• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Otur otur hareketsiz kalıyoruz ne kadar hareket edebilirizki bazen karnıma ağrı bıle giriyor

Bende ilacı içiyorum aslında sankı o mıde kazınması sabahları gectı gıbı oldu ama kalkınca bırden enseden terleme ve goz kararması olunca korktum ıctım yıne

Ahh ahh kızlar bende cok dertlıyım 2 gundur oturamıyorum nerdeyse agrıdan bırde hemoroıt vardı ah bu benım ıhmalkarlıgımm

Pekı hıssediyor musun hareketlerını canım

baş ağrısı bugun bendede var birde müşavirler işe çocuk getırdı suan kafamda filler horonu bıraktı şemmamme çekiyor:confused:
Benım ılac burun spreyı canım

llylzll llylzll sizin tup bebek yaptirma sebebiniz neydi ozel degilse.
Insan tuple bile olmayinca normal yoldan olmasina hic ihtimal vermiyor degil mi?
Ben de sizinle ayni durumdayim tup bebek denemeleri ardindan normal yolla hamile kaldim

Bu arada testlerle ilgili kafaniz karisiksa dr unuzla detaylica konusun. Test sonuclari Allah korusun kotu cikarsa ne yapip yapmayacaginizi paylasin ve ona gore karar verin bence

sizinde hayırlı olsun bebeğiniz..evet gerçekten umudumu kestiğim çok zamanlar oldu..en son tedaviden sonra doktor artık kendinizi yıpratmayın bırakın bu işleri bile dedi ..ama ben istemekten ve duadan hiç vazgeçmedim..bizde sebep eşimdeydi TIP a göre 2 milyon sperm yüzde sıfır hareket sıfır morfolojiyle tedavisiz mümkün değil bebek sahibi olmak ama rabbim ol dedikten sonra olmuyacak bişi yok ..şükürler olsun duası kabul olanlardan olmak büyük bişi benim için ..inşalaaaaaaaahh kucağımada almak nasip olur hepimize tabiki :nazar::nazar::nazar:

Kızlar Dr geldim ve gebeligimi çarşambaya kadar bekleyip bi gelişme olmazsa sonlandırmaya karar verdi k Allah sizin evlatlariniza uzun ömürler nasip etsin hepiniz umarım sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar yaparsınız..

Bende süt içemiyordum nesquik'in kakolu mısır gevreğinden aldım. Çikolatalı toplarla hoşuma gidiyor neredeyse günde 4 kase yiyeceğim :))

Ayyy ben de mi denesem

Bugün muz kahvaltılık gevreği ceviz süt karışımı yiyebildim ama yarına ne olur bilememm:)

Kızlar Dr geldim ve gebeligimi çarşambaya kadar bekleyip bi gelişme olmazsa sonlandırmaya karar verdi k Allah sizin evlatlariniza uzun ömürler nasip etsin hepiniz umarım sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar yaparsınız..

Canım insallah çarşambaya kadar güzel gelişmeler olur dualarımiz seninle...

Umarım güzel gelişmelerle gelirsiniz doktordan, ancak ne olursa olsun herşey Allahtan elbette.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Allah hayırlısını versin canım
Kalp atışları mı görünmüyor

Lutfen bi doktor daha dene. Daha iyi bi makineyle baktir. Insallah atiyodur kalbi. Allah gonlune gore versin

Canim allah guc kuvvet versin cok zordur bilirim ama hayatta her zaman mucizelere yer vardir umarim carsamba bir mucize olur

sizinde hayırlı olsun bebeğiniz..evet gerçekten umudumu kestiğim çok zamanlar oldu..en son tedaviden sonra doktor artık kendinizi yıpratmayın bırakın bu işleri bile dedi ..ama ben istemekten ve duadan hiç vazgeçmedim..bizde sebep eşimdeydi TIP a göre 2 milyon sperm yüzde sıfır hareket sıfır morfolojiyle tedavisiz mümkün değil bebek sahibi olmak ama rabbim ol dedikten sonra olmuyacak bişi yok ..şükürler olsun duası kabul olanlardan olmak büyük bişi benim için ..inşalaaaaaaaahh kucağımada almak nasip olur hepimize tabiki :nazar::nazar::nazar:
Ne guzel bi hikaye olmus ne kadar guzel bi surpriz ve mucize olmus yine duygulandim. Sizi cok iyi anliyorum. Bebeklerimiz hayirla gelsin saglikla gelsin bereketleriyle gelsin. Ve Allaha binlerce kez sukurler olsun.

İnşallah güzel gelişmeler olur, iyi haberler ile gelirsin. Aksi durumda da Rabbimin vardır bir bildiği tekrar olur. Allah gönlüne göre versin

Ayyy ben de mi denesem

Bugün muz kahvaltılık gevreği ceviz süt karışımı yiyebildim ama yarına ne olur bilememm:)

Hergün değiştire değiştire deneyebilirsin. Senin yaptığın daha sağlıklı tabii. Ama benim sağlıklı herşey midemi bulandırıyor bu ara. Bulandırıyor derken, yemek istemiyorum hiç canım çekmiyor. Günlerdir yumurta bile yemedim

Baska bir dr a gitmeden kesin kararinizi vermeyin bence.
Eger sonlanmasi gerekirse bile tez zamanda guzel haberler alin

Back