2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ayy ahmet babamın adı çok da severim :)
Allah eksikliğini göstermesn canim esim istedi Ahmet ismini benimde hoşuma gitti öyle karar kıldık saglikla gelsinler merak içindeyim doğrusu cinsiyet konusunda insanoglu merak işte

Kızlar bende şimdiden kilo aldım şiştim ya simdiden boyleysem ohooo biraz zayiflamistm Allahtan hamile kalmadan 67yle hamile kaldım boyum 160cm daha da verme cabasindaydim bebis geldi 80le dogursam iyidir 13 kilo heralde cok mu ne biliyim fazla yiyemiyorum ama düzensiz olunca aldım 2 kilo kadar

73 ile hamile kaldim. 66 ya kadar düştüm bulantilardan dolayi. su an 66 67 arasinda gidip geliyorum. ilk hamileligimde 10 kilo almıştım. bunda da insallah fazla almam.

canım ben yolk sacı erken gördüm, son adete göre 5+3 tü. erken döllenmeydi benimki, benim de yarın kontrolüm var, Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin canım,
Saol canm amin bnmde geç döllenme hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşaallah..

Canım kilo vermen zor ancak kilonu koruyabilirsin
Hamurişi yağlı pilav makarnayı kaldırarak
Yürüyüş yaparak
Ayrıca boyun kısa olmadığı için cok fazla bir kilon yok aslında

Ben senden de kiloluyum. Bana ole bisi demedi. Gayette iyi gorunuyo bende bebek. Kilo alimin kontrollu olsun yeter dedi

Canim ben 74 kiloyum 168 boyundayim doktorum bana da bisey demedi.
Ramazanlık çıkınca yürüyüşe başlayacağım kızlar
Aslında benim Hepatit B var birazda o yüzden kilo vermemi istiyor ama
doktor sürekli yaşımı ve kilomu sıkıntı ediyor (28 yaşındayım)
galiba doktorumu değiştireceğim
oysa bulunduğum şehrin en iyisi ama sinir oluyorum
68 kiloya düşmemi istiyor
kızlar ben öyle hamileyim diye önüme geleni yemiyorum ki
mevcut kilom bu yıllardır arada bir düşer ama oda diyetle değil sıkıntılı zamanlarda

Kızlar günaydın ben çok kötüyüm ise gidemedik bugün doktorum bulantı icin zorak verdi var mi kullanan yan etkisi bisey olur diye korkuyorum ben

Kızlar günaydın ben çok kötüyüm ise gidemedik bugün doktorum bulantı icin zorak verdi var mi kullanan yan etkisi bisey olur diye korkuyorum ben
Canım geçmedi mi daha bulantın ilaç sonuçta kullanmazsan daha iyi bence

Hamilelik cok onemli hassas bi surec. Doktorunun seni rahatlatip kaygilarindan kurtarmasi gerekirken seni yeni endiselere suruklemesi hos degil. Boyum senden kisa kilom daha fazla. Benm doktorum sadece biraz kilolu gebe kalmisiz kontrollu almaya bakicaz dedi. Seni mutlu etmiyosa degistirmelisin bence.

Kozlar gunaydin. Bugün doktor kontrolüm var ama tedirginim.bebek sol tarafimda ben gece yataktan dönerken soldan saga doğru biraz sert döndüm ve karnima sol tarafima saniyelik kramp girdi ara ara oluyor ve ben çok korkuyorum.

bilmem üzülmemeye çalışıyorum ama yinede kızıyorum
ben sanki yaşlı ve kiloluyum öyle davranıyor
kilo alırsan tansiyonun yükselir yok şöyle olur böyle olur
daha iyi hissettiren bir doktor bulacağım

Kozlar gunaydin. Bugün doktor kontrolüm var ama tedirginim.bebek sol tarafimda ben gece yataktan dönerken soldan saga doğru biraz sert döndüm ve karnima sol tarafima saniyelik kramp girdi ara ara oluyor ve ben çok korkuyorum.
Bende öyleyim canım vücut alışıyormuş takma sen

Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım , benim dünden beri mesanemde bir ağrı var zaman zaman batma şeklinde sizliyor, ne olabilir ? Midemi bulandırdığı için 2 gündür doğru düzgün su da içmiyorum ondan mı acaba? Benim gibi hisseden var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…