• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ay kuzum maşallah benımkıde yüz üstü keyif yapıyordu
Cok tatli cok degisik bi heyecan[/QUOTE]
Hemde nasıl bakmalara doyamıyorum Allahım esirgesin hepimizin yavrularını

canım senın ıkılı taraman haftaya falan olmaz mı ama 11. haftada gozurunuyorsun ya gec mı yapacaklar
canım suan 10+4 üm işte 11 hafta oluyormus 3 hafta sonraya randevum var 14 haftaluk oluyo bılmıyorumkı 8 temmuz dedi ama geçmi olur

Cok tatli cok degisik bi heyecan

canım suan 10+4 üm işte 11 hafta oluyormus 3 hafta sonraya randevum var 14 haftaluk oluyo bılmıyorumkı 8 temmuz dedi ama geçmi olur[/QUOTE]
14.hafta geç gibi sanki genelde 12.haftada cağırıyorlar

IMG_1688.JPG
IMG_1689.JPG
IMG_1690.JPG
12. Hafta da olanlar için paylaşıyorum
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabı

bende o siteyi incelerken biraz öğrendim cnm yukarıya doğru tam dik olursa erkek paralel uzarsa kızmış :)
Bende okudum ama hicbisi anlamadm:halay:

canım suan 10+4 üm işte 11 hafta oluyormus 3 hafta sonraya randevum var 14 haftaluk oluyo bılmıyorumkı 8 temmuz dedi ama geçmi olur
14.hafta geç gibi sanki genelde 12.haftada cağırıyorlar[/QUOTE]
12 ile 14. Hafta zaten 2li tarama zamani gec diil endiselenme

ya bende bunu düşünüyorum.
bu hafta cuma 11+1 olıuyor , genellikle 12.haftaya doğru randevular alınmış
erken davranmim en iyisi dedim
bana normalde 10+5 e verdi 2li test icin randevu. Ama cok kucuk 3 gun sonra gel o zaman yapalim dedi. Yine 12. Haftaya kalmis oldu yani

Midenin bulanmaması için suyu ya çok sıcak ya da çok soğuk içmen lazım canım. İnşallah içebilirsin. Bende susuz kalınca hemen enfeksiyonum azıyor. :KK43:

Bende akıntı başladı muhtemelen benim ki de susuzluktan günde 3 bardak ancak içebiliyorum
Oturarak iç dediler ama pek bir şey değişmedi gibi

doktorlar onu genelde hep diyor.
hatta genelde hiç bir şey almayın giyemeden küçülecek falan diyorlar...
Aynen çok bişey almayı düşünmüyorum bende kıyafet annemin komşusu vardı 5 aylık oğlu 2 poşet kıyafet vermiş anneme baktım hiç kullanılmamıs bile var en fazla bir iki kez giymiştir onlar el kadar zaten :-)

Bende akıntı başladı muhtemelen benim ki de susuzluktan günde 3 bardak ancak içebiliyorum
Oturarak iç dediler ama pek bir şey değişmedi gibi
Bende de var o ya çok fazla içemiyorum su falan yemek falan yiyorum ama rahatsız ediyo o_O

Back