- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 32
Benım Ikıncı ılkten daha heyecanlıyım onda fazla bsyın farkında dglmısımEvet ilk olacak inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım Ikıncı ılkten daha heyecanlıyım onda fazla bsyın farkında dglmısımEvet ilk olacak inşallah.
Benım ılac burun spreyı canımOtur otur hareketsiz kalıyoruz ne kadar hareket edebilirizki bazen karnıma ağrı bıle giriyor
Bende ilacı içiyorum aslında sankı o mıde kazınması sabahları gectı gıbı oldu ama kalkınca bırden enseden terleme ve goz kararması olunca korktum ıctım yıne
Ahh ahh kızlar bende cok dertlıyım 2 gundur oturamıyorum nerdeyse agrıdan bırde hemoroıt vardı ah bu benım ıhmalkarlıgımm
Pekı hıssediyor musun hareketlerını canım
baş ağrısı bugun bendede var birde müşavirler işe çocuk getırdı suan kafamda filler horonu bıraktı şemmamme çekiyor
Bende kahvaltılık ne varsa tiksindim yumurta peynir elimi surmuyorum kahvaltım meyve yogurt bulantı olmazsaMuayeneye girmiyor ki benle :) offff bak süt te çok yararlı içmek gerekiyor ama zorla olmuyor
Allah yardimcimiz olsunBen de malesef. Hatta ben bazen diğer öğünlerde de kusuyorum için almıyor hiç birşeyi
Yani normalde çok sevmem, aramam da.. Ama nedense birden aklıma düşüverdi
llylzll sizin tup bebek yaptirma sebebiniz neydi ozel degilse.
Insan tuple bile olmayinca normal yoldan olmasina hic ihtimal vermiyor degil mi?
Ben de sizinle ayni durumdayim tup bebek denemeleri ardindan normal yolla hamile kaldim
Bu arada testlerle ilgili kafaniz karisiksa dr unuzla detaylica konusun. Test sonuclari Allah korusun kotu cikarsa ne yapip yapmayacaginizi paylasin ve ona gore karar verin bence
Ben de süt icemiyorum ki normalde çok severdim
Bende süt içemiyordum nesquik'in kakolu mısır gevreğinden aldım. Çikolatalı toplarla hoşuma gidiyor neredeyse günde 4 kase yiyeceğim :))
Kızlar Dr geldim ve gebeligimi çarşambaya kadar bekleyip bi gelişme olmazsa sonlandırmaya karar verdi k Allah sizin evlatlariniza uzun ömürler nasip etsin hepiniz umarım sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar yaparsınız..
Umarım güzel gelişmelerle gelirsiniz doktordan, ancak ne olursa olsun herşey Allahtan elbette.Kızlar Dr geldim ve gebeligimi çarşambaya kadar bekleyip bi gelişme olmazsa sonlandırmaya karar verdi k Allah sizin evlatlariniza uzun ömürler nasip etsin hepiniz umarım sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar yaparsınız..
Kızlar Dr geldim ve gebeligimi çarşambaya kadar bekleyip bi gelişme olmazsa sonlandırmaya karar verdi k Allah sizin evlatlariniza uzun ömürler nasip etsin hepiniz umarım sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar yaparsınız..
Lutfen bi doktor daha dene. Daha iyi bi makineyle baktir. Insallah atiyodur kalbi. Allah gonlune gore versinKızlar Dr geldim ve gebeligimi çarşambaya kadar bekleyip bi gelişme olmazsa sonlandırmaya karar verdi k Allah sizin evlatlariniza uzun ömürler nasip etsin hepiniz umarım sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar yaparsınız..
Canim allah guc kuvvet versin cok zordur bilirim ama hayatta her zaman mucizelere yer vardir umarim carsamba bir mucize olurKızlar Dr geldim ve gebeligimi çarşambaya kadar bekleyip bi gelişme olmazsa sonlandırmaya karar verdi k Allah sizin evlatlariniza uzun ömürler nasip etsin hepiniz umarım sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar yaparsınız..
Ne guzel bi hikaye olmus ne kadar guzel bi surpriz ve mucize olmus yine duygulandim. Sizi cok iyi anliyorum. Bebeklerimiz hayirla gelsin saglikla gelsin bereketleriyle gelsin. Ve Allaha binlerce kez sukurler olsun.sizinde hayırlı olsun bebeğiniz..evet gerçekten umudumu kestiğim çok zamanlar oldu..en son tedaviden sonra doktor artık kendinizi yıpratmayın bırakın bu işleri bile dedi ..ama ben istemekten ve duadan hiç vazgeçmedim..bizde sebep eşimdeydi TIP a göre 2 milyon sperm yüzde sıfır hareket sıfır morfolojiyle tedavisiz mümkün değil bebek sahibi olmak ama rabbim ol dedikten sonra olmuyacak bişi yok ..şükürler olsun duası kabul olanlardan olmak büyük bişi benim için ..inşalaaaaaaaahh kucağımada almak nasip olur hepimize tabiki
Ayyy ben de mi denesem
Bugün muz kahvaltılık gevreği ceviz süt karışımı yiyebildim ama yarına ne olur bilememm:)
Baska bir dr a gitmeden kesin kararinizi vermeyin bence.Kızlar Dr geldim ve gebeligimi çarşambaya kadar bekleyip bi gelişme olmazsa sonlandırmaya karar verdi k Allah sizin evlatlariniza uzun ömürler nasip etsin hepiniz umarım sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar yaparsınız..
Gece Bayrampaşa'daki halden eşine aldırabilirsinKızlar Selam,
Canım aşırı derecede zeytinyağlı pırasa çekti. Pırasanında mevsimi değil nereden bulabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?