Anladim.
Benim ilk gebeligim, yasca da senden buyugum ve dedigim gibi embriyolarim PGT den gecemiyordu.
Her dr farkli bir yol onerebiliyor bu konular zaten kesinlikle sunu yap kesinlikle bunu yap diyebilecegimiz konular da degil.
Simdi ben drumla uygulayacagim yolu soyleyeyim. Nispeten durumlarimizi yakin gordugum icin soyluyorum.
Ben 3 temmuzda ikili teste icin gidecegim ve kanda kromozom yani tarama testi icin de kan alinacak ayni zamanda.
Ben de bu konularda cok bilgili olmadigim icin dr uma oldukca fazla soru sordum.
Ikili testimde suphe uyandiracak herhangi bir sey yoksa o gun ayni zamanda kan verecegim tarama testi icin. Ama 2 li testte dr biseyden suphelenirse o zaman direkt olarak amniyosentez ya da cvs onerecekmis ki insallah hic gerek kalmaz.
Ve yine ikili testte bir problem yok kan testi yaptirirsam ve sonuc ok gelirse dr um bu kesin sonuctur ve icimiz rahat edebilir dedi. Ama bir problem varsa ufak ta olsa yanilma payini bertaraf etmek icin yine amniyosentez veya cvs onerecekmis.
Yani su durumda bana direkt olarak amniyosentez veya cvs onermiyorlar belki bir fikir olabilir acisindan yaziyorum bunu da yanlis anlama dedigim gibi hem dr larin yaklasimi hem de annenin izleyecegi yol farkli olabilir tabi ki