Allah eksikliğini göstermesn canim esim istedi Ahmet ismini benimde hoşuma gitti öyle karar kıldık saglikla gelsinler merak içindeyim doğrusu cinsiyet konusunda insanoglu merak işteAyy ahmet babamın adı çok da severim :)
Canım bn istanbul dısındayım ikili test için memorial şişli ye N.Cihangir Yılanlıoğlu na geldim.Canım o bölgesi pek görünmemiş
Alta doğru yani
Sen Anadolu yakasındaydın sanırım hangi dr a gittin ikili test için ?
73 ile hamile kaldim. 66 ya kadar düştüm bulantilardan dolayi. su an 66 67 arasinda gidip geliyorum. ilk hamileligimde 10 kilo almıştım. bunda da insallah fazla almam.Kızlar bende şimdiden kilo aldım şiştim ya simdiden boyleysem ohooo biraz zayiflamistm Allahtan hamile kalmadan 67yle hamile kaldım boyum 160cm daha da verme cabasindaydim bebis geldi 80le dogursam iyidir 13 kilo heralde cok mu ne biliyim fazla yiyemiyorum ama düzensiz olunca aldım 2 kilo kadar
Saol canm amin bnmde geç döllenme hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşaallah..canım ben yolk sacı erken gördüm, son adete göre 5+3 tü. erken döllenmeydi benimki, benim de yarın kontrolüm var, Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin canım,
Zayıflamanı Doğum içinde istemiştir
Bebek ve cinsiyet için daha zaten erken.
İlk aylar zaten yediklerimiz sadece bize yarıyor 20. Haftada sanırım bizim yediklerimizden besleniyor Bebek. (Yalnış hatırlamıyorsam ) ceviz süt falan bebeğe yani bize iyi geliyor
Bol yürüyüş ile kg verirsin mutlaka takma kafana vermesen bile hiç almamakta kardır.
Hergün mutlaka 30-40 dakika yürüyüşü aksatma bence havalarda güzel nasılsa yaz ayındayız.
Ekmek yediğin gün hamurişi,börek, çörek yemezsin. Ekmeğide en fazla 2 dilim yersin.
Hamile iken kilo vermek zor olsa gerek ama en azından almazsın bu şekilde belki :)
Bir ara diyet forumlarına çok takılmıştım. hamile kalmadan önce makarna, pilav, ekmek yemedim ama çok faydasını gördüm 5,5 kilo vermiştim hamile kalınca bıraktım tabi :) Doktorlar ilk kan değerlerimi istediğinde çok mu kustun aç mı kaldın demişti, dedim bende 2 aydır rejimdeyim
Canım kilo vermen zor ancak kilonu koruyabilirsin
Hamurişi yağlı pilav makarnayı kaldırarak
Yürüyüş yaparak
Ayrıca boyun kısa olmadığı için cok fazla bir kilon yok aslında
Ben senden de kiloluyum. Bana ole bisi demedi. Gayette iyi gorunuyo bende bebek. Kilo alimin kontrollu olsun yeter dedi
Ramazanlık çıkınca yürüyüşe başlayacağım kızlarCanim ben 74 kiloyum 168 boyundayim doktorum bana da bisey demedi.
canım konu hakkında hiç bir bilgim yok ama iyi düşünelim iyi olsunYardimci olabilecek kimse var mi?
Canım geçmedi mi daha bulantınKızlar günaydın ben çok kötüyüm ise gidemedik bugün doktorum bulantı icin zorak verdi var mi kullanan yan etkisi bisey olur diye korkuyorum ben
Ramazanlık çıkınca yürüyüşe başlayacağım kızlar
Aslında benim Hepatit
Hamilelik cok onemli hassas bi surec. Doktorunun seni rahatlatip kaygilarindan kurtarmasi gerekirken seni yeni endiselere suruklemesi hos degil. Boyum senden kisa kilom daha fazla. Benm doktorum sadece biraz kilolu gebe kalmisiz kontrollu almaya bakicaz dedi. Seni mutlu etmiyosa degistirmelisin bence.Ramazanlık çıkınca yürüyüşe başlayacağım kızlar
Aslında benim Hepatit B var birazda o yüzden kilo vermemi istiyor ama
doktor sürekli yaşımı ve kilomu sıkıntı ediyor (28 yaşındayım)
galiba doktorumu değiştireceğim
oysa bulunduğum şehrin en iyisi ama sinir oluyorum
68 kiloya düşmemi istiyor
kızlar ben öyle hamileyim diye önüme geleni yemiyorum ki
mevcut kilom bu yıllardır arada bir düşer ama oda diyetle değil sıkıntılı zamanlarda
Ben 6+4te keseyi de bebegi de gorup kalp atisini duymustumkızlar bebeğin kesesini ne zaman görebiliyoruz
bilmem üzülmemeye çalışıyorum ama yinede kızıyorumHamilelik cok onemli hassas bi surec. Doktorunun seni rahatlatip kaygilarindan kurtarmasi gerekirken seni yeni endiselere suruklemesi hos degil. Boyum senden kisa kilom daha fazla. Benm doktorum sadece biraz kilolu gebe kalmisiz kontrollu almaya bakicaz dedi. Seni mutlu etmiyosa degistirmelisin bence.
Bende öyleyim canım vücut alışıyormuş takma senKozlar gunaydin. Bugün doktor kontrolüm var ama tedirginim.bebek sol tarafimda ben gece yataktan dönerken soldan saga doğru biraz sert döndüm ve karnima sol tarafima saniyelik kramp girdi ara ara oluyor ve ben çok korkuyorum.
Kızlar merhaba
8 haftalık hamileyim hem de ikiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?