Merhaba kızlar bende bugun ikili test için gittim kan tahlil sonucu psembe çıkacak. İkili test yaptıranlar yaptıracak olanlar inşallah güzel haberler alırız. Herkesin sağlıkla sıhhatle gelsin bebeği
Yardimci olabilecek kimse var mi?
Canım senin de özel dimi? Ben özel hastaneye gittim muayene ise belki dısarda bi yere veriyorlardır o yüzden uzundur. Pazartesi ve çarşamba günü çalısılıyormus bu test laboratuvar da o yüzden psembe çıkar dediler banada.Benim neden 10 gün sonra
Benim neden 10 gün sonra
Canım senin de özel dimi? Ben özel hastaneye gittim muayene ise belki dısarda bi yere veriyorlardır o yüzden uzundur. Pazartesi ve çarşamba günü çalısılıyormus bu test laboratuvar da o yüzden psembe çıkar dediler banada.
Yardimci olabilecek kimse var mi?
Devlette sanırım 7 ila 10 gün
Özelde 2 ila 4 arasi
Arkadaş da şimdi yazmış laboratuvar çalışma günü ile ilgiliymis :)
Nasıl geçti cnm testinMerhaba kızlar bende bugun ikili test için gittim kan tahlil sonucu psembe çıkacak. İkili test yaptıranlar yaptıracak olanlar inşallah güzel haberler alırız. Herkesin sağlıkla sıhhatle gelsin bebeği
İyi dedi canım ama kan tahlili de önemli dedi ben hiç sormadım ne kadar ense kalınlıgı diye açıkçası heyecandan sanırım. Resim ekliyorum tahminini bekliyorum canım
Eki Görüntüle 2011739
Canım dr kız dedi sağlıklı olsun da inşallah. ailede herkesin içine erkek doguyordu ama kız oldugunu öğrenince daha bir duygulandım Allah her isteyene bu duyguyu yaşatsın inşallahHiç anlamam ama erkek diyesimgeldi sanki çıkınti var
Canım dr kız dedi sağlıklı olsun da inşallah. ailede herkesin içine erkek doguyordu ama kız oldugunu öğrenince daha bir duygulandım Allah her isteyene bu duyguyu yaşatsın inşallah
Canım senin de erkek mi kaçırmısım hayırlı olsun inşallah benim ilk oldugu için kız da erkek de. Ama hep ben erkek istesem de Allah ım hayırlısı neyse onu ver dedim dr da kız diyince duam aklıma geldi Allah ım şükür hayırlısını verdin dedim. Sağlıkla kucagımıza alalım çok şükür Allah nasip etmiş isteyen herkese de nasip olsun inşallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Oğlanı bir doğurup büyüteyim kız sonra bana da kısmet olur inşallah :)
Canım dr kız dedi sağlıklı olsun da inşallah. ailede herkesin içine erkek doguyordu ama kız oldugunu öğrenince daha bir duygulandım Allah her isteyene bu duyguyu yaşatsın inşallah
Evet canım doğmuş olanlar ya bizim komşunun ardarda 5 oğlu var merak ettim aralarında en fazla bi yıl var hepcanım tlf umu düşürdüm ekran kırıldı, 2 gündür uzak kaldım sizlerden, çocuk yapanların ki derken? yani doğmuş cocugun cinsiyeti için mi? ispat yani değil mi?
Canım senin de erkek mi kaçırmısım hayırlı olsun inşallah benim ilk oldugu için kız da erkek de. Ama hep ben erkek istesem de Allah ım hayırlısı neyse onu ver dedim dr da kız diyince duam aklıma geldi Allah ım şükür hayırlısını verdin dedim. Sağlıkla kucagımıza alalım çok şükür Allah nasip etmiş isteyen herkese de nasip olsun inşallah.
İyi dedi canım ama kan tahlili de önemli dedi ben hiç sormadım ne kadar ense kalınlıgı diye açıkçası heyecandan sanırım. Resim ekliyorum tahminini bekliyorum canım
Eki Görüntüle 2011739
CAnım ters durum olsaydi dr söylerdi
Benim gittiğimfe sadece kalbi atıyor diyor yani şu kadar atıyor fln diye hiç bilgi vermedi
Canım bahsettiğin değerler hakkında bir bilgim yok o yüzden o konuda yorum yapamayacağım. Doktorun herhangi bir risk ya da problem görseydi söylerdi bence
Ben de sizin sorunuzdan sonra nette araştırdım ama bir şey çıkmadı
Bana da sıkıntı olsa söyler gibi geldi ki özellikle kaç kere sormussunuz bence içinizi rahat tutun olmadı kendi doktorunuza tekrar gidersiniz :)
canım ben yolk sacı erken gördüm, son adete göre 5+3 tü. erken döllenmeydi benimki, benim de yarın kontrolüm var, Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin canım,Çok saol canm yarn kont var umut oldu msjın bna peki kaçncı haftanda gördün yolk sac ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?