• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar bugün benimde kontrolüm vardı
bebeğim çok nazlı çok zor gösteriyor kendini :anneadayı:
sırf bu yüzden kız olursa adını 'Nazlı' bile koyabilirim
kızlar ben 72 kiloyum, boyum 1,68 doktorum zayıflamamı söyledi:eek:
ama nasıl olacak bilmiyorum
sizce göbek bölgemde ki yağlanmadan dolayı mı bebeğim zor görünüyoro_O

Canım kilo vermen zor ancak kilonu koruyabilirsin
Hamurişi yağlı pilav makarnayı kaldırarak
Yürüyüş yaparak
Ayrıca boyun kısa olmadığı için cok fazla bir kilon yok aslında

Kızlar iyi akşamlar , doktor kontrolüm çok iyi geçti şükür . 1 hafta geriden geliyordu bebeğim tam gününü yakalamış inanılmaz mutlu oldum . Diğer kese kaybolmuş , muhtemelen vücut onu emerken ağrı olmuştur dedi doktorum . Kalp atışını dinledik tekrar , kurban olurum ben o atan kalbine . Doktor yine de tedbir amaçlı kan ve idrar testi istedi , enfeksiyona bakacak . 3 hafta sonra da 2 li test için çağırdı .

2'li test için kanı verim, 10 gün sonra çıkacakmış. Ense kalınlığı 1,2cm dedi başka bilen var mı?
Ultrason görüntüleri mi de atıyorum bayağı bayağı büyüyoruz artık burnumuz falan ortada :)
Ayrıca doktor vitamin ve sprey de verdi folic asiti bıraktırdı. Verdiği vitaminin içerisinde varmış. 2gün sonra tam 3 ayı doldurunca başlayacağım onlara şuan 11+5 iz :)
Eki Görüntüle 2011613 Eki Görüntüle 2011614 Eki Görüntüle 2011615
Maşallah ya insallah bende bu kez gıdınce bu sekilde gorurum ama daha cok var :(

Bende bugün doktora gittim kızlar eksik olan kan testlerimi verdim yarın alicam sonuclarini birde tiroidlerim bana yeterli ama bebege yeterli değilmiş ilac verdi icmem icin yarin ki kan sonucuna göre dozunu belirliyecek hamd olsun Allah beterinden korusun ne lazımsa icicem bebeğim iyi olsun da:anneadayı:
Bulantilar devam ama mutluyum onlarla
Ve bir daha ki randevuma ikili test demislerdi bugün ki gittigim doktor yaptiricak misin dedi yani zorunlu degilmis ben böyle bilmiyordum kafam karismasin diye arastirmamistim doğrusu eve gelince baktık yaptirmak bize birsey saglamicak çünkü aldirmayi düşünmem Allah korusun kötü sonuç çıkarsa falan yaptirmamaya karar verdik şuan için hakkımızda hayırlısı:bicak:

Ben senden de kiloluyum. Bana ole bisi demedi. Gayette iyi gorunuyo bende bebek. Kilo alimin kontrollu olsun yeter dedi

anladım canım benımmmmmm

Allah gonlundekını hayırlı eylesın ınsallah :)

ben ömer ismini çok severim iki isim nedense hiç sevemedim :) ama tabii ki karar sizin nasıl içinden geliyorsa

biz de kız olursa elif
erkek olursa mete diyoruz ama bakalım daha 100 kere değişir :)

eşime kalsa yavuz , selim, fatih , mehmet falan koyabilir ama bakalım:)
Bizde kız olursa Elif erkek olursa Ahmet koyucaz kararimizi verdik Allahin izniyle degismez sanırım bakalım:emir_bebek:

Kızlar iyi akşamlar , doktor kontrolüm çok iyi geçti şükür . 1 hafta geriden geliyordu bebeğim tam gününü yakalamış inanılmaz mutlu oldum . Diğer kese kaybolmuş , muhtemelen vücut onu emerken ağrı olmuştur dedi doktorum . Kalp atışını dinledik tekrar , kurban olurum ben o atan kalbine . Doktor yine de tedbir amaçlı kan ve idrar testi istedi , enfeksiyona bakacak . 3 hafta sonra da 2 li test için çağırdı .

Gözün aydın canın aradaki farkıda kapatmış için rahat eder

Canim ben 74 kiloyum 168 boyundayim doktorum bana da bisey demedi.

Arkadaslar merhaba yine bisey sormak istiyorum daha onceki gebeligim 8+6 da kalp atisi durdugu ixin sonlandirmak zorunda kaldigimiz icin telasliyim. Bugun doktora gittim kendi doktorum ameliytta oldugu ixin baska doktora gittim hersey guzel bir sknti yok dedi kalp atisi dinletti ama idrara skisik olmadigim ixin bebegi de kalp atisinida zor buldugunu soyledi. Ultrqson kagidimda AO %98 yazıyor bunun kalp atisiyla mi bir alakasi var yoksa zor buldugu icin mi oyle yaziyor. Yani normalde hep benm doktorumda %100 yazardi. Ben kritik haftada oldugum icin defalarca sordum bir sknti varmi diye yok dedi hatta 1 ay sonra gel dedi. Ama sizlere danismak istedim.
Yardimci olabilecek kimse var mi?

Merhaba kızlar bende bugun ikili test için gittim kan tahlil sonucu psembe çıkacak. İkili test yaptıranlar yaptıracak olanlar inşallah güzel haberler alırız. Herkesin sağlıkla sıhhatle gelsin bebeği :emir_bebek:

Back