• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
8.haftada başladım ama son iki haftadır içmiyorum çünkü aşırı kusuyorum o hapı içince 5 dk içinde geri çıkarıyorum öyle oluncada fayda göremediğim için içmiyorum çok önemli bi durum aslında içmem gerek biliyorum bugün randevum var alternatifi var mı öğrenicem
Ben başladım bugün canım şükür icebildim insaAllah sifa olur bize ikili test icinde icni ferah tut Allahın izniyle iyi olcak hersey

Kızlar
Allah hayırlara çıkarsın bugün rüyamda dünyalar güzeli bir kızım olduğunu gördüm. Hâlâ etkisindeyim. Adını da Aişe Hüma koymuşuz.

Bu arada bende sadece meyve, yoğurtlu soğuk çorba ve makarna, kuru ekmek yiyen gillerdenim.

kızlar dün dr um dedi ki herşey normal devam ediyor, muhtemel 10 ocak gibi doğum yapacaksın ama 1 ocakta gel sezeryana alırız dedi. niye böyle bişey söyledi ki sizce ? yani neden normal doğumu daha iyi filan demedi. bilgisi olan var mı ? hem daha doğuma çok var , belki normal olur.. kafam karıştı.

kızlar dün dr um dedi ki herşey normal devam ediyor, muhtemel 10 ocak gibi doğum yapacaksın ama 1 ocakta gel sezeryana alırız dedi. niye böyle bişey söyledi ki sizce ? yani neden normal doğumu daha iyi filan demedi. bilgisi olan var mı ? hem daha doğuma çok var , belki normal olur.. kafam karıştı.
ilk gebeliğin sanırım ve direk sezeryan demesi abest bence sezeryanci doktorlardan galiba canım son haftalarda dese neysede hani bebek ters olur falanda 34.haftadami ne sezeryan günü veriyorlarmis gerekiyorsa yanlis biliyorda olabilirm ama bismillah daha basindayiz yolun nerdeyse cok erken konusmus

Kızlar
Allah hayırlara çıkarsın bugün rüyamda dünyalar güzeli bir kızım olduğunu gördüm. Hâlâ etkisindeyim. Adını da Aişe Hüma koymuşuz.

Bu arada bende sadece meyve, yoğurtlu soğuk çorba ve makarna, kuru ekmek yiyen gillerdenim.
oy adına kurban bende hüma sevıyorum hatta bebısımın mujdesını ruyamda banada bır kız cocugu verdı o benım cocugum olacakmıs ısım koyacaz hüma olsun dedık oda kabul ettı hayırlara vesıle olsun.
Acılacak ıstahlar ınsallah kızlar sakın zorlamayın kendınızı tıksınırsınız sonra

Ayy kuzum bak bende korktum sımdı S selifor ; un dediği gibi kimi doktorlar direk sezercik yapalım gecelım modunda sen sor bence onu neden böyle düşünüyorsunuz normal doğum istiyorum mumkunse diye bilgi versın sana hatta bazı hastanelerde bu işi ticarete döktü sen normal yapabılecekken ılla sezeryan yapıyorlar

Canım ben dr uma dogum nasıl olacak dediğimde daha cok var hem buna biz değil bebek karar verecek dedi. Yani bebeğin duruşu pozisyonu her sey önemli. Senin dr unun hemen sezaryen demesi iyi olmamıs bence.

ilk gebeliğin sanırım ve direk sezeryan demesi abest bence sezeryanci doktorlardan galiba canım son haftalarda dese neysede hani bebek ters olur falanda 34.haftadami ne sezeryan günü veriyorlarmis gerekiyorsa yanlis biliyorda olabilirm ama bismillah daha basindayiz yolun nerdeyse cok erken konusmus
oy adına kurban bende hüma sevıyorum hatta bebısımın mujdesını ruyamda banada bır kız cocugu verdı o benım cocugum olacakmıs ısım koyacaz hüma olsun dedık oda kabul ettı hayırlara vesıle olsun.
Acılacak ıstahlar ınsallah kızlar sakın zorlamayın kendınızı tıksınırsınız sonra

Ayy kuzum bak bende korktum sımdı S selifor ; un dediği gibi kimi doktorlar direk sezercik yapalım gecelım modunda sen sor bence onu neden böyle düşünüyorsunuz normal doğum istiyorum mumkunse diye bilgi versın sana hatta bazı hastanelerde bu işi ticarete döktü sen normal yapabılecekken ılla sezeryan yapıyorlar
evet kızlar bana da ilginç geldi. herhalde gittiğim hastane de sezeryan modunda.. ben olursa normal doğum istiyorum zaten. bi de kendi memleketimde yapmak istiyorum. yani çok erken konuştu . ben de aynısını dedim kendi kendime daha yolun başındayız ne sezeryanı dedim

