• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İlk defa duydum yemek olayını gitmeden telefonla bir arayın isterseniz ama ultrasonla muayene edecek kan alacak açlıkla alakası var mı hiç bilmiyorum..
Özellikle söyledi benim doktorum canım kan alıcaz test için 2 3 önceden yemek yemeyi bırakın diye başka doktorları bilemiyorum

Ya kızlar onemli bi sorum olacak lutfen yasayan varsa cevap yazarsa cok sevinirim. Bi donem 3-4 seans lazer epilasyona gitmistim bacaklarım genital ve koltuk altına. Koltuk altında pek etkisi olmadı bacaklarım bayagı azalmıstı. Hamilelikte sadece tüylerin boyu uzadı hic artma olmadı ama yine de tabi cok rahatsız ediyor kuzenimin doktoru demis ki lazerde azalan yok olan o tüyler hamilelikte herhangi bişeyle alınırsa yeniden cıkar sadece kısalt demis. Ama rahat edemiyorum agdayla almak istiyorum. Lazer epilasyon sonrası benim gibi birazı dökülüp hamilelikte agda yapan oldu mu acaba artma vs farkettiniz mi lutfen yardııımmmm
Herkeste farklı olabilir canım, benim arkadaşın azalmış ama ben kendimde artış gözlemledim ve daha hızlı çıktıklarını farkettim, kısatma işlemi yapamam, inan uzunken daha iyi geliyor bana, çünkü kısayken elle daha çok hissediliyor bende. tabiki uzatmayacağım için de alıyorum devamlı. sir agda ya da makina, o anda ne kolay gelirse onu kullanıyorm.

Selam
Kusmaktan yoruldum artık doktora gitmek içinde direniyorum serum falan takacaklar gitsem.
Ne yesem kusuyorum

Hemen hemen herkesin mide bulantısı kusmadı geçti sizinki baya direniyor içeride buradayim diye inş uzun sürmez
Kesin serum takarlar ama kusupta geri sıvıyı alamıyorsan serumda şart
Allah yardımcın olsun

Özellikle söyledi benim doktorum canım kan alıcaz test için 2 3 önceden yemek yemeyi bırakın diye başka doktorları bilemiyorum

Her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır misali senin doktorunun da böyle bir önlemi var demek ki int araştırdım biraz yorumlar genelde böyle

Diğer arkadaşlar Benin doktorum niye demedi diye strese girmeyin.
Açta yapılıyor tokta doktorunuz aç gelin dediyse de vardır bildiği.

İkili tarama testinde aç karnına mı tok karnına mı kan verilir ?

İkili tarama testinde kanın aç karnına, tok karnına veya günün hangi saatinde verildiği fark etmez yalnız ultrasonun yapıldığı gün verilmesi gerekir.

Benim bildiğim hamilelik için kan alırken aç tok olup olmamaya bakmıyolar onun haricinde ne zaman kan versem ben hep aç gittim

Hemen hemen herkesin mide bulantısı kusmadı geçti sizinki baya direniyor içeride buradayim diye inş uzun sürmez
Kesin serum takarlar ama kusupta geri sıvıyı alamıyorsan serumda şart
Allah yardımcın olsun

Gün boyu yemek yemeyim iyiyim ama tansiyon düşüyor
Yersem kusuyorum delireceğim artık.

S Serpilzorlu canım nasılsın senin söyledğin yaşa göre cinsiyet hesaplama hakkında bir şey soracam bu ardarda çocuk yapanlarınki acaba nasıl hesaplanıyor :KK70:
canım tlf umu düşürdüm ekran kırıldı, 2 gündür uzak kaldım sizlerden, çocuk yapanların ki derken? yani doğmuş cocugun cinsiyeti için mi? ispat yani değil mi?

