• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
inşallah alirsin canım benim kalp atislarini allahim hayırlı kılsın hayirlisi ile sağlığıyla inşallah nasip olur minigin sonradan duyanlar cok var inşallah sendese oyle olur ..
bende pazartesi günü doktora gideceğim inşallah güzel haberler le gelirim sendende alırız inşallah güzel haberler
İnşallah sizin iyi haberlerinizi alırız dr yüzde on ihtimal dedi ama Allahtan umut kesilmez

Günaydın arkadaşlar nasılsınız hamilelik Nasıl gidiyor. Beslenme işini ne yapıyorsunuz ben pek sağlıklı beslenemiyorum bundan dolayı çok tedirginim:(

İnşallah sizin iyi haberlerinizi alırız dr yüzde on ihtimal dedi ama Allahtan umut kesilmez
Allah razı olsun canım benim ,
aynen allahtan umut kesilmez duamda kalbimde seninle allahim tummm isteyenlere nasip etsin hayirlisi ile sağlığıyla inşallah

Günaydın arkadaşlar nasılsınız hamilelik Nasıl gidiyor. Beslenme işini ne yapıyorsunuz ben pek sağlıklı beslenemiyorum bundan dolayı çok tedirginim:KK43:

Hiç korkma canım. Su an kandan besleniyorlar kan değerlerin iyiyse sıkıntı olmaz ki ona da bakmistir doktor

Günde 2 ceviz yesen bile çok güzel fark eder

Ama sakın kendini zorlama bi tiksinirsin hiç yiyemezsin bu zamanlarıMiz bi geçsin güzel güzel besleniriz :)

Bence devam et hergün hergün gitmiyorsun zaten
Orası iyi bir hastane

doğum kışın olucak , arkadaşlarım 26.haftadan sonra 2 haftada bir ,son haftalarda her hafta gitmen gerekiyor dedikleri için dedim yollarda çok zorlanırmıyım.
yoksa doktordanda memnunum, ay çok kararsızım.
bayram sonrası 12.haftada başka doktoramı gitsem dedim , hala düşünüyorum

Günaydın arkadaşlar nasılsınız hamilelik Nasıl gidiyor. Beslenme işini ne yapıyorsunuz ben pek sağlıklı beslenemiyorum bundan dolayı çok tedirginim:KK43:
Bir ay çok zorlandım krakerden başka hiçbir şey yiyemedim ama son beş gündür falan iyiyim maşallah. Artık yemek yiyebiliyorum kahvaltı yapabiliyorum çok şükür. Azıcık dişini sık ama tedirgin olma. Yapabileceğin birşey yok ki. Elinde olsa sen yemek istemez misin? Üzülme lütfen.

Canım cinsiyet için erken değil mi ben ilkini 17 haftada öğrenmiştim

Oglumu 12. Haftada soylemisti drum hemde yuzde 500 erkek demisti erkekse buda gorunur belkim arastirmada soylemezler belkim ama ozelde soylerler artik gorunurse kismet. Su bulantilar bi gecse ilk once cinsiyeti nasilsa ogrencez.

Hic tedirgin olma canim ben ilk agrilarimdan sebep ozel bi dra gitmistim adam bana cola bile icebilirsin dedi dusun ki 15 yildir icmem bile caninin istedigini ye ic kendini zorlama dedi ki keske yiyebilsek ilk zamanlar badem yiyordum suan tiksiniyorum bulantilar sagolsun.

Back