Canım ben dr uma dogum nasıl olacak dediğimde daha cok var hem buna biz değil bebek karar verecek dedi. Yani bebeğin duruşu pozisyonu her sey önemli. Senin dr unun hemen sezaryen demesi iyi olmamıs bence.
evet bence de.. daha bebeğin pozisyonu belli değil dediğin gibi o_O

Ahh ahh sabahları kasarlı tost oda tost ekmeği dısında yersem dırek cıkarıyorum öğlen burda yemekhanede corba ıyıyse 1 2 kasık tırtıklıyorum ıste yemek falan yemek hak getıre aslında her gun sebzesı eti cıkıyor ama ben yıyemıyorum aksamda öle tarhanayı en rahat ıcıyorum makarna yogurtlu olursa soguk soguk o ıyı gıdıyor bunun dısında hep meyve

Evet canım aslında yazıyordu hamıle kullanımı ıcın bısıler ama doktor kullan dıyınce bırde baktım bazı yorumlarda kımıde hep kullandım cocugum dogdu gayet saglıklı dıyınce ıcım rahat etmıstı
canım benim allahim yardım etsin hepimizede
ben calisiyordum artik evde yatiyorum iki haftadir evdeyim isle alakam yok
bende k.v. deme un corbasi yaptirdim meyve yiyorum yatip uyuyorum yeni uyandim uykudan off ayakta duramiyorum oturamiyorum yata yata büyüteceğiz

evet kızlar bana da ilginç geldi. herhalde gittiğim hastane de sezeryan modunda.. ben olursa normal doğum istiyorum zaten. bi de kendi memleketimde yapmak istiyorum. yani çok erken konuştu . ben de aynısını dedim kendi kendime daha yolun başındayız ne sezeryanı dedim
Aynı doktorla devam etmiceksen o zaman iyi canım ama şimdiden böyle dediyse son anda normale uygun olsanda sezeryana zorlarmis gibi bir izlenim uyandirdi doktor önemli gerçekten Allah iyilerle karsilastirsin bende korkuyorum ama normal istiyorum nasip olur insaAllah

Merhaba,

Bugün benimde randevum vardı. Ensesi 1 mm altında. Kanda haftaya çıkacakmış. Burun kökü de oluşmuş iyi dedi doktorum. Yalnız popo kısmında yuvarlak birşey dikkatimi çekti. Sordum. Yumurtalık kistine benziyor takip edeceğiz iki hafta sonra tekrar gel ama zamanla kaybolur hamilelikte olmasa bile doğduktan sonra kaybolur dedi. Duyan, bilen varsa yardımcı olabilir mi? Kistin boyutu 5,5 mm.

Bu kadar erkenden böyle konuşması çok tuhaf , keşke hemen sorsaydın neden sezeryan diyorsunuz erken değil mi diye son haftalarda edilecek lafı şimdiden yapmış

Merhaba,

Bugün benimde randevum vardı. Ensesi 1 mm altında. Kanda haftaya çıkacakmış. Burun kökü de oluşmuş iyi dedi doktorum. Yalnız popo kısmında yuvarlak birşey dikkatimi çekti. Sordum. Yumurtalık kistine benziyor takip edeceğiz iki hafta sonra tekrar gel ama zamanla kaybolur hamilelikte olmasa bile doğduktan sonra kaybolur dedi. Duyan, bilen varsa yardımcı olabilir mi? Kistin boyutu 5,5 mm.

Yardımcı olacak olan yok mu :(

Merhaba arkadaşlar, bayadır gelemedim, herkesin sağlığı ve bebişleri iyidir umarım. Kırmızıbalık88 sanıyorum siz de İzmirden, hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz?

Yardımcı olacak olan yok mu :KK43:
canım konu ile ilgili bilgim yok ama cinsiyeti hakkında bilgi verdi mi? yani erkek olduğu için olamaz mı? Hani testisi yani cok entresan geldi. Dr. eminim takip edicektir İnşallah korkulacak sıkıntı yaracak bişey değildir.

Normal ve kolay doğum için her namazdan sonra Hz Fatıma r.anha'nin ruhuna Fatiha okunması tavsiye ediliyor. Rabbim sezaryene, ameliyata muhtaç etmesin hiçbirimizi. Kalp huzuru üzere olalım. Doktorların normal doğumu teşvik edeceği yerde daha şimdiden sezaryen demesi doğru değil.

Ayyy bu doktorlar öldürecek beni yaaaaa

Yavaş biraz yavaş diyesim.geliyor

Bi çatı muayenesi yap bi pozisyona bak bi anne ile konuş anlat

Yok hemen sezeryan

Niye
Kolayına geliyor çünkü

Dk si belli saati bellli gir.çık 30 dk işlem tamam

Back