• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hergün değiştire değiştire deneyebilirsin. Senin yaptığın daha sağlıklı tabii. Ama benim sağlıklı herşey midemi bulandırıyor bu ara. Bulandırıyor derken, yemek istemiyorum hiç canım çekmiyor. Günlerdir yumurta bile yemedim

Bir ara ben de yumurta yiyemedim ama sonradan başladım kendiliğinden :)

Senin de öyle olur inşallah merak etme :)

sizinde hayırlı olsun bebeğiniz..evet gerçekten umudumu kestiğim çok zamanlar oldu..en son tedaviden sonra doktor artık kendinizi yıpratmayın bırakın bu işleri bile dedi ..ama ben istemekten ve duadan hiç vazgeçmedim..bizde sebep eşimdeydi TIP a göre 2 milyon sperm yüzde sıfır hareket sıfır morfolojiyle tedavisiz mümkün değil bebek sahibi olmak ama rabbim ol dedikten sonra olmuyacak bişi yok ..şükürler olsun duası kabul olanlardan olmak büyük bişi benim için ..inşalaaaaaaaahh kucağımada almak nasip olur hepimize tabiki :nazar::nazar::nazar:

Bende sizle ayni durumdayim tüp bebek ile bile olmayınca dedim çok zor hamile kalmam ama rabbime şükürler olsun kendiliğinden oldu :KK200::KK200: Rabbim hepimizin yavrucaklarini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Tuvaletede cikamadim iki gündür oda midemi rahatsız etti kuru kayısı falan yedim maden suyu ictim gazim gecti sisligim var yinede gecicek bu günlerde insaAllah

Doktoruna sor istersen canım icin rahatlar Allahin izniyle birsey olmaz sağlıkla görelim miniklerimizi
Aminn canım inşallah

bir hastaneye yönlendirmedimi ?
biolap ile anlasmalari var canim, bilap ta muayehane ile ayni katta. devamli iletisimdeler. bilolap turkiyenin en güvenilir labratuvarlarindan biridir. hastanelerle de anlasmalari var tabi, benim gittigim yer özel klinik.

Kızlar Dr geldim ve gebeligimi çarşambaya kadar bekleyip bi gelişme olmazsa sonlandırmaya karar verdi k Allah sizin evlatlariniza uzun ömürler nasip etsin hepiniz umarım sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar yaparsınız..

Canım inşallah herşey yolunda gider, bi doktorla daha görüşmen faydalı olabilir. Allah yardımcın olsun

Kızlar ben neredeyse her sabah mide bulantısı ve kusma ile uyanırdım, bu sabah hatta gün boyu gayet normaldim. Bulantılar böyle şak diye kesilir mi, çok mu evham yapıyorum bilemedim, benim gibi olan var mı, yarın sabah nasıl olucam bakalım ona göre kontrole giderim belki :/

Kızlar ben neredeyse her sabah mide bulantısı ve kusma ile uyanırdım, bu sabah hatta gün boyu gayet normaldim. Bulantılar böyle şak diye kesilir mi, çok mu evham yapıyorum bilemedim, benim gibi olan var mı, yarın sabah nasıl olucam bakalım ona göre kontrole giderim belki :/
Doktorlar genelde bulantilar bi anda kesilir diyo. Kanamaniz yoksa bulantinin kesilmesi bir belirti degildir diye de belirtiyolar canim. Korkma icin rahat olsun. Bebisin sagliklidir insallah. Hamileligin guzel yonlerini de tat istemis demekki

Canım geçen hafta benim bulantım biçak gibi kesildi, tedirgin olup doktorumu aradım, kanama yoksa sorun yoktur dedi. rahatladim. sonra ertesi gün hafiften gene bulandı. ve şimdi gene artti, ama 9. haftadaki kadar şiddetli degil. 9. ve 10. haftalarda hafifliyor ya da biranda kesilebiliyormus ama tabi herkes icin geçerli değil. ben 11. haftanin icindeyim, Rabbim korusun miniklerimizi

Lutfen bi doktor daha dene. Daha iyi bi makineyle baktir. Insallah atiyodur kalbi. Allah gonlune gore versin
Saol canım ama iki Dr gittim aynısını söylediler son gittiğim muanesi iyi bir Dr usg de iyiydi ama bu canlılık belirtisi yok dendi hayırlısı artık ilk gebeligimdi Nasib değilmiş

Canım geçen hafta benim bulantım biçak gibi kesildi, tedirgin olup doktorumu aradım, kanama yoksa sorun yoktur dedi. rahatladim. sonra ertesi gün hafiften gene bulandı. ve şimdi gene artti, ama 9. haftadaki kadar şiddetli degil. 9. ve 10. haftalarda hafifliyor ya da biranda kesilebiliyormus ama tabi herkes icin geçerli değil. ben 11. haftanin icindeyim, Rabbim korusun miniklerimizi

Sağol canım benim de kanamam yok çok şükür bekliyorum bakalım

Doktorlar genelde bulantilar bi anda kesilir diyo. Kanamaniz yoksa bulantinin kesilmesi bir belirti degildir diye de belirtiyolar canim. Korkma icin rahat olsun. Bebisin sagliklidir insallah. Hamileligin guzel yonlerini de tat istemis demekki

Dimi ama güzel yanlarına da başlayalım artık ,Allah isteyen herkese nasip etsin

Back