- 21 Nisan 2013
- 527
- 711
- 53
Benm randevum da 19unda. O zaman yapilacakmis 2li test. Kan vermekten cok korkuoruuuum
benim de 19'unda açlık tokluk farkeder mi sormadım ben önemli mi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benm randevum da 19unda. O zaman yapilacakmis 2li test. Kan vermekten cok korkuoruuuum
ikili testi ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz kızlar
11.haftadan itibaren oluyormuş galiba
birde doktorumun olduğu hastanede değilde başka bir hastanede yaptırıcam ikili testi , kadın doğumdan randevumu almam lazım yoksa ikili test yaptırıcam diye gitsem olur mu acaba?
özel muayenehaneye gidenler nasıl yaptırıcaklar ?
Bende yumurta peynir yiyince aşırı mide bulantım oluyor şuan kustum kusucamAyyyy Ben de yumurtadan tiksindim çok yararlı biliyorum ama görmek istemiyorum resmen
benim de 19'unda açlık tokluk farkeder mi sormadım ben önemli mi acaba?
Öyle mi? Benim ayın otuzunda tam 12 haftalık oluyor. Elleri ayakları belli olur mu acaba diye düşüne düşüne ölücem meraktan. Senin bebişin kaç haftalık oluyor o zamana :)
Masalllah canim cok sevindimm bnim hafif hafif bulaniyoduu karnimda buyudu sankii zatende baliknetligimmsenden 4 gun geride oluyorum ikili testbicin gittinmi en son ne zaman giitin. Tekrar ne zaman gidecksin anlatirsan cok sevinirimmcanım bebğin hayırlı olsun..sağlıklı olsun inşalahh...baş ağrısıda bir belirti sayılır aslında ama bende senin gibiyim midem bulanmıyor karnım büyümüyor hiç bişi hissetmiyorum hep acaba bişi mi oldu korkusu yaşıyorum sanırım zor hamile kaldığımız için bu korkular hiç geçmecek ..benimde 6 negatif tüp bebekten sonra kendiliğinden geldi bebeğim
Ay bende sormadm. Onemli olsa soylerlerdi heralde. Ama benm randevum sabah 9 da ac giderim zaten. Bisiler ye derse kan vermeden atistiririmbenim de 19'unda açlık tokluk farkeder mi sormadım ben önemli mi acaba?
Masalllah canim cok sevindimm bnim hafif hafif bulaniyoduu karnimda buyudu sankii zatende baliknetligimmsenden 4 gun geride oluyorum ikili testbicin gittinmi en son ne zaman giitin. Tekrar ne zaman gidecksin anlatirsan cok sevinirimm
Ben 10+1 de ultrasonda ellerini ayaklarını oynattığını çok net gördüm. Şimdiden bellidir senin de :)
canim ozel muayenehaneye gidiyorum. 11+5 te cagirdi testler icinikili testi ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz kızlar
11.haftadan itibaren oluyormuş galiba
birde doktorumun olduğu hastanede değilde başka bir hastanede yaptırıcam ikili testi , kadın doğumdan randevumu almam lazım yoksa ikili test yaptırıcam diye gitsem olur mu acaba?
özel muayenehaneye gidenler nasıl yaptırıcaklar ?
