- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 30
Herşey yolunda gidecek İnşallahh. Sabırsızlıkla bekliyorum❤❤:) aynı heyecan bende de var :) 23 haziran randevum, Her sey yolunda giderse sizlerle paylaşacagim görüntüleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşey yolunda gidecek İnşallahh. Sabırsızlıkla bekliyorum❤❤:) aynı heyecan bende de var :) 23 haziran randevum, Her sey yolunda giderse sizlerle paylaşacagim görüntüleri
Sorduğum soruyu ne güzel anlayıp ne güzel cevap vermişsin. Tek istediğim böyle bir cevap almaktı. Yoksa ne haddime insanlara baskı yapıp onlara test yapmayın demek. Ya da ne haddime bakamayacakları bir çocuğun sorumluluğunu almalarını istemek. Ben kimim ki? Allah senden razı olsun. İnşallah bebeklerimizi sağ salim kuracağımıza alırız. İnşallah❤bende fikrimi yazmak istedim bu konuda,
Ben esimle bu konuyu kunuştum, acikcası down sendronlu oldugunh bilsem dogururum, ama sanirim kas hastaligi oldugunu bilsem sonlandiririm cunku cocuk inanilmaz buyuk acilar çekiyor, ama eşim down bile olsa aldirilmasi gerektigini düşündü, biz hayatta olmayinca peki ona kim bakacak vs vs dedi, bir süre tartıştık, sonra Rabbim kimseyi böyle bir karar vermek zorunda birakmasin diye dua ettim ve konuyu kapattim. ama evet kas hastaligi olursa sadece cocugumj dusundugum icin ben gebeligi sonlandiririm, yoksa kendimi düşundugum icin degil, zor bile olsa yavrumuz o bizim canı bize emanet, ben ölene dek bakarim. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun kızlar.
aminnnnn insallahhhHerşey yolunda gidecek İnşallahh. Sabırsızlıkla bekliyorum❤❤
inşallah alirsin canım benim kalp atislarini allahim hayırlı kılsın hayirlisi ile sağlığıyla inşallah nasip olur minigin sonradan duyanlar cok var inşallah sendese oyle olur ..Bende 38 yaşındayım nisanda kalbi atmadığı için 8buçuk haftalık kürtaj olmuştum .Bugün 8+0 kalp atışı halen duyulmadı kanama yok hiçbirşey yok dr pzt de kalp atışı duymaz isek alalım dedi Şok oldum ne yapacam bilemiyorum benim gibi olup kalp atışı duymayan varmı
iyi olun canım benim ilacini duzenli ic allahim korusun senide bebeginide rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallahİyiyim ben canim inşallah bebegimde iyidir doktra gitmdk haftya randevum var o zamana kadar beklicm mecburen
Doktor mu erkek dedi sizin istediğiniz mi erkek kesin demişsiniz.
Ilk bebek mı senınkıAyy hiç sorma sen mi ben mi?
Artık Bebek görünümünde
Hatta hareket ediyor olabilir dans eder gibi.
Evet ilk olacak inşallah.Ilk bebek mı senınkı
Down sendromu sadece zwka geriligi degildir beraberinde kalp hastaligi losemi gibi fiziksel hastaliklari da tasir kramazom hatasidir down allah evet kimseye gostermesin.ama emin olun kas hastaligi kadar aci sonuclari vardir.downlu cocuklarin cok buyuk bir kisminda kalpte delik vardir hatta ulstasonda bu sekilde tespit edilir cogu cocukbende fikrimi yazmak istedim bu konuda,
Ben esimle bu konuyu kunuştum, acikcası down sendronlu oldugunh bilsem dogururum, ama sanirim kas hastaligi oldugunu bilsem sonlandiririm cunku cocuk inanilmaz buyuk acilar çekiyor, ama eşim down bile olsa aldirilmasi gerektigini düşündü, biz hayatta olmayinca peki ona kim bakacak vs vs dedi, bir süre tartıştık, sonra Rabbim kimseyi böyle bir karar vermek zorunda birakmasin diye dua ettim ve konuyu kapattim. ama evet kas hastaligi olursa sadece cocugumj dusundugum icin ben gebeligi sonlandiririm, yoksa kendimi düşundugum icin degil, zor bile olsa yavrumuz o bizim canı bize emanet, ben ölene dek bakarim. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun kızlar.
Canım cinsiyet için erken değil mi ben ilkini 17 haftada öğrenmiştimYok dr demedi ruyalarim ve etrafim diyor ki bende hic kiz hissetmiyorum nedense oglusum diye seviyorum. 6 yasinda bi oglum var ins kiz olur ama kismet iste bakalim. Sali arastirmaya gidip ikili test ve ense kalinligina bakilacak sanirim persembe de ozele gidicem bakalim cinsiyet soyleyecekler mi bnmki sadece tahmin yeter ki saglikli olsun.
istanbul'da yaşayan arkadaşlar ,
hangi doktorlara gidiyorsunuz .
ben doktorumdan memnunum ama evime uzak diye değiştirmek istiyorum.
Canım cinsiyet için erken değil mi ben ilkini 17 haftada öğrenmiştim
Allah razı olsun canım hepimizin bebişlerini Allah korusunCanım cok cok gecmis olsun, umarim duyarsiniz, daha oncede paylasmistim, bir arkadasiminkini de alacaklardi ama bir anda kalbi atmaya basladi miniğinin, Rabbim hayirlisini versin insallah, dualarim seninle
Canım çok sağol