2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim neden 10 gün sonra
Canım senin de özel dimi? Ben özel hastaneye gittim muayene ise belki dısarda bi yere veriyorlardır o yüzden uzundur. Pazartesi ve çarşamba günü çalısılıyormus bu test laboratuvar da o yüzden psembe çıkar dediler banada.

Özel hastahane ama bana da başka bir merkeze gönderiyoruz o yüzden uzun sürüyor dediler

Merhaba kızlar bende bugun ikili test için gittim kan tahlil sonucu psembe çıkacak. İkili test yaptıranlar yaptıracak olanlar inşallah güzel haberler alırız. Herkesin sağlıkla sıhhatle gelsin bebeği
Nasıl geçti cnm testin
Cinsiyeti hk yorum yaptı mı

Canım dr kız dedi sağlıklı olsun da inşallah. ailede herkesin içine erkek doguyordu ama kız oldugunu öğrenince daha bir duygulandım Allah her isteyene bu duyguyu yaşatsın inşallah

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Oğlanı bir doğurup büyüteyim kız sonra bana da kısmet olur inşallah :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Oğlanı bir doğurup büyüteyim kız sonra bana da kısmet olur inşallah :)
Canım senin de erkek mi kaçırmısım hayırlı olsun inşallah benim ilk oldugu için kız da erkek de. Ama hep ben erkek istesem de Allah ım hayırlısı neyse onu ver dedim dr da kız diyince duam aklıma geldi Allah ım şükür hayırlısını verdin dedim. Sağlıkla kucagımıza alalım çok şükür Allah nasip etmiş isteyen herkese de nasip olsun inşallah.

Canım dr kız dedi sağlıklı olsun da inşallah. ailede herkesin içine erkek doguyordu ama kız oldugunu öğrenince daha bir duygulandım Allah her isteyene bu duyguyu yaşatsın inşallah

Ayyy gönlündeki kız ise kızdir Hayırlısiyla

Sen bana bakma paralel paralel çıkınti da neymiş :)

Allah hayırlısi ni versin :)

canım tlf umu düşürdüm ekran kırıldı, 2 gündür uzak kaldım sizlerden, çocuk yapanların ki derken? yani doğmuş cocugun cinsiyeti için mi? ispat yani değil mi?
Evet canım doğmuş olanlar ya bizim komşunun ardarda 5 oğlu var merak ettim aralarında en fazla bi yıl var hep

Kızlar bugün çok kötü oldum mide bulantısı ishal baş ağrısı doktor salgın dedi ama anladım serumdan sonra sanki iyiyim ama midem çok kötü ne yesem şişiyor ağrıyor gaz var sanki

İnşallah canım Allah hayırlı, edepli,çalışkan, dürüst, vicdanlı evlatlar nasip etsin :)

İyi dedi canım ama kan tahlili de önemli dedi ben hiç sormadım ne kadar ense kalınlıgı diye açıkçası heyecandan sanırım. Resim ekliyorum tahminini bekliyorum canım
Eki Görüntüle 2011739

Canım o bölgesi pek görünmemiş
Alta doğru yani
Sen Anadolu yakasındaydın sanırım hangi dr a gittin ikili test için ?

CAnım ters durum olsaydi dr söylerdi
Benim gittiğimfe sadece kalbi atıyor diyor yani şu kadar atıyor fln diye hiç bilgi vermedi
Canım bahsettiğin değerler hakkında bir bilgim yok o yüzden o konuda yorum yapamayacağım. Doktorun herhangi bir risk ya da problem görseydi söylerdi bence

Tesekkur ederm haklisiniz cuma kendi doktoruma tekrar gdecegim kotu bisey olsa o doktor 1 ay sonra gel demezdi herhalde. Tekrar sagolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…