• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba,

Bende Perşembe günü gideceğim 2'li teste kısmetse.. Benim doktorumda sabah erken gelmemi istedi ama açlık toklukla ilgili birşey demedi arayıp soracağım. Renkli usg olarak mı bakıyorlar acaba? İkili testi yaptıranlar bilgilendirme yapabilirler mi? Günler geçmiyor. Öyle merak ediyorum ki :)

Ya tarama testlerinde ben de korkuyorum.
Ben henüz doktora gidemedim bazı durumlardan dolayı. Cinsiyet öğrenenler olmuş sanırım kaç haftalikken öğrendiniz?

kızlar ben dayanmaya calısıyorum hem bulantı hapı almamak ıcın ama dayanamıyorum bazen yan etkısı cok olur mu almalı mıyım var mı benım gıbı

Hemen hemen herkesin mide bulantısı kusmadı geçti sizinki baya direniyor içeride buradayim diye inş uzun sürmez
Kesin serum takarlar ama kusupta geri sıvıyı alamıyorsan serumda şart
Allah yardımcın olsun
benım sankı ıyı gıbıyım bugun hala kusmadım

kızlar ben dayanmaya calısıyorum hem bulantı hapı almamak ıcın ama dayanamıyorum bazen yan etkısı cok olur mu almalı mıyım var mı benım gıbı
Tatlım benım ilacım bıttı bugun ıcemedım ama hala kusmadım ıyı gıbıyım ama yınede sipariş ettim nolur nolmaz

Merhaba,

Bende Perşembe günü gideceğim 2'li teste kısmetse.. Benim doktorumda sabah erken gelmemi istedi ama açlık toklukla ilgili birşey demedi arayıp soracağım. Renkli usg olarak mı bakıyorlar acaba? İkili testi yaptıranlar bilgilendirme yapabilirler mi? Günler geçmiyor. Öyle merak ediyorum ki :)

Ölçümleri siyah ekranla yapıyorlar
Ama cihazı renkliyle uyumlu ise renkli şekilde de gösteriyorlar

Kizlar alt karinda kas agrilarim var birde bebegin olduğu tarafa yattigim zaman canim çok aciyor sizdede varmi boyle şeyler. Kas agrisi sanki darbe yemisim hatip kalktigimda agri yapiyot

merhaba kızlar bayadır uğramamıştım . bi de tabloda kendimi göremedim.. nasılsınız nasıl gidiyo tatlış hamileler :KK49:

Kizlar alt karinda kas agrilarim var birde bebegin olduğu tarafa yattigim zaman canim çok aciyor sizdede varmi boyle şeyler. Kas agrisi sanki darbe yemisim hatip kalktigimda agri yapiyot
ani harketlerde benim de oluyo canım. böyle anlık iğne batıyomuş gibi baya bi acıtıyo ama..normalmiş böyle olması.. bi de ben sol tarafıma yatıyorum daha çok rahatlatıyor sanki

ani harketlerde benim de oluyo canım. böyle anlık iğne batıyomuş gibi baya bi acıtıyo ama..normalmiş böyle olması.. bi de ben sol tarafıma yatıyorum daha çok rahatlatıyor sanki
Ben sol taraftan çok rahatsiz oluyorum bebek o tarafta. Agrilar bazen urkutuyor bazen de niye agrim yok diye şüphe ediyorum:)

Ben sol taraftan çok rahatsiz oluyorum bebek o tarafta. Agrilar bazen urkutuyor bazen de niye agrim yok diye şüphe ediyorum:)
ehehehe ben de öyleyim. benim de bebiş solda heralde dr hep sol taraftan bakınca görüyor ultrasonda.. bi de bulantılarım azaldı benim , senin ne durumda canım ? hatta niye 2 gündür midem bulanmıyo yaa diycem yani :KK45:ama kokulara hassasiyet o biçim

Merhaba,

+1
bende cuma günü gideceğim, kafam birsürü soru var yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa super olur...

ehehehe ben de öyleyim. benim de bebiş solda heralde dr hep sol taraftan bakınca görüyor ultrasonda.. bi de bulantılarım azaldı benim , senin ne durumda canım ? hatta niye 2 gündür midem bulanmıyo yaa diycem yani :KK45:ama kokulara hassasiyet o biçim
Benim hic bulantim olmadi canim koku hassasiyetim çok rahatsiz edici değil ama var.su kas agrilari dişinda bir şikayetim yok.

+1
bende cuma günü gideceğim, kafam birsürü soru var yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa super olur...

ikili test ultrason değil kızlar, kandan bakılıyor, bi de annenin yaşı/sigara içmesi vs ile bilgiler sorulup ona göre sonuç veriliyor.

Back