• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kanamam kahverengiye dondu kizlar doktra gitmedik bugunde sabahtan bic bulantm olmadi korkyrm biraz. Leke gibi hala kahverengi hafif kirmiziya donuk bi sekilde geliyor canim
Kkeske ihmal etmesen en azindan sehrindeki devlet dogum hastanesinin aciline gtsen smdi. Allah korusun sonra pisman olmaktansa onlem almis olursun

Slm kizlar herkes iyidir ins
Haftaya carsamba 12. Haftata gircem
Sali gunune randevu aldim
Erkekse ki buyuk ihtimal oyle bi pipili goruruz belkim.
İkili testide o zaman yaptircam sirf yaptirmak icin rabbim saglicakla dogurmamizi nasip etsin ins.

Anladım ama bu dediğinizi hiç duymamıstım bu test ile ilgili hayırlısı olsun inşallah şimdiden sizin için de. Sizin dediğinize göre bu testi yaptırmayalım mı yani herhangi bi sorun olursa aminiyo sentez mı yapılmalı? Çok bilgim yok bilginiz varsa yararlanmak için soruyorum
Yaptirin tabi ki her test yapilmali bence ancak ,bir sorun cikmazsa yani negatifse sonuc guvenilir ancak pozitif oldugunda down sendromu gibi bir hastalik tespit edilirse amnio veya cvs yaptirin yanlis pozitif verebiliyormus

Yaptirin tabi ki her test yapilmali bence ancak ,bir sorun cikmazsa yani negatifse sonuc guvenilir ancak pozitif oldugunda down sendromu gibi bir hastalik tespit edilirse amnio veya cvs yaptirin yanlis pozitif verebiliyormus
Zaten bu testin amaci sadece gereksiz aminio sentezi onlemekmis sadece riskli hastayi tespit edip o riske amnio ya da cvs uygulamak yani denildigi gibi kesin hastalik tesputi degil risk tespiti ve aminio yapilacak kisileri tespit etmek gereksiz amnio cvs yi engellemek ancak ticari takdimi sanki yuzde yuz sonucu dogru gibi yapiliyor bu dogru degil iste sanirim anlatabildim bu yazdigim sonuclara 4 doktor ve gunlerce yaptigim arastirmalar ile ulastim

Zaten bu testin amaci sadece gereksiz aminio sentezi onlemekmis sadece riskli hastayi tespit edip o riske amnio ya da cvs uygulamak yani denildigi gibi kesin hastalik tesputi degil risk tespiti ve aminio yapilacak kisileri tespit etmek gereksiz amnio cvs yi engellemek ancak ticari takdimi sanki yuzde yuz sonucu dogru gibi yapiliyor bu dogru degil iste sanirim anlatabildim bu yazdigim sonuclara 4 doktor ve gunlerce yaptigim arastirmalar ile ulastim
Saolun cok tesekkür ederim inşallah her sey yolunda gider

Allah hepimizin bebegini korusun canim. Aynen dedigin gibi hicbir problem gorunmuyorken hastalikli dogan da var. Sapasaglam olup dogumda yasanan sorunla ozurlu dogan cocukta var. Hersey eninde sonunda olacagina variyor

Amin canım herkese hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin.

çok geçmiş olsun canım kaçıncı haftada oldu canım bide ne kadar sürdü bide kahverengi lekelenmen oluyomu acaba umarım bidaha yaşamazsın Allahım tüm annişleri ve bebeklerini korusun inşallah kucagımızada alırız Allahın izniyle inşallah
insallah canım sag ol guzel dileklerin için, ben 6+3 te bunu yasadim. 2 gün kirmizi olarak geldi ve biranda kesildi. kahverengi lekelenme hic olmadi. ama doktorum rahim agzinda da cok hafif bir kanama alani var demisti lekelenme yasayabilirsin demisti. henüz bir sey olmadi cok şükür, evet canim Rabbim saglikla kucagimiza almayi hepimize nasip etsin,

Bende 38 yaşındayım nisanda kalbi atmadığı için 8buçuk haftalık kürtaj olmuştum .Bugün 8+0 kalp atışı halen duyulmadı kanama yok hiçbirşey yok dr pzt de kalp atışı duymaz isek alalım dedi Şok oldum ne yapacam bilemiyorum benim gibi olup kalp atışı duymayan varmı
Canım cok cok gecmis olsun, umarim duyarsiniz, daha oncede paylasmistim, bir arkadasiminkini de alacaklardi ama bir anda kalbi atmaya basladi miniğinin, Rabbim hayirlisini versin insallah, dualarim seninle

Slm kizlar herkes iyidir ins
Haftaya carsamba 12. Haftata gircem
Sali gunune randevu aldim
Erkekse ki buyuk ihtimal oyle bi pipili goruruz belkim.
İkili testide o zaman yaptircam sirf yaptirmak icin rabbim saglicakla dogurmamizi nasip etsin ins.

Doktor mu erkek dedi sizin istediğiniz mi erkek kesin demişsiniz.

