- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.402
- 78
bende ayni durumdayim kusmazsam daha fena oluyorum kusmak cok zorlu oluyor allahim yardimcimiz olsun inşallahMerhaba sabah uyanir uyanmaz kusuyorum sizdede oluyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ayni durumdayim kusmazsam daha fena oluyorum kusmak cok zorlu oluyor allahim yardimcimiz olsun inşallahMerhaba sabah uyanir uyanmaz kusuyorum sizdede oluyor mu
Merhaba sabah uyanir uyanmaz kusuyorum sizdede oluyor mu
Canim, Peramm da haklı aslında, sakin gönül koyma lütfen, konu ile ilgili detayli bilgi alısverisi yapilirken sizden 'ben yaptirmayacagim gerek yok aldıracak miyim sanki' gibi bir cevap geldi. sanıyorum bu cevaba kimse sıkıntı yapmadı, ama sonrasında konu ile detayli paylasimlarin devam ettigi biranda, tekrar benzer bir yazi geldi sizden, inan ki bende okurken rahatsız oldum, bizi etkilemek istemedin belki ya da belki de kendince niye tartisiyorlar yazik degil mi hasta bile olsa cocugun canına kiymaya diye düsünerek yazdin, ama bende sizden bir kac kere ayni cevap gelince okurken bi rahatsız oldum acikcası. dedigim gibi zaten kimse boyle bir sey yasamak istemez, ve hepimiz bir birimizin kararina saygiliyiz tabiki. kimsenin kötü niyeti yoktur eminin, ama elbette bazi konularda yazmasak bile icimizden bazen geciriyoruz sanirim niye boyle bir karar alıyorlar vs. misal bende testi yaptirmayanlara şasiriyorum (kızlar lütfen kızmayın bana :) ) ama bu da hepimizin hakkı tabiki. dedigim gibi siz bir kac kere konuyu benzer yanitla cevaplayinca herkes olmasa da belki bir kısmımız bizi yadirgiyor, gibi hisse kapildik.Sorduğum soruyu ne güzel anlayıp ne güzel cevap vermişsin. Tek istediğim böyle bir cevap almaktı. Yoksa ne haddime insanlara baskı yapıp onlara test yapmayın demek. Ya da ne haddime bakamayacakları bir çocuğun sorumluluğunu almalarını istemek. Ben kimim ki? Allah senden razı olsun. İnşallah bebeklerimizi sağ salim kuracağımıza alırız. İnşallah❤
ahh ahh Allah korusun onları, bazı saglik sorunları oldugunu duymuştum ancak hic araştırmamıştım. tesekkurler bilgi içinDown sendromu sadece zwka geriligi degildir beraberinde kalp hastaligi losemi gibi fiziksel hastaliklari da tasir kramazom hatasidir down allah evet kimseye gostermesin.ama emin olun kas hastaligi kadar aci sonuclari vardir.downlu cocuklarin cok buyuk bir kisminda kalpte delik vardir hatta ulstasonda bu sekilde tespit edilir cogu cocuk
Dediğim gibi kimseyi yadirgamiyorum. Bunu da birçok kez yazdım bir daha yazıyorum. Kimseyi yadirgamak haddime değil. Ama bazı yazılarda yazılan bazı imaları görmek çok üzüyor beni. Herkesin kendi tercihi. Kimsenin kararını etkilemek ya da yapmayın demek gibi bir hakkım da yok. Allah hayırlısını nasip etsin.Canim, Peramm da haklı aslında, sakin gönül koyma lütfen, konu ile ilgili detayli bilgi alısverisi yapilirken sizden 'ben yaptirmayacagim gerek yok aldıracak miyim sanki' gibi bir cevap geldi. sanıyorum bu cevaba kimse sıkıntı yapmadı, ama sonrasında konu ile detayli paylasimlarin devam ettigi biranda, tekrar benzer bir yazi geldi sizden, inan ki bende okurken rahatsız oldum, bizi etkilemek istemedin belki ya da belki de kendince niye tartisiyorlar yazik degil mi hasta bile olsa cocugun canına kiymaya diye düsünerek yazdin, ama bende sizden bir kac kere ayni cevap gelince okurken bi rahatsız oldum acikcası. dedigim gibi zaten kimse boyle bir sey yasamak istemez, ve hepimiz bir birimizin kararina saygiliyiz tabiki. kimsenin kötü niyeti yoktur eminin, ama elbette bazi konularda yazmasak bile icimizden bazen geciriyoruz sanirim niye boyle bir karar alıyorlar vs. misal bende testi yaptirmayanlara şasiriyorum (kızlar lütfen kızmayın bana :) ) ama bu da hepimizin hakkı tabiki. dedigim gibi siz bir kac kere konuyu benzer yanitla cevaplayinca herkes olmasa da belki bir kısmımız bizi yadirgiyor, gibi hisse kapildik.
