- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Canım bak ne güzel baya büyümüş_WhitePearl_ merhaba canım. bebişim 17,75 mm görünüyor. dün eve gidince ilk iç ona baktım
Sıkıntı yoktur merak etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bak ne güzel baya büyümüş_WhitePearl_ merhaba canım. bebişim 17,75 mm görünüyor. dün eve gidince ilk iç ona baktım
kızlar bugün benimde kontrolüm vardı
bebeğim çok nazlı çok zor gösteriyor kendini
sırf bu yüzden kız olursa adını 'Nazlı' bile koyabilirim
kızlar ben 72 kiloyum, boyum 1,68 doktorum zayıflamamı söyledi
ama nasıl olacak bilmiyorum
sizce göbek bölgemde ki yağlanmadan dolayı mı bebeğim zor görünüyor
Kıza benziyor nuba bakınca sankibenimki bugun 10 +4 cikti canim. diger gittigimde el hareketleri falan belliydi kıpır kıpırdi. bu gidişte daha sakindi. sakin olunca korktum zaten.
Kıza benziyor nuba bakınca sankibenimki bugun 10 +4 cikti canim. diger gittigimde el hareketleri falan belliydi kıpır kıpırdi. bu gidişte daha sakindi. sakin olunca korktum zaten.
Artemiss_ ense kalınlığın gayet iyi çıkmış canım
ay kız olsun istiyoruz bakalim. Rabbim hayırlısını versin.Kıza benziyor nuba bakınca sanki
Maşallah ya insallah bende bu kez gıdınce bu sekilde gorurum ama daha cok var2'li test için kanı verim, 10 gün sonra çıkacakmış. Ense kalınlığı 1,2cm dedi başka bilen var mı?
Ultrason görüntüleri mi de atıyorum bayağı bayağı büyüyoruz artık burnumuz falan ortada :)
Ayrıca doktor vitamin ve sprey de verdi folic asiti bıraktırdı. Verdiği vitaminin içerisinde varmış. 2gün sonra tam 3 ayı doldurunca başlayacağım onlara şuan 11+5 iz :)
Eki Görüntüle 2011613 Eki Görüntüle 2011614 Eki Görüntüle 2011615
Ben senden de kiloluyum. Bana ole bisi demedi. Gayette iyi gorunuyo bende bebek. Kilo alimin kontrollu olsun yeter dedikızlar bugün benimde kontrolüm vardı
Bizde kız olursa Elif erkek olursa Ahmet koyucaz kararimizi verdik Allahin izniyle degismez sanırım bakalımanladım canım benımmmmmm
Allah gonlundekını hayırlı eylesın ınsallah :)
ben ömer ismini çok severim iki isim nedense hiç sevemedim :) ama tabii ki karar sizin nasıl içinden geliyorsa
biz de kız olursa elif
erkek olursa mete diyoruz ama bakalım daha 100 kere değişir :)
eşime kalsa yavuz , selim, fatih , mehmet falan koyabilir ama bakalım:)
Ayy ahmet babamın adı çok da severim :)Bizde kız olursa Elif erkek olursa Ahmet koyucaz kararimizi verdik Allahin izniyle degismez sanırım bakalım
Kızlar iyi akşamlar , doktor kontrolüm çok iyi geçti şükür . 1 hafta geriden geliyordu bebeğim tam gününü yakalamış inanılmaz mutlu oldum . Diğer kese kaybolmuş , muhtemelen vücut onu emerken ağrı olmuştur dedi doktorum . Kalp atışını dinledik tekrar , kurban olurum ben o atan kalbine . Doktor yine de tedbir amaçlı kan ve idrar testi istedi , enfeksiyona bakacak . 3 hafta sonra da 2 li test için çağırdı .
Maşallah ya insallah bende bu kez gıdınce bu sekilde gorurum ama daha cok var
Canim ben 74 kiloyum 168 boyundayim doktorum bana da bisey demedi.kızlar bugün benimde kontrolüm vardı
Yardimci olabilecek kimse var mi?Arkadaslar merhaba yine bisey sormak istiyorum daha onceki gebeligim 8+6 da kalp atisi durdugu ixin sonlandirmak zorunda kaldigimiz icin telasliyim. Bugun doktora gittim kendi doktorum ameliytta oldugu ixin baska doktora gittim hersey guzel bir sknti yok dedi kalp atisi dinletti ama idrara skisik olmadigim ixin bebegi de kalp atisinida zor buldugunu soyledi. Ultrqson kagidimda AO %98 yazıyor bunun kalp atisiyla mi bir alakasi var yoksa zor buldugu icin mi oyle yaziyor. Yani normalde hep benm doktorumda %100 yazardi. Ben kritik haftada oldugum icin defalarca sordum bir sknti varmi diye yok dedi hatta 1 ay sonra gel dedi. Ama sizlere danismak istedim.
Yardimci olabilecek kimse var mi?