• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
O uc haftalik gelisme degil ilk dr un hatasidir canim. Baksana 6 haftalik kalp atisini duyamadi diye alalim diyenler bile varmis ya. Kac cm bebegin mesela soyle bize kac haftalik oldugunu soyleyelim :KK76:
Benim ki 7+5 te 1.3 cm di mesela.

ultrason kağıdı evde kalmış canım yaa. ama doktor kocaman olmuş heryeri belli dedi :) demek ki ultrasonda bir problem vardı ki geçen hafta gittiğim beş haftalık dedi. çok karışık bi durumdayım. kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım. allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inşallah canım

Hayırlı sabahlar kızlar..
Bugün doktor kontrolümüz vardı ve doktor 8 hafta 4 günlük olmuş dedi. Burada 10 haftalık gözüküyor. Kafam çok karıştı. Kalp atışları oluşmuş ama doktor dinletmedi. Devlet Hastanesi'ne gidiyorum bu arada. Bat 17 nisan ve CRL 20.28 mm

Son düzenleme:
Bugün doktor kontrolümüz vardı ve doktor 8 hafta 4 günlük olmuş dedi. Burada 10 haftalık gözüküyor. Kafam çok karıştı. Kalp atışları oluşmuş ama doktor dinletmedi. Devlet Hastanesi'ne gidiyorum bu arada. Bat 17 nisan ve CRL 20.28 mm

benim bat 18 nisan

benim de bugün 8 artı 4

doktorun dediği daha mantıklı geldi bana

bi de burası hemen bir üste yuvarlıyor 8+1 olduğunda hemen burada 9 hafta diyor

Ikili testi yapmadi doktor. 12. Haftaya girsin ole yapalim dedi. Persembeye atti. Dolayisiyla cinsiyet icin bi tahmin de yapamadi. Ama bebegimi gordum en azindan. Dans ediyo resmen:KK49::halay:
Ayyy canım benimkide öyle bildiğin fırıldak gibi dönüyo bir sağda bir solda bir yüzüstü bir sırtüstü bir ara döndü bize baktı doktor çok hareketli maşallah diyo :emir_bebek:

kızlarrrr benım canım hep kotu seyler ıstıyor kola ıcmeyen ben kolo ıcmek ıstıyorum cıps ı zaten sevıyordum kusuyorum yemek yıyemıyorum ama cıpsı yıyorum :KK43:(( cok uzuluyorum ama
Ayy asitli seylere resmen yutkunuyorum eşimle yemeğe gittik kolasından yudumladım resmen. cips simdi değil ama ılk tutunmaya başladıgı zamanlar öğrenmeden once okadar cok yedımkı çeşit çeşit canım çekiyordu acıncada 1 paket gidiyordu valla :D

Kızlarr
Ben dün ütüyü prizden çıkarırken mavi mavi ışıklar çıktı hafif elektriklenme hissettim.
Ozamandan beri de ağzı sızı herhangi bir his duymayınca evham yaptım kendi kendime iyi midir diye.
Sağa sola döndüğümde az da olsa hissediyorum gibi geliyor çünkü dünden beri hiçbişey hissetmemiştim.
Biraz önce hastahaneye gittim ultrasonla bakmak için devlet hastahanesiydi ilgisizdi , pek bir şey demedi ama kalbi atıyor ya o yeter. Meğer bizim ki dönmüş poposunu yatıyor içerde:KK54:
Allah korusun canım korkma bişey olmaz ona bende gittim bizimlide dönmüş yatıyordu edepli evladım kameralara dönmüyor diyorum inşallah diğerinde döner ama cinsiyetini söyleyecek çünkü