ahh ahh Allah korusun onları, bazı saglik sorunları oldugunu duymuştum ancak hic araştırmamıştım. tesekkurler bilgi için
Canım Merhaba,halkalı'da oturuyorum
doğum kışın olucak , arkadaşlarım 26.haftadan sonra 2 haftada bir ,son haftalarda her hafta gitmen gerekiyor dedikleri için dedim yollarda çok zorlanırmıyım.
yoksa doktordanda memnunum, ay çok kararsızım.
bayram sonrası 12.haftada başka doktoramı gitsem dedim , hala düşünüyorum
Aynen bende oyleyim Allah yardimcimiz olsunbende ayni durumdayim kusmazsam daha fena oluyorum kusmak cok zorlu oluyor allahim yardimcimiz olsun inşallah
Dogru diyosun insallah kisa zamanda gecer :)Oluyor oluyor normal bunlar olacak :) her gün sabah wc selamlıyorum biz geldik diyorum kusuyorum sonra hayatıma devam ediyorum :)
Bu bulantılara hasret kaç kişi var varsın olsun. Bunlar da geçer gider :)
Canim, Peramm da haklı aslında, sakin gönül koyma lütfen, konu ile ilgili detayli bilgi alısverisi yapilirken sizden 'ben yaptirmayacagim gerek yok aldıracak miyim sanki' gibi bir cevap geldi. sanıyorum bu cevaba kimse sıkıntı yapmadı, ama sonrasında konu ile detayli paylasimlarin devam ettigi biranda, tekrar benzer bir yazi geldi sizden, inan ki bende okurken rahatsız oldum, bizi etkilemek istemedin belki ya da belki de kendince niye tartisiyorlar yazik degil mi hasta bile olsa cocugun canına kiymaya diye düsünerek yazdin, ama bende sizden bir kac kere ayni cevap gelince okurken bi rahatsız oldum acikcası. dedigim gibi zaten kimse boyle bir sey yasamak istemez, ve hepimiz bir birimizin kararina saygiliyiz tabiki. kimsenin kötü niyeti yoktur eminin, ama elbette bazi konularda yazmasak bile icimizden bazen geciriyoruz sanirim niye boyle bir karar alıyorlar vs. misal bende testi yaptirmayanlara şasiriyorum (kızlar lütfen kızmayın bana :) ) ama bu da hepimizin hakkı tabiki. dedigim gibi siz bir kac kere konuyu benzer yanitla cevaplayinca herkes olmasa da belki bir kısmımız bizi yadirgiyor, gibi hisse kapildik.
Kesinlikle aynı şekilde düşünmüşüz bende yaptırmayana şaşırıyorum çocuga nasıl bir eziyet olacak diye. Ama saygı duyarım kendi kararı. Fakat kimse yaptırmayacagı sey için yaptırmak isteyen konustugunda da ısrarla 10 kez sanki aldıracakmıyım gibi laf ederse ne yani kim aldırmak ister ki? Zaten herkes istediği şekilde cocuguna bakıp kollasın ilgilensin testlerini yaptırsın hangi anneye sorsan o kendince en iyisini yapıyordur. Allah saglıklı hayırlı evlat versin.
Yani kadin erkek dr ayrimi yapmiyorsaniz kendi dr um Fatih Eseni oneririm yeri Suadiyede.Çekmeköy canım
Dogru diyosun insallah kisa zamanda gecer :)
Canım halkalıdan yine uzak olacak ama maslak acıbadem den yakındır şişli memorial a gidebilirsin ya da bakırköy de ferhat uysal var özel Muaynane si var onu da bi netten araştır istersenhalkalı'da oturuyorum
Ben Anadolu yakasindayim canim insallah hem yakin hem gonlune gore guvendigin bir dr bulursun. Isin en zor kisimlarindan biri de bu galibahalkalı'da oturuyorum
Ben Anadolu yakasindayim canim insallah hem yakin hem gonlune gore guvendigin bir dr bulursun. Isin en zor kisimlarindan biri de bu galiba
Canım halkalıdan yine uzak olacak ama maslak acıbadem den yakındır şişli memorial a gidebilirsin ya da bakırköy de ferhat uysal var özel Muaynane si var onu da bi netten araştır istersen
Hayır 32.haftadan sonra iki haftada bir çağırıyorlar
Eğer iyi bir hastane dr bulursan değiştirirsin yoksa devam edebildiğin kadar et
Canım Merhaba,
Bende Halkalı da oturuyorum. Bahçelievler'e Erkan Akan'a gidiyorum. Çok çok çok çok memnunum. Kendi muayenehanesi var.
Canim simdi aklima geldi.inşallah canım