Yanlış anlama ama merak ediyorum Allah korusun birşey oldu diyelim aldırır mısın bebeğini.

Benim dayımın kızı, bunu bizzat kuzenim de yaşadım. Engelli bir çocuk. Dayım acı acı biraz da onun üzüntüsü ile vefat etti. Yengem ise halen daha çekiyor. Ama bir bebeği aldırmak bana bir cana kıymak gibi geliyor. Tabi ki hiçbir anne böyle birşeyi yapmak istemez bu belki de dünyanın en ağır imtihanıdir. Tek dileğim hayırlı ve sağlıklı bir evlat dünyaya getirmek.
bende fikrimi yazmak istedim bu konuda,
Ben esimle bu konuyu kunuştum, acikcası down sendronlu oldugunh bilsem dogururum, ama sanirim kas hastaligi oldugunu bilsem sonlandiririm cunku cocuk inanilmaz buyuk acilar çekiyor, ama eşim down bile olsa aldirilmasi gerektigini düşündü, biz hayatta olmayinca peki ona kim bakacak vs vs dedi, bir süre tartıştık, sonra Rabbim kimseyi böyle bir karar vermek zorunda birakmasin diye dua ettim ve konuyu kapattim. ama evet kas hastaligi olursa sadece cocugumj dusundugum icin ben gebeligi sonlandiririm, yoksa kendimi düşundugum icin degil, zor bile olsa yavrumuz o bizim canı bize emanet, ben ölene dek bakarim. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun kızlar.

Oooff ayın otuzu gelse yaaaa :mad: :mad: benimle aynı zamanda kontrole gidecek olan var mıI. :) çok merak ediyorum nasıl görünüyor, epeyce büyümüş mü diye. Çatlayacağım :KK70:
:) aynı heyecan bende de var :) 23 haziran randevum, Her sey yolunda giderse sizlerle paylaşacagim görüntüleri

Anladım ama bu dediğinizi hiç duymamıstım bu test ile ilgili hayırlısı olsun inşallah şimdiden sizin için de. Sizin dediğinize göre bu testi yaptırmayalım mı yani herhangi bi sorun olursa aminiyo sentez mı yapılmalı? Çok bilgim yok bilginiz varsa yararlanmak için soruyorum
amnio sentezde az da olsa düsük tehlikesi var. tarama testlerinde sorun cikarsa bence amnio senteze basvurmadan önce bu test yapılmalı diye düsünuyorum ben.

Artık Bebek görünümünde
Hatta hareket ediyor olabilir dans eder gibi.
ayyy yaaa insallah görmek nasip olur, ben gecen hafta gittim, kabus görüp duruyordum, doktorum 5 dk mesafemde evime. gel 10 dk ya cikacagim dedi. evden cikarken gozluklerimi almayi unutmusum :) kalp atisini dinletti bebege bakti, hareket etmiyor dedim, derdemez hareket etmeye basladi :) duydu annesini, ama gozuklerim yoktu net göremedim kuzumu :) :)

Kabuklu sekildemi canım bana da iyi geliyor ama hic aklıma gelmedi sagol canm benim
elmanin kabuğuna dikkat edin kızlar, bicagin kenariyla siyirin üstünü, beyaz bir sey toplaniyorsa mumlamıslar demektir. kimyasal ve tehlikeli bir sey o. oyle bir sey varsa soyup ta yiyin, malesef piyasada elmalar uzun ömürlu ve parlak gorunsunler diye boyle sahtekarliklar yapiliyor :(

ayyy yaaa insallah görmek nasip olur, ben gecen hafta gittim, kabus görüp duruyordum, doktorum 5 dk mesafemde evime. gel 10 dk ya cikacagim dedi. evden cikarken gozluklerimi almayi unutmusum :) kalp atisini dinletti bebege bakti, hareket etmiyor dedim, derdemez hareket etmeye basladi :) duydu annesini, ama gozuklerim yoktu net göremedim kuzumu :) :)

Kızımda gittiğinde doktor dansöz olacak bu demişti öyle güzel oynuyordu zaten 20. Haftaya kadar anlaşılıyor sonra ekranı kaplıyorlar karınca gibi gözüküyor/

bende fikrimi yazmak istedim bu konuda,
Ben esimle bu konuyu kunuştum, acikcası down sendronlu oldugunh bilsem dogururum, ama sanirim kas hastaligi oldugunu bilsem sonlandiririm cunku cocuk inanilmaz buyuk acilar çekiyor, ama eşim down bile olsa aldirilmasi gerektigini düşündü, biz hayatta olmayinca peki ona kim bakacak vs vs dedi, bir süre tartıştık, sonra Rabbim kimseyi böyle bir karar vermek zorunda birakmasin diye dua ettim ve konuyu kapattim. ama evet kas hastaligi olursa sadece cocugumj dusundugum icin ben gebeligi sonlandiririm, yoksa kendimi düşundugum icin degil, zor bile olsa yavrumuz o bizim canı bize emanet, ben ölene dek bakarim. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun kızlar.
Amin canım inşallah. Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin?

Back