Belirtiler kesile bilir o önemli degil bence rüyayı da hayıra yoralım hayır olsun canımHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar hanımlar :)
Benimde p.tesi randevum var..
Bugunde hastaneye gideceğim ama gebelik için değil. Sıra olursa gitmeyi düşünüyorum bugün. .
Benimde gogus hassasiyetim yok oldu.
Mide bulantılarim kesildi ama arada bi esiyor sanki. Ve daha çok yanma şikayetim var.
Sanırım başka şikayetim yok..
O değilde bugün rüyamda kan gördüm. Adet mi oldum , diyordum kendi kendime. .
Hamileyim ben adet olamam ki , diyordum.
Kalkip tabirine baktım. Hiç iyi yorum görmedim. :/
İnşallah canımAmiiin.. İnş sağ salim kucağımıza almak nasip olsun cümlemize de, bizlere de
bende öyle hatırliyorum kötü geciyor demişti sanki en son, Allah ım onunda bizlerimde miniklerini korusun inşallahaynen ya ozelden de yazdım donmedı kanaması vardı dımı yanlıs hatırlamıyorsam
Anneannem ruyanda kan gorduysen ruyan batil oldu der. Hamilelik surecinde bebegi kaybetme korkusu hepimizde oldugu gibi sende de var. O yuzden goruyosun oyle ruyalar. Takilma cokHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar hanımlar :)
Benimde p.tesi randevum var..
Bugunde hastaneye gideceğim ama gebelik için değil. Sıra olursa gitmeyi düşünüyorum bugün. .
Benimde gogus hassasiyetim yok oldu.
Mide bulantılarim kesildi ama arada bi esiyor sanki. Ve daha çok yanma şikayetim var.
Sanırım başka şikayetim yok..
O değilde bugün rüyamda kan gördüm. Adet mi oldum , diyordum kendi kendime. .
Hamileyim ben adet olamam ki , diyordum.
Kalkip tabirine baktım. Hiç iyi yorum görmedim. :/
Stres yapma insallah duyarsin. Baska bi doktora gidip vajinal mi baktirsan kiSlm kızlar bugün kont vardı normalde 7 haftalık olması gerekıokn Dr 6 hft dedi bebek var kese büyümüş ama kalp atışı yok çarşambaya kadr duyamazsak kürtaj dedi çok kötym ilk gebeliğim napcamı şaşırdm SAT 2 nisan bu arada düznsiz olduğu için geç döllnme dedi
Slm kızlar bugün kont vardı normalde 7 haftalık olması gerekıokn Dr 6 hft dedi bebek var kese büyümüş ama kalp atışı yok çarşambaya kadr duyamazsak kürtaj dedi çok kötym ilk gebeliğim napcamı şaşırdm SAT 2 nisan bu arada düznsiz olduğu için geç döllnme dedi
Doktorun alttan bakma gbi isteği olmadı canm bende bekledim bakar dıe ama bakmadı başka bi doktora gidicem pazrtesi inş saolStres yapma insallah duyarsin. Baska bi doktora gidip vajinal mi baktirsan ki
İnş duyarsın, Bende 7+5 te falan duymuştum. Doktoruna güveniyorsan bekle derim, ama usg nin kalitesi de önemli. Stres yapmamalısın. Umarım herşey gönlünce olur.Slm kızlar bugün kont vardı normalde 7 haftalık olması gerekıokn Dr 6 hft dedi bebek var kese büyümüş ama kalp atışı yok çarşambaya kadr duyamazsak kürtaj dedi çok kötym ilk gebeliğim napcamı şaşırdm SAT 2 nisan bu arada düznsiz olduğu için geç döllnme dedi
İnş canm bnde anlamadım 6 haftalık bebeğin kalp atışının duyulmamsı normal bılıodum öle diyince doktor çok üzüldüm beklicem hersey allahtan hayılısı inş duyarım çok saolCanım aynı şeyi bende yaşadım geçen hafta 7+4 , klp atışı yok demişti doktor dün gittim 7+6 olmuş dedi ve dinletti kalo atışlarını dua et bol bol inşallah duyarsın, sıkma canını
Özel hast olmasına rağmen USG kalitesi düşük gbi geldi bana başka Dr pazartesi gidicem umutsuz dedi ama beklicem bi dahada gitmicm o Dr inş hayırlı neyse o olur canm saolİnş duyarsın, Bende 7+5 te falan duymuştum. Doktoruna güveniyorsan bekle derim, ama usg nin kalitesi de önemli. Stres yapmamalısın. Umarım herşey gönlünce olur.
