- 12 Nisan 2017
- 778
- 982
- 33
Canım o kadar anlamıyorum ya kbakma ben bu ara nub u araştırdım ama göremiyorum o çıkıntıyı seninkinde gördüm sandım :) Hayırlı olsun canım Allah gönlüne göre vermişDoktor o cikintiya kordon dedi ozellikle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım o kadar anlamıyorum ya kbakma ben bu ara nub u araştırdım ama göremiyorum o çıkıntıyı seninkinde gördüm sandım :) Hayırlı olsun canım Allah gönlüne göre vermişDoktor o cikintiya kordon dedi ozellikle
Cok tatli cok degisik bi heyecan[/QUOTE]ay kuzum maşallah benımkıde yüz üstü keyif yapıyordu
canım suan 10+4 üm işte 11 hafta oluyormus 3 hafta sonraya randevum var 14 haftaluk oluyo bılmıyorumkı 8 temmuz dedi ama geçmi olurcanım senın ıkılı taraman haftaya falan olmaz mı ama 11. haftada gozurunuyorsun ya gec mı yapacaklar
Kiz gibi mi duruyo. Senin agzini yerim ozur dileyerek. Bal damliyo
bende o siteyi incelerken biraz öğrendim cnm yukarıya doğru tam dik olursa erkek paralel uzarsa kızmış :)Nasıl anladın bende erkek mü olacak dedim nub a göre bi çıkıntı var ya yukarıda ama tabi çok bilmiyorum
Hemde nasıl bakmalara doyamıyorum Allahım esirgesin hepimizin yavrularınıCok tatli cok degisik bi heyecan
Slm kızlar nasılsınız ben dün doktora gittim 11+4 te cinsiyetini söyledi tam da emin değilde sizce yanılma payı varmıdır
Doktor o cikintiya kordon dedi ozellikle
Benimde bir dahaki kontrolde netleşir o zaman kısmetseYanılma payı son aya kadar oluyor.
Ama kemik yapısından doktorlar anlayabiliyo.
Kızımda 12. Haftada kız olduğunu öğrendim
Benimde bir dahaki kontrolde netleşir o zaman kısmetse
selam annelerimiz. ikili testlere gitmeler baslamis. bizimki bayramdan sonraya kalir herhalde.
ya bende bunu düşünüyorum.
bu hafta cuma 11+1 olıuyor , genellikle 12.haftaya doğru randevular alınmış
erken davranmim en iyisi dedim
Bende okudum ama hicbisi anlamadmbende o siteyi incelerken biraz öğrendim cnm yukarıya doğru tam dik olursa erkek paralel uzarsa kızmış :)
14.hafta geç gibi sanki genelde 12.haftada cağırıyorlar[/QUOTE]Hemde nasıl bakmalara doyamıyorum Allahım esirgesin hepimizin yavrularını
canım suan 10+4 üm işte 11 hafta oluyormus 3 hafta sonraya randevum var 14 haftaluk oluyo bılmıyorumkı 8 temmuz dedi ama geçmi olur
bana normalde 10+5 e verdi 2li test icin randevu. Ama cok kucuk 3 gun sonra gel o zaman yapalim dedi. Yine 12. Haftaya kalmis oldu yaniya bende bunu düşünüyorum.
Bastan netti şeyi görünmüyo kız gibi duruyo dedi baya hareket ettirdi falan sonra baktı biz heyecanlandık hazırlık falan yapmayın dedi ))değişmeyebilirde :) doktor kesin dediyse değişmez.
Bastan netti şeyi görünmüyo kız gibi duruyo dedi baya hareket ettirdi falan sonra baktı biz heyecanlandık hazırlık falan yapmayın dedi ))
Midenin bulanmaması için suyu ya çok sıcak ya da çok soğuk içmen lazım canım. İnşallah içebilirsin. Bende susuz kalınca hemen enfeksiyonum azıyor.
Canım bende 11+5 de gideceğim 11. haftadan sonra normalya bende bunu düşünüyorum.
Aynen çok bişey almayı düşünmüyorum bende kıyafet annemin komşusu vardı 5 aylık oğlu 2 poşet kıyafet vermiş anneme baktım hiç kullanılmamıs bile var en fazla bir iki kez giymiştir onlar el kadar zatendoktorlar onu genelde hep diyor.
hatta genelde hiç bir şey almayın giyemeden küçülecek falan diyorlar...
Bende de var o ya çok fazla içemiyorum su falan yemek falan yiyorum ama rahatsız ediyoBende akıntı başladı muhtemelen benim ki de susuzluktan günde 3 bardak ancak içebiliyorum
Oturarak iç dediler ama pek bir şey değişmedi gibi