2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben de oyle hissediyorum boyle bi bezginlik mutsuzluk pismanlik tedirginlik..cok istedim aslinda..
Ilkinde de boyle olmustu ilk uc ay...
Peki sizin ilk 3 aydan sonra gecmis miydi bu duygulariniz? Ben gecmeyecek diye cok korkuyorum. Hatta su an bu psikolojiyle benim cocuk neyime fln diye dusunuyorum nasil buyutucem yetebilecek miyim ona vs diye bir suru korkularim var.
Umarim bir an once gecer de su hamileligin tadini cikaririz oyle cok istiyorum ki. Insan hayatinda kac defa hamile kalir ki onda da mutlulugunu yasayamamak cok kotu ve insana kendini sorgulatan bi durum

Gecmisti uc ay sonra gayet keyifliydi...tum bunlari bilmeme ragmen simdi de ayniyim ama engel olamiyorum..bu hormonlar cok fena..

Doktorumu değiştirmek istiyorum usg cihazını beğenmedim ve kadın doktor olsun istiyorum Büyükçekmece Beylikdüzü tarafında tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı ?

Ben ozel ve arastirmaya gidiyorum. Arastirmada bir ay sonra gel dediler. Cok geldi birde randevu bulunca bugun ki dra gittim ki ilgili bi drdu cok memnun kalmistim ama suan kimyamiz uyusmadi. Birde ogrendim ki direk sezaryenciymis buda onu elememde ki ikinci neden oldu. Ozel ve arastirmaya devam rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins.

Bende dün duydum 6+6 kalp atışlarını çok şükür. Hiç bişey yemek istemiyorum yemek resimleri bile görmek istemiyorum. Hep bulantı Ne zaman geçecek acaba bu durumlar.

Bende dün duydum 6+6 kalp atışlarını çok şükür. Hiç bişey yemek istemiyorum yemek resimleri bile görmek istemiyorum. Hep bulantı Ne zaman geçecek acaba bu durumlar.
Canım hayırlı olsun bnmde 7. Haftada baslamıstı 10. Haftadayım hala devam ediyor maalesef ama arada hafiflediği oluyor inş senin daha kısa sürede düzelir

AAh aah gel depresyonu bana sor. Ben zaten yıllardır antidepresan kullanıyordum. Tedavi medeniyle psikiyatri doktorumla koordineli giderek kontrollü bıraktık. Evdeyken iyiydi işe başladım. Gerçekten elime bir silah geçse tarayacağım milleti. Mide bulantım olmamasına rağmen kilo verdim. Dokunsalar ağlamaya başlıcam da tut tut kendimi patladım bugün Ne zaman geçer sağanak bilmiyorum

Bir an once gecer de tadini cikarmaya baslayabiliriz umarim

Kızlar kese ölçülerim
5+4 te 0,6
6+2 de 1,08
7+2 de 1,62

6+2 de york görünmüştü. Ama bugün bebek göremedik görür gibi oldu ama netleştiremedi doktor. Yorumlarınız nedir? Prensip olarak pozitif sonuçtan sonra pek vajinal bakma eğiliminde değil doktorum. Haftaya dedi tekrar usg.

İlk üç ayda hiç istemiyordum ama şimdi mecburen kullanıyorum
Doktor verırse yapacak bsy yok ben bulantı ıcın kullanıyorum mecburen once iyiydim sımdı fayda etmiyor iki gundur kusuyorum ilaçlar da gıdıyo gerı karnına dusmeden zorluğu baslıyor ama cok sukur her halimize

Kizlar hani bu bulantılar sabah olurdu adı üstünde sabah bulantısı ydi kim kandırdi bizi :)

Aksam akşam neden midem bulaniyör benim :)
Valla bence de yalan basladı mı Gun boyu gecmiyor bsy de yiyemiyorum artık mıdem bulanacak dıye korkuyorum sevgıdım seylerı bıle yemiyorum

Canim yolk kesesini gördükten sonra icimiz rahat ediyor demisti doktorum, artik bebegin oluşumu baslayacak anlaminı taşiyormuş, ben simdi evraklarima baktım, yolk kesesini gördükten 13 gün sonra bebegi görmuşüz. karından ultrasonla. fakat ultrason cihazı da cok önemli canım, cihaz iyi bir görüntü alamiyorsa biraz daha gec görebikirsiniz, tedirgin olma, haftaya iyi haberlerini alıcaz insallah hemde kalp atisiyla birlikte

Bende yenı cekersem oluyor eski resim hİÇ olmuyor dosya yukleden kamerayı acıyorum
canım bende yukleyemiyordum. fotografin ekran goruntusunu al, aldigin goruntüyü kırp. çözunürlük düsmüs oluyor. kirptigin fotoyu kaydet ve o fotoyu yükleyebilirsin. Zorbuisler@

İui geceler arkadaş lar. Aksam 5 den sonra pilim bitiyor resmen. Yataga düşüyorum.miğdem berbat piskoloji sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…