• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Senin tam hafta gün ne kadar :) 10 günde bile inanılmaz farkediyorlar.
Bak aşağıda 10+1 halinin görüntüsü var o zamanda başı , eli belliydi aslında. Çok çabuk büyüyorlar merak etme :)
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)
benimki bugun 10 +4 cikti canim. diger gittigimde el hareketleri falan belliydi kıpır kıpırdi. bu gidişte daha sakindi. sakin olunca korktum zaten.

Eklentiler

• IMG-20170620-WA0001.jpeg
    IMG-20170620-WA0001.jpeg
    30,2 KB · Görüntüleme: 55
İyi dusunelim iyi olsun. Bende cuma ozeldeki druma gidecektim bayram tatili girdi bende carsamba gidicem sen gibi ins hep guzel haberler aliriz.
benim.psikolojim biraz farkliydi canim. ama simdi daha sakin gibiyim sanki.Rabbim.kimseye yasatmasin.insallah sizlerden de guzel haberler aliriz.

kızlar bugün benimde kontrolüm vardı
bebeğim çok nazlı çok zor gösteriyor kendini :anneadayı:
sırf bu yüzden kız olursa adını 'Nazlı' bile koyabilirim
kızlar ben 72 kiloyum, boyum 1,68 doktorum zayıflamamı söyledi:eek:
ama nasıl olacak bilmiyorum
sizce göbek bölgemde ki yağlanmadan dolayı mı bebeğim zor görünüyoro_O

zayıflamak için neler yapabileceğini söyledi mi

yasaklı listesi falan

günlük yürüyüş falan mı önerdi ne yaptı :)

zayıflamak için neler yapabileceğini söyledi mi

yasaklı listesi falan

günlük yürüyüş falan mı önerdi ne yaptı :)
canım az yemek yeme ve yürüyüş önerdi
herşeyi ye ama fazla deği dedi
ramazanlık bitince daha dikkat ederim inşaallah

Benim ikili test kaninin sonucu yarin cikacak seninki bayaga gec cikiyo. Ense kalinligi iyiymis masallah. Resmi nasil ekledin ben beceremedim. Arkadaslarim kiz dedi hep bana nubu asagiya bakiyirmus.QUOTE]

Benimki de yukarı bakıyordu biz bile farkettik ultrasonda. evet aşağı bakınca kız diyorlar sağlıklı olsunlar da :) Sağ alt kösede yorum yazarken dosya yükle yazıyor canım ordan yüklüyorsun eğer yüklemezse fotoğrafı telefonda kırp önce boyutunu küçült tekrar dene olacaktır :)

Arkadaslar merhaba yine bisey sormak istiyorum daha onceki gebeligim 8+6 da kalp atisi durdugu ixin sonlandirmak zorunda kaldigimiz icin telasliyim. Bugun doktora gittim kendi doktorum ameliytta oldugu ixin baska doktora gittim hersey guzel bir sknti yok dedi kalp atisi dinletti ama idrara skisik olmadigim ixin bebegi de kalp atisinida zor buldugunu soyledi. Ultrqson kagidimda AO %98 yazıyor bunun kalp atisiyla mi bir alakasi var yoksa zor buldugu icin mi oyle yaziyor. Yani normalde hep benm doktorumda %100 yazardi. Ben kritik haftada oldugum icin defalarca sordum bir sknti varmi diye yok dedi hatta 1 ay sonra gel dedi. Ama sizlere danismak istedim.

benimki bugun 10 +4 cikti canim. diger gittigimde el hareketleri falan belliydi kıpır kıpırdi. bu gidişte daha sakindi. sakin olunca korktum zaten.

Korkma sakin olmasından, yemek yememiş olabilirsin o yüzdendir. Sana tavsiyem bir ısırıkta olsa çikolata veya şekerli birşeyler ye ultrasona girmeden nasıl da canlanıyorlar o zaman. Ben de geçenlerde çok hareketsiz hiçbir şey hissetmiyorum diye gittim bi baktık ultrasonda dönmüş arkasını uyuyor :) Endişelenme Allah korur bebeklerimizi.

Zayıflamanı Doğum içinde istemiştir
Bebek ve cinsiyet için daha zaten erken.
İlk aylar zaten yediklerimiz sadece bize yarıyor 20. Haftada sanırım bizim yediklerimizden besleniyor Bebek. (Yalnış hatırlamıyorsam ) ceviz süt falan bebeğe yani bize iyi geliyor
Bol yürüyüş ile kg verirsin mutlaka takma kafana vermesen bile hiç almamakta kardır.

Hergün mutlaka 30-40 dakika yürüyüşü aksatma bence havalarda güzel nasılsa yaz ayındayız.
Ekmek yediğin gün hamurişi,börek, çörek yemezsin. Ekmeğide en fazla 2 dilim yersin.
Hamile iken kilo vermek zor olsa gerek ama en azından almazsın bu şekilde belki :)
Bir ara diyet forumlarına çok takılmıştım. hamile kalmadan önce makarna, pilav, ekmek yemedim ama çok faydasını gördüm 5,5 kilo vermiştim hamile kalınca bıraktım tabi :) Doktorlar ilk kan değerlerimi istediğinde çok mu kustun aç mı kaldın demişti, dedim bende 2 aydır rejimdeyim :KK48:

nub teorisine cinsiyet tahmin edilen sayfa nerdeydi kizlar. bir sayfa buldum da o mu emin olamadim.

Back