Sağlıklı şeyler çekiyor ne güzel canınKızlar Selam,
Canım aşırı derecede zeytinyağlı pırasa çekti. Pırasanında mevsimi değil nereden bulabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Evet ben de dr um 2 hafta sonrasina 10. hafta bitiminde tekrar cagirdiginda icimden acaba ters bisey mi gordu dedim. Sormadim da. Ama sonra iskillenip netten arastirdigimda 9 ve 10. haftalarin onemli oldugu cunku 10. hafta sonunda artik tum organlarin gelisimini tamamlayip calisir halde oldugu bilgisine ulastim.kızlar pazartesi günü muayene olduğum doktoruma sonsuz güvenirim . 5 yıldır takiplim ve 3 ameliyatımı da o yaptı . hani 3 kez daha dese yine gözüm kapalı yaptırırım . en mühimi asla tıp terimi ile konuşmaz , en sıkıntılı anda bile hastayı sakinleştirir ve güven verir . saatlerce sor açıklar filan . ben pazartesi gittiğimde bana herkes kritik dönemi 12 hafta bilir ama esasen 10 haftadır dedi . yani 10 hafta içinde bebeğe bir şey olmazsa , sonrası için çok büyük bir sıkıntı olmadığı durumda gebelik devam eder dedi . aslında seni 12. hafta ikili için çağıracaktım ama yine de 10. hafta bir gel kalp atışlarını dinleyelim dedi . ama malum bayram var ve ben 29 unda ancak gidebileceğim . o zaman 11+0 olacağım ama benim ultrasonda bebek bi hafta geriden geldiği için 10 haftalık olacak sanırım . bana tüm testleri kesinlikle yaptırmalısın dedi . öncelik tabiki bebeğin sağlık durumu ama bu testlerde anne ile ilgili de bir çok veri elde ediliyor dedi .
saolasın..en son iki hafta önce gittim herşey yolundaydı doktora korkuyorum benim hiç belirtim yok dedim güldü bana sadece sakin olmam gerektiğini stres yapmamı istedi ama elimde değil işte ...ikili testleri gelince konuşuruz dedi işte bakalım ne diyecek bu cumartesii randevum..
ben pek yaptırmak istemiyorum bu testleri yaşım 38 risk çıkar diye ..allah korktuğumuza uğratmasın içim rahat ama 8 yıldır bu bebği bekledim ne testler ne tedaviler atlattık eşimle ..şimdi olurda risk var derlerse hamileliğimi acabalarla geçirmekte istemiyorum valla burda arkadşlara da danıştım saolsunlar yaptır diyende var yaptırma diyende var..çünkü riskli çıkarsa tek çaresi aldırmak tedavisi yok ki bu testlerin..ama riskli gebelik geçirceğini öğrenirsin ona göre doğuma hazırlanırsın diyenleride gayet mantıklı buluyorum..
nasılsa ben bu bebeğime kıyamıyacağıma göre testin sonucunu öğrenmek de gerekmiyor düşüncesi daha ağır basıyor ama doktorum bu konuda beni ikna ederse bilgi veririm yine..
28 yasindayim 11 yil sonra geldii hatada gidiyodum ve iki hafta sonra gel dedi suan feci sejilde bas agrisi var carsamba gunude doktora gidecegimm insallhhhsaolasın..en son iki hafta önce gittim herşey yolundaydı doktora korkuyorum benim hiç belirtim yok dedim güldü bana sadece sakin olmam gerektiğini stres yapmamı istedi ama elimde değil işte ...ikili testleri gelince konuşuruz dedi işte bakalım ne diyecek bu cumartesii randevum..
ben pek yaptırmak istemiyorum bu testleri yaşım 38 risk çıkar diye ..allah korktuğumuza uğratmasın içim rahat ama 8 yıldır bu bebği bekledim ne testler ne tedaviler atlattık eşimle ..şimdi olurda risk var derlerse hamileliğimi acabalarla geçirmekte istemiyorum valla burda arkadşlara da danıştım saolsunlar yaptır diyende var yaptırma diyende var..çünkü riskli çıkarsa tek çaresi aldırmak tedavisi yok ki bu testlerin..ama riskli gebelik geçirceğini öğrenirsin ona göre doğuma hazırlanırsın diyenleride gayet mantıklı buluyorum..
nasılsa ben bu bebeğime kıyamıyacağıma göre testin sonucunu öğrenmek de gerekmiyor düşüncesi daha ağır basıyor ama doktorum bu konuda beni ikna ederse bilgi veririm yine..
canim ozel muayenehaneye gidiyorum. 11+5 te cagirdi testler icin
Yani normalde çok sevmem, aramam da.. Ama nedense birden aklıma düşüverdiSağlıklı şeyler çekiyor ne güzel canın