Acaip midem bulaniyo hiç bişey yiyemiorum yediğimde çıkarıyorum neyapam gerek bilmiorum. Sürekli midesi bulanan ve iştahi kapanan varmı? Ne yapıosunuz böyle bi durumda yardım lütfen hiç beslenemiyorum moralim çok bozuk
Ben doktorumu aradım zofran hapını söledi onu içmediğim takdirde kokuya bile kusuyorum bununla az bırşey yiyebiliyorum
Kalp atış hızzı tam olarak nekadar?
180 di en son benim

İyi Akşamlar hanımlar. Ben bugün hamile pantolonu aldım kendime. Aslında eski pantolonlarim oluyor ama otururken karnım ağrıdı. Mecburen aldım. Siz başladınız mı hamile kıyafeti giymeye?
bende 2 tane aldım canım hatta ılkını giydiğim ilk gün kuş pisledi kısmet diyelim artık :KK70:

kilo almayanları kıskanmamak elde değil :) bende 2,2 ile 2,4 arasında değişiyor aldığım kilo. 50 kilo ile kaldım hamile. Bazen 52,2 bazen 52,4 çıkıyor şimdilik, 5 gün sonra ilk 3 ayı bitireceğim kısmet artık sonunda ne kadarla kapatacağız :)
Ama canım 12. haftanda gözüküyorsun artık yavas yavas alman gerekıyor zaten korkma cok alırım diye bu zamanlarda azar azar çıkacak kılolalarımız

Kız ben 10 haftalık oldum sen nasıl 11+1 oldun sat 8 nisan benimki bugün tam 10 hafta
benımde normalde 22 mart ama doktor 8 nısan belirledi 10+4 mü olduk sımdı çözemiyorum ama bildiğim 11. haftanın içinde oluyorsun dedı 10 haftanı dolduruyorsun dedi

kızlar hepinize iyi akşamlar :) bir sorum olacak

eşiniz tarafına bebek müjdesini verenler kimler? ben de haftaya haberi vereyim diyorum bu konuda ne diyorsunuz? yoksa 3 ayın dolmasını mı bekleyeyim??
Valla benım ılk onlar öğrendi :D uzun seneler ve tedaviden sonra olunca saklayamadık o ona o ona derken herkes öğrendı

3.5 yıldır eşimin ailesiyle hiç görüşmediğim halde , geçen hafta bebeğin kalp atışını duyduktan sonra eşime ara ailene haber ver dedim . Ben onları Allah a havale ettim dedim , bunu bilmeye hakları var söyle benden çıksın dedim . Umarım bana ve oğluna göstermedikleri sevgiyi ve saygıyı , torunlarına gösterirler . Ha göstermezlerse de kendileri bilir
Valla canım bu durumu ben kendı aılemle yasıyorum düşün artık. İnan artık umrumda değil ne aramaları nee sevmeleri huzursuz insanlar canımda olsa yanımda olup benı üzeceklerine benden uzak Allaha yakın olsunlar
Gecen gittim güvendiğim temiz bir yere özel bölgeye ağda yaptırdım yapacak bir şey yok jilet vuramam ayda 1 defa ağda mantıklı geliyor
Ağda ben de istiyorum ama korkuyorumda kızlar bırsey olursa diye acaba diyorum 5 6 aydan sonra ayda 1 ağdayamı gitsem şimdi sıcak sıcak oraya vurup çektirmek bebegı rahatsız edermı tedırgınım

