- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
Sabaha göre daha rahatım bende ama birsey yiyemiyorum hic istahim yok kendimi sis hissedince yiyesim gelmiyorOlay zaten ayni goruste olup olmamak ta degil aslinda goruslere saygi duyup surekli bir fikri empoze etmemeye calismak. Dediginiz gibi sonucta biz yaptirmaya karar vermisiz ve guvenilirlik fiyat vs bilgileriyle ilgili fikir alisverisi yapiyoruz. Karsit fikriniz varsa bir kere soylersiniz ayni seyi defalarca soylemeyi ince dusunceli bir davranis olarak gormuyorum. Dedigim gibi herkesin kendi secimi.
Benim yaptirma sebebim yasimin 37 gibi genetik acidan sınır bir yasta olmasi ve tup bebekte embriyolarimin cogunun genetik testten gecememesi.
Tup bebek noktasina gelmeden drvam ettigim kadin dogumcumdan cok memnundum ama tup bebege gecince yollarimiz ayrildi. Memorial tup bebek bolumu zaten gebelik takibi yapmiyor biliyorsunuz. O yuzden tup bebek asamasina gelmeden onceki dr uma devam ediyorum gebelik takibi icin icim de rahat olarak.
Fakat genetik olayinda tup bebek dr lari daha deneyimli olduklari icin memorial i arayip normal yolla gebe kaldigimi, genetik durumdan dolayi ozel bir takip gerekip gerekmedigini sordum.
2 li 3 lu vs testlerde yasi formule soktuklarinda riskin artacagini emin olmak icin tum bunlarin yaninda kanda genetik test yapmami onerdiler. Ayni zamanda cok telas etmememi normal yoldan gebeligin genetik acidan daha az riskli oldugunu soylediler. Ama dediginiz gibi memorialin gonderdigi laboratuar acisindan bu kan testini memorialda da yapabilirim ya da en azindan memorialda ki dr uma fikir danisabilirim zaten sagolsunlar her turlu sorunuzu her zaman sorabilirsiniz dediler.
Zaten embriyolarim genetikten gecmedigii icin icimde bir korku var. Bu testi yaptirip insallah guzel bir sonuc aldigimda hamileligimin de keyfini cikarabilecegim
Canim ben dikkat ettim de o sislik yemeyi kacirmakla alakali bir durum da degil. Dedigin gibi nefes alamiyorum oyle bir durumda ruhsal olarak ta cok daraltiyor. Iki gunde bir sabahlari duphalac aliyorum en azindan kabizlik yasamayayim da nispeten rahat edeyim diye.