- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Peynir yumurta yiyesim gelmiyor zorla bebegim icin yiyorum bugün cok bulantm var ama seviniyorum varlığını belli ediyor annesine minigim yoksa korkuyorm endiseleniyorum beni düşünüyor ki bulantı veriyor düşünceli evladım
Slm arkadaşlar bende bugün bebeğimi gördüm kalp atışlarını duydum şükür
Maşallah sübhanallah tü tüüüü Allahım sağlıkla sıhhatle hayırla kucağına almayı nasip etsinBuda bebiş im teyzeleri
merhaba,boyu ne kadarmış öğrenebildin mi acaba?seninle braber sayılırız.merak ediyorum.bu aşağıda yazılanlarla tutuyormu?benimde 24 mayısta ilk kalp ataşı için gittim. Dr. Bana 1 ay sonra ya randuvu verdi. Bende içim rahat etmiyor 1 ay uzun diye dayanamadım bugün gittim. neyseki kalp atışlarını duydum. Dahası bebği gördüm resmen kafası elleri ayakalrı belliydi şok oldum... Allaha şükürler olsun...yarın sende görceksin allahın izniyle... Çok başka duygu sasıracaksın...
benim 9+5 çıktı canım aslında 3 gün gibi önde göründü. boyuda 2,85 cm(28mm) yaklaşık tutuyor canım.merhaba,boyu ne kadarmış öğrenebildin mi acaba?seninle braber sayılırız.merak ediyorum.bu aşağıda yazılanlarla tutuyormu?
maşallah maşallah,benm geçen perşembe 21. 1 mm burdan 3-4 mm yüksekti.sizinde aşağı yukarı aynıya denk geliyo.bi daha ne zaman gideceksiniz.2li test için bişey dedmi doktorunuz?benim 9+5 çıktı canım aslında 3 gün gibi önde göründü. boyuda 2,85 cm(28mm) yaklaşık tutuyor canım.
Benim ikinci kese bozuldu ondan oncesinde hafif bir lekelenmem olmustu insallah senin ikizdirCanım bende internetten hep aynı şeyi araştırıyorum . Birinin kesesi zaten diğerinden biraz küçüktü . 1 hafta sonra gel bakalım dedi . Ben inanıyorum geriden gelenin kalp atışını da haftaya duyacağız . Dediğin gibi ikizlerden biri hep geriden gelip ilerdeki haftalarda yakalıyormuş . Bu arada 3. Tüp bebek denemem de kavuştum evlatlara
sağolcanım, sana ve bebeşinede maşallah...maşallah maşallah,benm geçen perşembe 21. 1 mm burdan 3-4 mm yüksekti.sizinde aşağı yukarı aynıya denk geliyo.bi daha ne zaman gideceksiniz.2li test için bişey dedmi doktorunuz?
benden hiç kantesti falan istemedi.direk demir başladı geçen hafta.ense kalınlığı önemli dedi.mutlaka bayramdan önceki hafta gel dedi.netten araştırdım ikili test demek oluyomuş.aslında hiçte yaptırasım yok ama bakalım.doktorumda çok konuşkan ver herşeyi açıklayan biridir ama böle bazen beni arafta bırakmıyo değil.siz özel hastaneye mi gidiyosunuz?sağolcanım, sana ve bebeşinede maşallah...
canım bugün bazı kan testleri yaptırdı. Onları yarın göstereceğim. İki test için 11-14 Hafta arasında yaptırmak gerekiyormuş. 12 hafta yaptırırım diye düşündüm bayramdan önce . yarın onun randuvusunuda ayarlayacaz.
canım istediği testler biri toksoplazma, kan şekeri, indirek Commbs (Pıhtılaşma), hemogram, sarılık, hıv gibi teslerbenden hiç kantesti falan istemedi.direk demir başladı geçen hafta.ense kalınlığı önemli dedi.mutlaka bayramdan önceki hafta gel dedi.netten araştırdım ikili test demek oluyomuş.aslında hiçte yaptırasım yok ama bakalım.doktorumda çok konuşkan ver herşeyi açıklayan biridir ama böle bazen beni arafta bırakmıyo değil.siz özel hastaneye mi gidiyosunuz?
Selam kızlar
Bugün sonuçlar için doktora gittim
Sizin soylediklerinizi söyledi doktor olacak kızlarsiniz hahaha:)
Sebze Meyve çok çok iyi yıka dedi
Tekrar tansiyon ölçtu
Ultrason da da baktı 7 arti 0 çıktı kalp atışı da sadece 2 sn dinletecegim dedi Veeeee dinledimmmmm çok güzellllllll Allahim herkese yaşaTsin
Bi de d vitamini icin kan verdim 1 haftaya da o çıkacak inşallah
Bugünden itibaren say tam 1 ay sonra gel dedi :)
ayyy gözlerim dolduuuuu, tarihlerimiz de yakın, demek minnak bir bebek oldu bizimkiler :) 41 kere masallah. benim de yeni ultrason görüntüsü koymama Allah nasip ederse 2 hafta varBuda bebiş im teyzeleri
canımmm, cok sevindim, doktordan duymak ayrı bir rahatlatıyor insanı. kalp atışını da duyduguna sevindimmm :) oyyyy yerim ben onları yaaaaa maşallahhh 41 kereee
Ay hadi inşallah seninkini de görürüz bebek şeklini almışayyy gözlerim dolduuuuu, tarihlerimiz de yakın, demek minnak bir bebek oldu bizimkiler :) 41 kere masallah. benim de yeni ultrason görüntüsü koymama Allah nasip ederse 2 hafta var
sendeee :)Cook kk Teşekkürler canım benim çok tatlisin :)
insallah canım heyecan dorukta :)Ay hadi inşallah seninkini de görürüz bebek şeklini almış
Canım seni görmek ne güzel sağlıkla kucağına al insaAllah ordan buraya zamanimiz bu zamanmis demek kiKızlar ben hamileliğimden önce lazer epilasyona gidiyordum ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri gitmedim. Fakat şuanda yüzümde tüyler belirginleşmeye başladı. Ne kullansam bilmiyorum. Bana tavsiyede bulunurmusınuz ?
benim.gibi gece 2 3 farketmez her an yataktan kaldirabilecek siddette.yok kuzum benım 7/24 bulantım var uc saat arayla da kusma bogurme benı mahvettı ama yıne de sukur olsun
Aynı beni anlatmissiniz , kendi kendimi sorguluyorum bende kaç yıl sonra gelmiş onca hüsran ve tedavilerden sonra olmuş bir gebelik yaşıyorum ama nedense istenmeyen bebekmis gibi davranıyorum sanki hiç mutlu değilim hep hasta gibiyim onun mu etkisi var anlamadım,, hamile kalmadan önce söyle sevinirim olsa böyle sevirinim diye hayaller kuruyodum şimdi neden böyle oldu anlayamadım. Acaba kendimi kaptırmak dan mı korkuyorum bilemedim..Bu arada ben bildiginiz depresyonda hissediyorum kendimi. Dr um bu aylarda psikolojimin cok iyi olmamasinin cok normal oldugunu ve hormonlardan kaynaklandigini soyledi. Aranizda bunu yasayan var mi kizlar?
Ki benim su anda havalara ucmam gerekiyo. Biraz bekleten ve tedavilerle bile olmayip kendiliginden gelen bir bebis oldu bu ama inanin psikolojim o kadar garip ki icimde dogru duzgun bir sevinc hissedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?