Merhaba ocak anneleri :)
2. Hamileliğim ama ilkinden çok farklı
Sudan tiksinir mi insan, ben Sudan tiksindim su içtikçe midem bulanıyor kısıyorum onun dışında bir de yorgunluk başka da bir sıkıntım yok .
Su içtikçe midesi bulanan var mı benim gibi merak ediyorum
Ben canım suyun kokusu olurmu hiç olurr bildiğin kokuyor sakın plastik şişeden içmeyin ayyy ılıkda oluyor onu dırek cıkarıyorum
Kızlar sizin sivilceler ne durumda bende normalde de çıkardı adete yakın falan cok çıkardı hatta ama hamile kalali artti alnimda yanagimda falan 3-5 tane illa var bazısı küçük bazisi büyük kendimi çirkin hissediyorum tovbe tovbe aynaya bakınca moralim bozuluyor buna şükür ama ne biliym sinir bozucu işte:bicak:
Birde kızsa annenin guzelligini alırmis diye birşey varya kızim mi olcak acaba oyleyse canım feda sivilcelere çünkü kızım olsun geçiyor gönlümdn:anneadayı:
Valla ben kendımle dalga gectım ergen oldum ben diye meğer hamıleymısım altında kucuk kucuk isilik gibi kırmızılar var gecmedı hee ama bakarsan cildim çok güzel durmuyo basladı normalde kurur ve pürüzlü olurdu şimdi farklı hatta bebeği öğrenmeden yakın arkadasım sureklı konusurken ya senın yuzun bı canlı oldu bır parlıyor diyordu ultrosondada doktor erkek gibi duruyor dedi ya bakalım hayırlısı 11 haftanın içindeyken bellı olurmu genıtal görmedı ama durus ve yapısına göre tahmın ettı

kusmam azaldı sankı en azından 7 8 ı bulmuyor ama bulantım devam :))) doktorum uc hafta sonra gel dedı test ıcın temmuz un 6 7 sı gıbı gıtmeyı dusunuyorum ınsallah hersey guzel olur hepımız ıcın
benımde o gunler canım ıkılı taramamız olacak gun sayıyorum gıdıyoruz hemencecık gecıyor ultroson cıkınca sonrakı 3 haftayı beklemek zulum oluyor bana sonra aydan aya donecez onda nasıl gececek bılmem

Ayy asitli seylere resmen yutkunuyorum eşimle yemeğe gittik kolasından yudumladım resmen. cips simdi değil ama ılk tutunmaya başladıgı zamanlar öğrenmeden once okadar cok yedımkı çeşit çeşit canım çekiyordu acıncada 1 paket gidiyordu valla :KK70:

Allah korusun canım korkma bişey olmaz ona bende gittim bizimlide dönmüş yatıyordu edepli evladım kameralara dönmüyor diyorum inşallah diğerinde döner ama cinsiyetini söyleyecek çünkü

Ben doktorumu aradım zofran hapını söledi onu içmediğim takdirde kokuya bile kusuyorum bununla az bırşey yiyebiliyorum

180 di en son benim

bende 2 tane aldım canım hatta ılkını giydiğim ilk gün kuş pisledi kısmet diyelim artık :KK70:

Ama canım 12. haftanda gözüküyorsun artık yavas yavas alman gerekıyor zaten korkma cok alırım diye bu zamanlarda azar azar çıkacak kılolalarımız

benımde normalde 22 mart ama doktor 8 nısan belirledi 10+4 mü olduk sımdı çözemiyorum ama bildiğim 11. haftanın içinde oluyorsun dedı 10 haftanı dolduruyorsun dedi

Valla benım ılk onlar öğrendi :KK70: uzun seneler ve tedaviden sonra olunca saklayamadık o ona o ona derken herkes öğrendı

Valla canım bu durumu ben kendı aılemle yasıyorum düşün artık. İnan artık umrumda değil ne aramaları nee sevmeleri huzursuz insanlar canımda olsa yanımda olup benı üzeceklerine benden uzak Allaha yakın olsunlar

Ağda ben de istiyorum ama korkuyorumda kızlar bırsey olursa diye acaba diyorum 5 6 aydan sonra ayda 1 ağdayamı gitsem şimdi sıcak sıcak oraya vurup çektirmek bebegı rahatsız edermı tedırgınım

Ben canım suyun kokusu olurmu hiç olurr bildiğin kokuyor sakın plastik şişeden içmeyin ayyy ılıkda oluyor onu dırek cıkarıyorum

