İlaç kullanıyorum ceviz falan yiyorum ama bugün eşim baya gönül koydu beslenmene dikkat etmiyorsun diyeHiç korkma canım. Su an kandan besleniyorlar kan değerlerin iyiyse sıkıntı olmaz ki ona da bakmistir doktor
Günde 2 ceviz yesen bile çok güzel fark eder
Ama sakın kendini zorlama bi tiksinirsin hiç yiyemezsin bu zamanlarıMiz bi geçsin güzel güzel besleniriz :)
Canim simdi aklima geldi.
Prof Ulun Ulug Bahcelievler yanlis hatirlamiyorsam Medicana da.
Bir arastir istersen arkadasim cok memnundu. Normalde tup bebek dr u ama arkadasimin gebelik takibini de yapnisti. Bahcelievler yanilmiyorsam daha yakin Halkaliya
Sağol canım. İnşallah geçer bu sıkıntılar da güzel güzel yeriz yemeklerimiziBir ay çok zorlandım krakerden başka hiçbir şey yiyemedim ama son beş gündür falan iyiyim maşallah. Artık yemek yiyebiliyorum kahvaltı yapabiliyorum çok şükür. Azıcık dişini sık ama tedirgin olma. Yapabileceğin birşey yok ki. Elinde olsa sen yemek istemez misin? Üzülme lütfen.
Ayyyy Ben de yumurtadan tiksindim çok yararlı biliyorum ama görmek istemiyorum resmenOglumu 12. Haftada soylemisti drum hemde yuzde 500 erkek demisti erkekse buda gorunur belkim arastirmada soylemezler belkim ama ozelde soylerler artik gorunurse kismet. Su bulantilar bi gecse ilk once cinsiyeti nasilsa ogrencez.
Hic tedirgin olma canim ben ilk agrilarimdan sebep ozel bi dra gitmistim adam bana cola bile icebilirsin dedi dusun ki 15 yildir icmem bile caninin istedigini ye ic kendini zorlama dedi ki keske yiyebilsek ilk zamanlar badem yiyordum suan tiksiniyorum bulantilar sagolsun.
İlaç kullanıyorum ceviz falan yiyorum ama bugün eşim baya gönül koydu beslenmene dikkat etmiyorsun diye
Ayyyy Ben de yumurtadan tiksindim çok yararlı biliyorum ama görmek istemiyorum resmen
Ben de senle aynıyım çooook düzensiz ve sağlıksız besleniyorumkizlaaarrr göbek kordonu tam olarak 12. haftada mi baglaniyor bize? cok duzensiz besleniyoruuuuuuummm
Muayeneye girmiyor ki benle :) offff bak süt te çok yararlı içmek gerekiyor ama zorla olmuyorDoktora söyle eşine kızsin zorlama kadını dedin :)
Ben de süt icemiyorum ki normalde çok severdim
Muayeneye girmiyor ki benle :) offff bak süt te çok yararlı içmek gerekiyor ama zorla olmuyor
Otur otur hareketsiz kalıyoruz ne kadar hareket edebilirizki bazen karnıma ağrı bıle giriyorHamileyken calışmak cok zor kızımda calışıyordum hep eve gidip uyuma hayali kuruyordum:)
Allah çalışan arkadaslarımıza yardim etsin
Bende ilacı içiyorum aslında sankı o mıde kazınması sabahları gectı gıbı oldu ama kalkınca bırden enseden terleme ve goz kararması olunca korktum ıctım yıneBulantısı olan kızlar ben Ikı gundur iyiyim ilacın sayesinde isterseniz doktora soyleyıp sizde isteyin yazsın
Ahh ahh kızlar bende cok dertlıyım 2 gundur oturamıyorum nerdeyse agrıdan bırde hemoroıt vardı ah bu benım ıhmalkarlıgımmCanım. Ben elma yedim bugün wc çıkardı bi dene belki ise yarar
Pekı hıssediyor musun hareketlerını canımArtık Bebek görünümünde
Hatta hareket ediyor olabilir dans eder gibi.
baş ağrısı bugun bendede var birde müşavirler işe çocuk getırdı suan kafamda filler horonu bıraktı şemmamme çekiyorBnm asiri derecede bas agrisi var 10+5 bugun ve hic belirti yok cok korkuyorummm ve tup bebek bnmki haftaya carsamba randevum var kizlart filirlerinizi paylasirsaniz sevinirimm
Bnm asiri derecede bas agrisi var 10+5 bugun ve hic belirti yok cok korkuyorummm ve tup bebek bnmki haftaya carsamba randevum var kizlart filirlerinizi paylasirsaniz sevinirimm
Merhaba sabah uyanir uyanmaz kusuyorum sizdede oluyor mu
Benmki pazartesi gunu. Yani 10+6daikili testi ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz kızlar
11.haftadan itibaren oluyormuş galiba
Hafiff mide bulantisii vardii bide pisikolojikmi bilmiyorum sol tarafta segirme ve sanki bisey tirmaliyooll gibi hissediyorum amaa korku.mm cokkkCanım belirtin vardı da geçti mi yoksa en başından beri mi yok?
Söylediğin iyi oldu canım sagol teşekkür ederim Allah korusun kas yapalım derken göz çıkmasınelmanin kabuğuna dikkat edin kızlar, bicagin kenariyla siyirin üstünü, beyaz bir sey toplaniyorsa mumlamıslar demektir. kimyasal ve tehlikeli bir sey o. oyle bir sey varsa soyup ta yiyin, malesef piyasada elmalar uzun ömürlu ve parlak gorunsunler diye boyle sahtekarliklar yapiliyor
canım bebğin hayırlı olsun..sağlıklı olsun inşalahh...baş ağrısıda bir belirti sayılır aslında ama bende senin gibiyim midem bulanmıyor karnım büyümüyor hiç bişi hissetmiyorum hep acaba bişi mi oldu korkusu yaşıyorum sanırım zor hamile kaldığımız için bu korkular hiç geçmecek ..benimde 6 negatif tüp bebekten sonra kendiliğinden geldi bebeğimBnm asiri derecede bas agrisi var 10+5 bugun ve hic belirti yok cok korkuyorummm ve tup bebek bnmki haftaya carsamba randevum var kizlart filirlerinizi paylasirsaniz sevinirimm
Ben tutamiyorum cunku cok rahatsizlaniyorumben tutamiyorum bir haftadir
hic iyi degilim ise gidip eve geri geliyorum cok zorlu gunlerim midem agzimda geziyorum
sen tutabiliyormusun
ikili testi ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz kızlar
11.haftadan itibaren oluyormuş galiba
birde doktorumun olduğu hastanede değilde başka bir hastanede yaptırıcam ikili testi , kadın doğumdan randevumu almam lazım yoksa ikili test yaptırıcam diye gitsem olur mu acaba?
özel muayenehaneye gidenler nasıl yaptırıcaklar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?