladınız falan diyen de. böyle olunca daha fazla beklemediği iyi olmuş diye düşündüm :))

sen ne zaman söylemeyi düşünüyorsun canım? ben normalde 12 haftalıkken söyleyecektim ama 10+3 te söylemiş Oldum. hayırlısıyla bebeklerimiz de sağ salim gelir inşallah..
valla sag da olsa solda da olsa erkek hissediyorum :D

NormaLde etrafimdaki insanlar da yaptirmio ama burda herkesin baska tecribesi var kas hastaliklari falan die bahsettiler allah korusun. O yuzden aklim karisti biraz

HErkesin düşüncesi tabi farklı
Eşimle kararımız böyle oldu. Rabbim sağlıklı evlat verdi şükrettik hasta verirse de yine o verecek ona da şükrederiz. Kimseyi evlat acısı ile imtihat etmesin Rabbim.

Nasıl ya ojeden etkileniyor?? Bunu ilk duydum ama canım yanlıs anlama lütfen de bana abartı geldi hadi boya evet deri emiyor sonucta. Bir de diş demişken bnm diş etlerim normalde de şişerdi 6 ayda bir diş temizliği yaptırıyordum şimdi yaptırmak istiyorum inan ondan da çekiniyorum bu konu hakkında bilgisi olan?

Hem doktorumdan duydum hemde bebeğimizi beklerken bizi neler bekler kitabında okumuştum bana da ilginç geldi ben normalde de oje sürmen ama hamileliğimden ara ara sürmüştüm yine de..
Diş tedavisi olarak değil dişten kalsiyum alıyor Bebek tedavi yaptırabilirsin yine doktoruna danış

Hem doktorumdan duydum hemde bebeğimizi beklerken bizi neler bekler kitabında okumuştum bana da ilginç geldi ben normalde de oje sürmen ama hamileliğimden ara ara sürmüştüm yine de..
Diş tedavisi olarak değil dişten kalsiyum alıyor Bebek tedavi yaptırabilirsin yine doktoruna danış
Doğrudur canım olabilir ama yine de cok etkilemez diye düşünüyorum çünkü çok etkilese boya yaptırmak gibi onu da duyardık. Ya ben ilk zamanlar yüzüme nemlendirici bile sürmedim uzun süre makyaj yapmadım. Ama bir yandan da bunları yapan bir sürü insan var. Hamile olup da kendini salan biri de olmak istemiyorum. Geçen mesela diplerin çıkmıs saç boyatmayacak mısın dedi görümcem boyanması zararlı ondan boyatmayacagım dedim ama bir yandan da çok bakımsız da olmak istemiyorum. Kuaföre gidiyorum saç boyatmayacak mısınız sanki ben bilmiyorum boyatmayı seviyorum sanki dip ile dolaşmayı dimi

Canım. Yarin için gülşah tanas diye bir doktor randevu görünüyor nene hatunda
13.00 da :)

182 in uygulaması var bende oradan baktım merak ettim de :)
Öyle bir doktor yoktu en son gittiğimde:) uygulamanın adı ve logosu nasıl? Bende indireyim.

Öyle bir doktor yoktu en son gittiğimde:) uygulamanın adı ve logosu nasıl? Bende indireyim.

İşte bu canım.

Nenehatun bugün için 13.00 da vardı

Çok fazla doktor var zaten

Screenshot_2017-06-29-06-14-56.png
.

marastayim canim. onder ercan da karar kildim. kac dr. degistirdim hic biriyle yıldızımız uyusmadi. oglumun doktoru ilk basta ferah hanimdi. o zaman urfadaydim git gel yaptim surekli. sonra olaylar oldu son ay doktorsuz kaldim. murat erdem ekizle devam ettik. gecen sene ki gebelikten sonra ondan da sogudum. bununla.simdilik iyiyiz.:KK49:
canım bende halen doktora karar veremedim
hiç biri içime sinmiyor

günaydın hanımlar
ben süt ve yumurta tüketemiyorum
midem bulanıyor onlardan
napıcam yaaaa
vicdan azabı çekiyorum:KK61::KK61:

Back