2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

GöZün aydın canım
Masallah miniğe
Yarin haberdar edersin bizi

Merhabalar

Önemli olan sat canım
Benim kızımda da bir hafta ileride gidiyordu neredeyae ama o bebeğin iriliği ile alakalı demişti doktor.Doğumda sat baza alınıyor

Insallah hepimiz guzel haberler veririz.
Kotu tecrubeler olunca insanin korkulari da daha fazla oluyor. Bu 2-3 gundur duydugum korku her ne kadar dr uma cok guvensem de tup bebek gecmisinden aliskanlik yapmis surekli irdeleme ve arastirma durumu cok yipratiyor beni su anda ki en yipratan seylerden biri herseyi sorgularken bulmam kendimi. Zannedersem bu durum tum testlerimde insallah guzel haber gelene kadar da surecek
Ben Istanbuldayim dr um Goztepe Echomar hastanesindeydi ayrilip kendi ozel muayenehanesini acti su an Suadiye Intermed Doktor Ofislerinde. Senin il ve hastane nedir.

Benim ankarada dr. Tolga Ecemis sanirim Tolga hoca benim en buyuk sansim sanki bir piskolog gergin girdigim odasindan nasil oluyorsa kahkalar atarak cikiyorum oyle rahatlatti ki beni surekli arastirmayi okumayi kurcalamayi biraktim.Ama sunuanladim ki doktora guvenmek mutlu gebelik icin en onemli unsur insallah hep boyle devam eder ....

Aynen canım ikili testi yaparken söyledi kız gibi görünüyo dedi

Ya ben cevremde de hic hamile falan gormedigimden bu da ilk hamileliğim oldugundan bilgisizim bu konuda ikili test kan alınarak yapılmıyo mu cinsiyete nasıl bakılıyo? Benim doktor da hic konusmuyo sagolsun bilgim de olmadığından sormamıstım bayramda 12 dolacak insallah

Hem kan testi hemde ultrason bulgularinin bir ortalamasi alinip yuzde uzerinden bir deger veriyor.ne kadar kucuk rakam cikarsa o kadar iyi 1 /250 nin ustu aminio ya da kanda kromazom arastiran yontemlere yonlendiriyor.

Kesinlikle oyle dr dan eminsen hic birakmayacaksin. Ben su arastirmalarimi kesebilsem cok sevinicem de engel olamiyorum elimde olan bisey degil su aralar zannedersem psikoloji gidik :). Umarim tum bu streslerimizin hepsinin bosu bosuna oldugunu gorecegiz ilerleyen donemlerde

Canım ense kalınlığı ölçüldü boyutuna falan bakıldı ultrasonda sonra ne zman cinsiyetini söylersiniz diye sordum bebeği hareket ettirdi falan öyle söyledi cinsiyetini kemik yapısına falan bakıp tahmin edebiliyorlar

Doktor da bana aynısını söyledi bugün kız da paralel oluyor senin yukarıya doğru dik dedi hayırlısı bakalım daha hiçbirşey almayacağım :)

İlk hamikelik 6 yil once olunca unutuluyor
İkili test icin ac gitmek gibi bi zorunluluk yoktu dimi ki hala bir sey yiyemiyorum o ayri yarin ne yicem diye dusunmekten öğürüyorum. Ultrasonda ense kalinligini soylediler mi kac olmasi gerekiyordu.

Rabbim sağlıkla hayırla ve uzuvları tam olarak kucağımıza almayı Nasib etsin. Biraz daha sabirli olup bekleyelim. Sanırım iki üç hafta sonra daha net belli olur. Kalp huzuru üzere olalım canım :)

Canım benim doktorum 2 3 saat bişey yemeden gel dedi ikili test için ense kalınlığını söyledi normal bir sıkıntı görünmüyo dedi

Canım benim doktorum 2 3 saat bişey yemeden gel dedi ikili test için ense kalınlığını söyledi normal bir sıkıntı görünmüyo dedi
Kendi dr unuza mı baktırdınız yoksa perinatologa mı? Bi de kan tahlilini aynı gün vermiyorlar sanırım dimi

Kendi dr unuza mı baktırdınız yoksa perinatologa mı? Bi de kan tahlilini aynı gün vermiyorlar sanırım dimi
Kendi doktorum baktı benim kan tahlili sonucum cumartesi günü verdim 29 haziranda çıkıcak ortalama 7 gün içinde alınabiliyo ama bizim bayram giriyo araya

Ben bilmiyordum iki üç saatbişey yenmiyeceğini
Cum günü gidiyorum gideceğim yerde evime biraz uzak inş susamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…