2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar hanımlar :)
Benimde p.tesi randevum var..
Bugunde hastaneye gideceğim ama gebelik için değil. Sıra olursa gitmeyi düşünüyorum bugün. .
Benimde gogus hassasiyetim yok oldu.
Mide bulantılarim kesildi ama arada bi esiyor sanki. Ve daha çok yanma şikayetim var.
Sanırım başka şikayetim yok..
O değilde bugün rüyamda kan gördüm. Adet mi oldum , diyordum kendi kendime. .
Hamileyim ben adet olamam ki , diyordum.
Kalkip tabirine baktım. Hiç iyi yorum görmedim. :/

Günaydın arkadaşlar ben yurt dışında yaşıyorum iki hafta sonra türkiyeye gelecem yani 12 haftalık Ken orda olacam burda ki Dr 12 haftalık Ken ekografi yapmam gerek diye kızdı biraz ne yapsam acaba bileti de aldım orda gitsem olur mu

Belirtiler kesile bilir o önemli degil bence rüyayı da hayıra yoralım hayır olsun canım

Anneannem ruyanda kan gorduysen ruyan batil oldu der. Hamilelik surecinde bebegi kaybetme korkusu hepimizde oldugu gibi sende de var. O yuzden goruyosun oyle ruyalar. Takilma cok

Slm kızlar bugün kont vardı normalde 7 haftalık olması gerekıokn Dr 6 hft dedi bebek var kese büyümüş ama kalp atışı yok çarşambaya kadr duyamazsak kürtaj dedi çok kötym ilk gebeliğim napcamı şaşırdm SAT 2 nisan bu arada düznsiz olduğu için geç döllnme dedi

Stres yapma insallah duyarsin. Baska bi doktora gidip vajinal mi baktirsan ki

Canım aynı şeyi bende yaşadım geçen hafta 7+4 , klp atışı yok demişti doktor dün gittim 7+6 olmuş dedi ve dinletti kalo atışlarını dua et bol bol inşallah duyarsın, sıkma canını

İnş duyarsın, Bende 7+5 te falan duymuştum. Doktoruna güveniyorsan bekle derim, ama usg nin kalitesi de önemli. Stres yapmamalısın. Umarım herşey gönlünce olur.

Canım aynı şeyi bende yaşadım geçen hafta 7+4 , klp atışı yok demişti doktor dün gittim 7+6 olmuş dedi ve dinletti kalo atışlarını dua et bol bol inşallah duyarsın, sıkma canını
İnş canm bnde anlamadım 6 haftalık bebeğin kalp atışının duyulmamsı normal bılıodum öle diyince doktor çok üzüldüm beklicem hersey allahtan hayılısı inş duyarım çok saol

İnş duyarsın, Bende 7+5 te falan duymuştum. Doktoruna güveniyorsan bekle derim, ama usg nin kalitesi de önemli. Stres yapmamalısın. Umarım herşey gönlünce olur.
Özel hast olmasına rağmen USG kalitesi düşük gbi geldi bana başka Dr pazartesi gidicem umutsuz dedi ama beklicem bi dahada gitmicm o Dr inş hayırlı neyse o olur canm saol

Hıç hiç bozma moralini canim, benim doktorum kalp atisi icin 8. haftaya randevu vermisti. bende nasıl sabredecegim dedim, doktorum aynen şu cevabi verdi, bazen geç duyuyoruz, oyuzden daha erken gelipte buradan üzgün ayrılmanızı istemiyoruz dedi. carsamba gunu gene duyamazsanız ki insallah duyacaksın, bence kürtaja karar vermek icin erken canım, kürtajdan önce bir doktordan daha fikir almanda fayda var, benim arkadasima da doktor kürtaj dedi, kızcagız tutturdu 1 hafta daha bekleyecegim diye, 1 hafta sonra bir gittiler ki kalp atisi baslamiş. iyi düşün tatlım, konuş onunla, Rabbim hayirlisini verecektir.

Çok saol canm öyle yapıcam gercekten burası bna moral oluyo msjlarınız için çok teşekkür ederim eve ilk geldiğim de çok kötüydm ama msjlarınzdan sonra biraz hafifledim allah razı olsun Rabbim hepimizin bebeğini bize bağışlasın inş

Benim kızımda son ana kadar 1 hafta geriden gelmişti. Kalp atışı da sat a göre 8. haftada duyulmuştu. Ultrasona göre 7 haftalıktı. Geç döllenme ise kalp atışının olmaması çok normal ki bu haftada

Evet cnm 9.haftada bile duyan var bnde öle biliyorum ama doktor direk kürtaj deynce bnde şasırdm değiştrdm gitmicm ona pzrtesi bşka bi Dr randevu aldım hayırlısı inş teşekkür ederim cvbn için

İnşallah iyi haberler alırsın canım bizi de bilgilendir

kızlar selam şimdi doktordan geldim. benim sat ile gebelik uyumlu değildi. çok şükür fındık tanemi gördüm. beş haftalık hamişim. bu arada kalbinin sesini duymadım ama ultrasonda doktor bi alanı gösterdi orda mavi bir ışık yanıp sönüyordu. kalbi atmaya başlamış dedi. eğer kalp atışını duymak ve bebişi görmek istiyorsanız tuvalete sıkışmış olunmalıymış. o zaman doktor daha rahat görüyormuş bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…