- 21 Kasım 2014
- 279
- 334
- 53
Bende değiştireceğim memnun değilim
Hisar hastanesi ayşe kara ya baslayacağjn ikili testten sonraki kontrolumde
Anadolu yakasında bir hastahane
bende avrupa yakasındayım
maslak acıbadem'e gidiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende değiştireceğim memnun değilim
Hisar hastanesi ayşe kara ya baslayacağjn ikili testten sonraki kontrolumde
Anadolu yakasında bir hastahane
İnşallah sizin iyi haberlerinizi alırız dr yüzde on ihtimal dedi ama Allahtan umut kesilmezinşallah alirsin canım benim kalp atislarini allahim hayırlı kılsın hayirlisi ile sağlığıyla inşallah nasip olur minigin sonradan duyanlar cok var inşallah sendese oyle olur ..
bende pazartesi günü doktora gideceğim inşallah güzel haberler le gelirim sendende alırız inşallah güzel haberler
Canım en fazla 3-4 güne çıkıyor özel hastanelerdekızlar ikili test sonucu kaç günde çıkıyor
Nerde oturuyosun canimistanbul'da yaşayan arkadaşlar ,
hangi doktorlara gidiyorsunuz .
ben doktorumdan memnunum ama evime uzak diye değiştirmek istiyorum.
Çekmeköy canımNerde oturuyosun canim
günaydın kizlar aranızda oruc tutaniniz varmi
Bence devam et hergün hergün gitmiyorsun zatenbende avrupa yakasındayım
maslak acıbadem'e gidiyorum
Allah razı olsun canım benim ,İnşallah sizin iyi haberlerinizi alırız dr yüzde on ihtimal dedi ama Allahtan umut kesilmez
Günaydın arkadaşlar nasılsınız hamilelik Nasıl gidiyor. Beslenme işini ne yapıyorsunuz ben pek sağlıklı beslenemiyorum bundan dolayı çok tedirginim
ben tutamiyorum bir haftadirgünaydın kizlar aranızda oruc tutaniniz varmi
Benn varımgünaydın kizlar aranızda oruc tutaniniz varmi
Bence devam et hergün hergün gitmiyorsun zaten
Orası iyi bir hastane
Nerde oturuyosun canim
Canım en fazla 3-4 güne çıkıyor özel hastanelerde
Bir ay çok zorlandım krakerden başka hiçbir şey yiyemedim ama son beş gündür falan iyiyim maşallah. Artık yemek yiyebiliyorum kahvaltı yapabiliyorum çok şükür. Azıcık dişini sık ama tedirgin olma. Yapabileceğin birşey yok ki. Elinde olsa sen yemek istemez misin? Üzülme lütfen.Günaydın arkadaşlar nasılsınız hamilelik Nasıl gidiyor. Beslenme işini ne yapıyorsunuz ben pek sağlıklı beslenemiyorum bundan dolayı çok tedirginim
Canım cinsiyet için erken değil mi ben ilkini 17 haftada öğrenmiştim
Günaydın arkadaşlar nasılsınız hamilelik Nasıl gidiyor. Beslenme işini ne yapıyorsunuz ben pek sağlıklı beslenemiyorum bundan dolayı çok tedirginim