Mide bulantısı çok kötü birşey hepimizi çok yoruyor ama dün okuduğum bir makalede mide bulantısının sebebinin bebeği korumak için vücudun geliştirdiği bir savunma mekanizması olduğunu öğrendim. Özellikle organların geliştiği dönemde olmasının nedeni de buymuş. Amerika da falan özellikle mide bulantısı yaşayan anne adaylarına ilaç verilmiyormuş. Yaratılışımızın her bir evresi başlı başına bir mucize. Dayana bildiğiniz kadar dayanın. Zor biliyorum Fakat ben bu yazıyı okuduktan sonra artık mide bulantımı falan normal karşılıyorm. Zaten bayağı azaldı çok şükür :)))) ❤❤❤❤
İlacın zararı nedir acaba bilgisi olan var mı ben bulamadım

Merhaba ocak anneleri :)
2. Hamileliğim ama ilkinden çok farklı
Sudan tiksinir mi insan, ben Sudan tiksindim su içtikçe midem bulanıyor kısıyorum onun dışında bir de yorgunluk başka da bir sıkıntım yok .
Su içtikçe midesi bulanan var mı benim gibi merak ediyorum
Bende var yemekten önce ve hemen sonra içersem çıkarıyorum yada sabah kalktığımda içersem yine öyle çok soğuk ve ara ara yudum olarak içiyorum bir bardak suyu bir anda içmeyi midem kabul etmiyor

Slm kızlar nasılsınız ben dün doktora gittim 11+4 te cinsiyetini söyledi tam da emin değilde sizce yanılma payı varmıdır
Benim doktorumda bu hafta gittiğimde tahminde bulunacagını ve şimdiye dek yanılmadığını, ama bu yanılmayacagı anlamına gelmeyeceğini söyledi.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de :)

Rabbim sağlıkla hayırla ve uzuvları tam olarak kucağımıza almayı Nasib etsin. Biraz daha sabirli olup bekleyelim. Sanırım iki üç hafta sonra daha net belli olur. Kalp huzuru üzere olalım canım :)
Amin canım haklısın sağlıkla huzurla geçirelim hamileligimizi insaAllah saglikla da kucagimiza alalım:anneadayı:

Benim doktorumda bu hafta gittiğimde tahminde bulunacagını ve şimdiye dek yanılmadığını, ama bu yanılmayacagı anlamına gelmeyeceğini söyledi.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de :)
İnşallah canım rabbim o günleri göstersin :-) doktora ne zman söylersiniz diye sordum hemen baktı söyledi bende hemen tahmin yapabilceğini hiç düşünmemiştim ;-)

İnşallah canım rabbim o günleri göstersin :-) doktora ne zman söylersiniz diye sordum hemen baktı söyledi bende hemen tahmin yapabilceğini hiç düşünmemiştim ;-)
hahhhaha ne kadar tatlı bir sürpriz olmuş, en azından böyle bir beklenti içinde değilken gitmişsiniz, benimki bir ay önce söyledi önümüzde ki ay bir tahmin yaparız diye, keşke demeseydi :) şimdi zaman geçmek bilmiyor, az kaldı Allah tan :) 23 ündeydi randevum, çarşambaya almışlar :) ama sağlık tarama testleri de var ya, çok geriliyorum tabi :(

hahhhaha ne kadar tatlı bir sürpriz olmuş, en azından böyle bir beklenti içinde değilken gitmişsiniz, benimki bir ay önce söyledi önümüzde ki ay bir tahmin yaparız diye, keşke demeseydi :) şimdi zaman geçmek bilmiyor, az kaldı Allah tan :) 23 ündeydi randevum, çarşambaya almışlar :) ama sağlık tarama testleri de var ya, çok geriliyorum tabi :KK43:
İnsan ister istemez test yaptırırken geriliyo sonra birde sonuçları bekleniyo allah yardımcımız olsun canım

Merhabalar

Önemli olan sat canım
Benim kızımda da bir hafta ileride gidiyordu neredeyae ama o bebeğin iriliği ile alakalı demişti doktor.Doğumda sat baza alınıyor
Öylemi bilemedim teşekkür ederim, Dr. sormadım acıkcası ultrasondaki doğum tarihini baz almak gerek diye düşündüm. En başından beri öyleydi ama o fark zamanla kapanır dediler bende gebelik takvimindekileri okuyorum ya geriden geliyorum diye değiştirdim. Bir dahaki kontrolde DR.ile görüşürüm bu konuyu. Sağol açıklama için...

Back