Valla ben kendımle dalga gectım ergen oldum ben diye meğer hamıleymısım altında kucuk kucuk isilik gibi kırmızılar var gecmedı hee ama bakarsan cildim çok güzel durmuyo basladı normalde kurur ve pürüzlü olurdu şimdi farklı hatta bebeği öğrenmeden yakın arkadasım sureklı konusurken ya senın yuzun bı canlı oldu bır parlıyor diyordu ultrosondada doktor erkek gibi duruyor dedi ya bakalım hayırlısı 11 haftanın içindeyken bellı olurmu genıtal görmedı ama durus ve yapısına göre tahmın ettı

benımde o gunler canım ıkılı taramamız olacak gun sayıyorum gıdıyoruz hemencecık gecıyor ultroson cıkınca sonrakı 3 haftayı beklemek zulum oluyor bana sonra aydan aya donecez onda nasıl gececek bılmem

Yok canım ağda ile bebek rahatsızlığı arasında bir ilişki olamaz :)

Cinsel ilişki bile yasak değilken ( bazı durumlar hariç ) ağdadan ne olacak

Tek önemli nokta düzgün bir yer olması Allah korusun enfeksiyon falan olmaması

IMG_2677.PNG

Ben şimdi baktım netten canım bugün tam 9+0 haftalık hamilesin ultrasyonla örtüşüyor yani
Alttaki imzadaki hafta doldurup geçtiğin haftayı gösteriyor bir hafta önden yani endişelenme hatta bak aşağıds resim ekliyorum

ultrason kağıdı evde kalmış canım yaa. ama doktor kocaman olmuş heryeri belli dedi :) demek ki ultrasonda bir problem vardı ki geçen hafta gittiğim beş haftalık dedi. çok karışık bi durumdayım. kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım. allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inşallah canım

Canım sen ilk beş haftslıkmışım yazdığında ben dr yanlış ölçmüştür demiştim hatırlarsan cünkü beşinci haftasa kese ancak görünüyor bebek değil
DüZensiz adet olduğun içindir ı bir haftalık farkta endişelenme

Canım sen ilk beş haftslıkmışım yazdığında ben dr yanlış ölçmüştür demiştim hatırlarsan cünkü beşinci haftasa kese ancak görünüyor bebek değil
DüZensiz adet olduğun içindir ı bir haftalık farkta endişelenme

bir türlü aklım almadı :) neyse bayramdan sonra tekrar kontrolüm var bakalım. o zaman oturturuz herşeyi inşallah

Yok canım ağda ile bebek rahatsızlığı arasında bir ilişki olamaz :)

Cinsel ilişki bile yasak değilken ( bazı durumlar hariç ) ağdadan ne olacak

Tek önemli nokta düzgün bir yer olması Allah korusun enfeksiyon falan olmaması
Demi oda doğru dur bakem bunada öyle gideyim 18 haftalık olunca ne kadarlık oluyoo 4,5 ay falanmı ona artık ağdaya giderim evede yakın zaten
Benm gibi rahat yatmayi seven bi bebek olcak sanirim. :KK76:Eki Görüntüle 2010913
ay kuzum maşallah benımkıde yüz üstü keyif yapıyordu

ay kuzum maşallah benımkıde yüz üstü keyif yapıyordu[/QUOTE]
Cok tatli cok degisik bi heyecan

Ayy asitli seylere resmen yutkunuyorum eşimle yemeğe gittik kolasından yudumladım resmen. cips simdi değil ama ılk tutunmaya başladıgı zamanlar öğrenmeden once okadar cok yedımkı çeşit çeşit canım çekiyordu acıncada 1 paket gidiyordu valla :KK70:

180 di en son benim

Valla benım ılk onlar öğrendi :KK70: uzun seneler ve tedaviden sonra olunca saklayamadık o ona o ona derken herkes öğrendı

canım senın ıkılı taraman haftaya falan olmaz mı ama 11. haftada gozurunuyorsun ya gec mı yapacaklar

Back