2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canim, Peramm da haklı aslında, sakin gönül koyma lütfen, konu ile ilgili detayli bilgi alısverisi yapilirken sizden 'ben yaptirmayacagim gerek yok aldıracak miyim sanki' gibi bir cevap geldi. sanıyorum bu cevaba kimse sıkıntı yapmadı, ama sonrasında konu ile detayli paylasimlarin devam ettigi biranda, tekrar benzer bir yazi geldi sizden, inan ki bende okurken rahatsız oldum, bizi etkilemek istemedin belki ya da belki de kendince niye tartisiyorlar yazik degil mi hasta bile olsa cocugun canına kiymaya diye düsünerek yazdin, ama bende sizden bir kac kere ayni cevap gelince okurken bi rahatsız oldum acikcası. dedigim gibi zaten kimse boyle bir sey yasamak istemez, ve hepimiz bir birimizin kararina saygiliyiz tabiki. kimsenin kötü niyeti yoktur eminin, ama elbette bazi konularda yazmasak bile icimizden bazen geciriyoruz sanirim niye boyle bir karar alıyorlar vs. misal bende testi yaptirmayanlara şasiriyorum (kızlar lütfen kızmayın bana :) ) ama bu da hepimizin hakkı tabiki. dedigim gibi siz bir kac kere konuyu benzer yanitla cevaplayinca herkes olmasa da belki bir kısmımız bizi yadirgiyor, gibi hisse kapildik.
ahh ahh Allah korusun onları, bazı saglik sorunları oldugunu duymuştum ancak hic araştırmamıştım. tesekkurler bilgi için

ben ilk bebegimde cok kusuyordum bunda bulanti ve basagrisi var ama.kusma yok normal demi bide arada serinlerde tutuyorum oruç

Dediğim gibi kimseyi yadirgamiyorum. Bunu da birçok kez yazdım bir daha yazıyorum. Kimseyi yadirgamak haddime değil. Ama bazı yazılarda yazılan bazı imaları görmek çok üzüyor beni. Herkesin kendi tercihi. Kimsenin kararını etkilemek ya da yapmayın demek gibi bir hakkım da yok. Allah hayırlısını nasip etsin.

kizlaaarrr göbek kordonu tam olarak 12. haftada mi baglaniyor bize? cok duzensiz besleniyoruuuuuuummm

Hayır 32.haftadan sonra iki haftada bir çağırıyorlar
Eğer iyi bir hastane dr bulursan değiştirirsin yoksa devam edebildiğin kadar et

Oluyor oluyor normal bunlar olacak :) her gün sabah wc selamlıyorum biz geldik diyorum kusuyorum sonra hayatıma devam ediyorum :)

Bu bulantılara hasret kaç kişi var varsın olsun. Bunlar da geçer gider :)
Dogru diyosun insallah kisa zamanda gecer :)

Çekmeköy canım
Yani kadin erkek dr ayrimi yapmiyorsaniz kendi dr um Fatih Eseni oneririm yeri Suadiyede.
Kadin dr olarak ta Goztepe Echomar Hastanesi Gulsen Barcinli iyidir.
Tabi Cekmekoye uzak olsalarda ben yine de buralara yakin olup dr arayisi icinde olanlar icin yazmis olayim

Canım halkalıdan yine uzak olacak ama maslak acıbadem den yakındır şişli memorial a gidebilirsin ya da bakırköy de ferhat uysal var özel Muaynane si var onu da bi netten araştır istersen

memorial de çok yakın olmuyacak ama araştırırım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…