Hıç hiç bozma moralini canim, benim doktorum kalp atisi icin 8. haftaya randevu vermisti. bende nasıl sabredecegim dedim, doktorum aynen şu cevabi verdi, bazen geç duyuyoruz, oyuzden daha erken gelipte buradan üzgün ayrılmanızı istemiyoruz dedi. carsamba gunu gene duyamazsanız ki insallah duyacaksın, bence kürtaja karar vermek icin erken canım, kürtajdan önce bir doktordan daha fikir almanda fayda var, benim arkadasima da doktor kürtaj dedi, kızcagız tutturdu 1 hafta daha bekleyecegim diye, 1 hafta sonra bir gittiler ki kalp atisi baslamiş. iyi düşün tatlım, konuş onunla, Rabbim hayirlisini verecektir.Slm kızlar bugün kont vardı normalde 7 haftalık olması gerekıokn Dr 6 hft dedi bebek var kese büyümüş ama kalp atışı yok çarşambaya kadr duyamazsak kürtaj dedi çok kötym ilk gebeliğim napcamı şaşırdm SAT 2 nisan bu arada düznsiz olduğu için geç döllnme dedi
Çok saol canm öyle yapıcam gercekten burası bna moral oluyo msjlarınız için çok teşekkür ederim eve ilk geldiğim de çok kötüydm ama msjlarınzdan sonra biraz hafifledim allah razı olsun Rabbim hepimizin bebeğini bize bağışlasın inşHıç hiç bozma moralini canim, benim doktorum kalp atisi icin 8. haftaya randevu vermisti. bende nasıl sabredecegim dedim, doktorum aynen şu cevabi verdi, bazen geç duyuyoruz, oyuzden daha erken gelipte buradan üzgün ayrılmanızı istemiyoruz dedi. carsamba gunu gene duyamazsanız ki insallah duyacaksın, bence kürtaja karar vermek icin erken canım, kürtajdan önce bir doktordan daha fikir almanda fayda var, benim arkadasima da doktor kürtaj dedi, kızcagız tutturdu 1 hafta daha bekleyecegim diye, 1 hafta sonra bir gittiler ki kalp atisi baslamiş. iyi düşün tatlım, konuş onunla, Rabbim hayirlisini verecektir.
Slm kızlar bugün kont vardı normalde 7 haftalık olması gerekıokn Dr 6 hft dedi bebek var kese büyümüş ama kalp atışı yok çarşambaya kadr duyamazsak kürtaj dedi çok kötym ilk gebeliğim napcamı şaşırdm SAT 2 nisan bu arada düznsiz olduğu için geç döllnme dedi
Evet cnm 9.haftada bile duyan var bnde öle biliyorum ama doktor direk kürtaj deynce bnde şasırdm değiştrdm gitmicm ona pzrtesi bşka bi Dr randevu aldım hayırlısı inş teşekkür ederim cvbn içinBenim kızımda son ana kadar 1 hafta geriden gelmişti. Kalp atışı da sat a göre 8. haftada duyulmuştu. Ultrasona göre 7 haftalıktı. Geç döllenme ise kalp atışının olmaması çok normal ki bu haftada
Çok saol canm öyle yapıcam gercekten burası bna moral oluyo msjlarınız için çok teşekkür ederim eve ilk geldiğim de çok kötüydm ama msjlarınzdan sonra biraz hafifledim allah razı olsun Rabbim hepimizin bebeğini bize bağışlasın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?