Ayy asitli seylere resmen yutkunuyorum eşimle yemeğe gittik kolasından yudumladım resmen. cips simdi değil ama ılk tutunmaya başladıgı zamanlar öğrenmeden once okadar cok yedımkı çeşit çeşit canım çekiyordu acıncada 1 paket gidiyordu valla
Allah korusun canım korkma bişey olmaz ona bende gittim bizimlide dönmüş yatıyordu edepli evladım kameralara dönmüyor diyorum inşallah diğerinde döner ama cinsiyetini söyleyecek çünkü
Ben doktorumu aradım zofran hapını söledi onu içmediğim takdirde kokuya bile kusuyorum bununla az bırşey yiyebiliyorum
180 di en son benim
bende 2 tane aldım canım hatta ılkını giydiğim ilk gün kuş pisledi kısmet diyelim artık
Ama canım 12. haftanda gözüküyorsun artık yavas yavas alman gerekıyor zaten korkma cok alırım diye bu zamanlarda azar azar çıkacak kılolalarımız
benımde normalde 22 mart ama doktor 8 nısan belirledi 10+4 mü olduk sımdı çözemiyorum ama bildiğim 11. haftanın içinde oluyorsun dedı 10 haftanı dolduruyorsun dedi
Valla benım ılk onlar öğrendi
uzun seneler ve tedaviden sonra olunca saklayamadık o ona o ona derken herkes öğrendı
Valla canım bu durumu ben kendı aılemle yasıyorum düşün artık. İnan artık umrumda değil ne aramaları nee sevmeleri huzursuz insanlar canımda olsa yanımda olup benı üzeceklerine benden uzak Allaha yakın olsunlar
Ağda ben de istiyorum ama korkuyorumda kızlar bırsey olursa diye acaba diyorum 5 6 aydan sonra ayda 1 ağdayamı gitsem şimdi sıcak sıcak oraya vurup çektirmek bebegı rahatsız edermı tedırgınım
Ben canım suyun kokusu olurmu hiç olurr bildiğin kokuyor sakın plastik şişeden içmeyin ayyy ılıkda oluyor onu dırek cıkarıyorum
Valla ben kendımle dalga gectım ergen oldum ben diye meğer hamıleymısım altında kucuk kucuk isilik gibi kırmızılar var gecmedı hee ama bakarsan cildim çok güzel durmuyo basladı normalde kurur ve pürüzlü olurdu şimdi farklı hatta bebeği öğrenmeden yakın arkadasım sureklı konusurken ya senın yuzun bı canlı oldu bır parlıyor diyordu ultrosondada doktor erkek gibi duruyor dedi ya bakalım hayırlısı 11 haftanın içindeyken bellı olurmu genıtal görmedı ama durus ve yapısına göre tahmın ettı
benımde o gunler canım ıkılı taramamız olacak gun sayıyorum gıdıyoruz hemencecık gecıyor ultroson cıkınca sonrakı 3 haftayı beklemek zulum oluyor bana sonra aydan aya donecez onda nasıl gececek bılmem