- 24 Eylül 2016
- 772
- 837
- 23
Peki sizin ilk 3 aydan sonra gecmis miydi bu duygulariniz? Ben gecmeyecek diye cok korkuyorum. Hatta su an bu psikolojiyle benim cocuk neyime fln diye dusunuyorum nasil buyutucem yetebilecek miyim ona vs diye bir suru korkularim var.Ben de oyle hissediyorum boyle bi bezginlik mutsuzluk pismanlik tedirginlik..cok istedim aslinda..
Ilkinde de boyle olmustu ilk uc ay...
benim öyle oldu canim. 2 hafta kaldi randevuma.Kalp atışı duyduktan sonra bir ay sonra mi randevu veriliyor arkadaslar
Gecmisti uc ay sonra gayet keyifliydi...tum bunlari bilmeme ragmen simdi de ayniyim ama engel olamiyorum..bu hormonlar cok fena..Peki sizin ilk 3 aydan sonra gecmis miydi bu duygulariniz? Ben gecmeyecek diye cok korkuyorum. Hatta su an bu psikolojiyle benim cocuk neyime fln diye dusunuyorum nasil buyutucem yetebilecek miyim ona vs diye bir suru korkularim var.
Umarim bir an once gecer de su hamileligin tadini cikaririz oyle cok istiyorum ki. Insan hayatinda kac defa hamile kalir ki onda da mutlulugunu yasayamamak cok kotu ve insana kendini sorgulatan bi durum
Bunu duyduguma sevindim. Kaldi bir ayimiz o zaman. Umarim carcabuk gecerGecmisti uc ay sonra gayet keyifliydi...tum bunlari bilmeme ragmen simdi de ayniyim ama engel olamiyorum..bu hormonlar cok fena..
canim memnum kalmadiysan.kesinlikle arastir, kullandiklari cihazlar doktor secimi kadar önemli bence, cunku bu tarama testleri disinda ultrasonda görünen kemik ölcumleri, burun kemiği, ense kalınlıgı gibi görüntüler bebeğimizin sağligi ile ilgili cok ciddi ip uclari veriyor ve tarama testleriyle ultrason goruntulerini birarada yorumluyor doktorlar bak misal ben daha 7. haftadaki görüntüyü paylasayim, gercekten cok net, tabi henüz bir insan yavrusuna benzemiyor görüntüsüsimdi 2 hafta gecti aradan neler degismistir neler insallah
Canım hayırlı olsun bnmde 7. Haftada baslamıstı 10. Haftadayım hala devam ediyor maalesef ama arada hafiflediği oluyor inş senin daha kısa sürede düzelirBende dün duydum 6+6 kalp atışlarını çok şükür. Hiç bişey yemek istemiyorum yemek resimleri bile görmek istemiyorum. Hep bulantı Ne zaman geçecek acaba bu durumlar.
AAh aah gel depresyonu bana sor. Ben zaten yıllardır antidepresan kullanıyordum. Tedavi medeniyle psikiyatri doktorumla koordineli giderek kontrollü bıraktık. Evdeyken iyiydi işe başladım. Gerçekten elime bir silah geçse tarayacağım milleti. Mide bulantım olmamasına rağmen kilo verdim. Dokunsalar ağlamaya başlıcam da tut tut kendimi patladım bugün Ne zaman geçer sağanak bilmiyorumBu arada ben bildiginiz depresyonda hissediyorum kendimi. Dr um bu aylarda psikolojimin cok iyi olmamasinin cok normal oldugunu ve hormonlardan kaynaklandigini soyledi. Aranizda bunu yasayan var mi kizlar?
Ki benim su anda havalara ucmam gerekiyo. Biraz bekleten ve tedavilerle bile olmayip kendiliginden gelen bir bebis oldu bu ama inanin psikolojim o kadar garip ki icimde dogru duzgun bir sevinc hissedemiyorum
Bir an once gecer de tadini cikarmaya baslayabiliriz umarimAAh aah gel depresyonu bana sor. Ben zaten yıllardır antidepresan kullanıyordum. Tedavi medeniyle psikiyatri doktorumla koordineli giderek kontrollü bıraktık. Evdeyken iyiydi işe başladım. Gerçekten elime bir silah geçse tarayacağım milleti. Mide bulantım olmamasına rağmen kilo verdim. Dokunsalar ağlamaya başlıcam da tut tut kendimi patladım bugün Ne zaman geçer sağanak bilmiyorum
İnşallah Allah'ım yardımcımız olsun bebeklerimize güç kuvvet versin.Bir an once gecer de tadini cikarmaya baslayabiliriz umarim
Doktor verırse yapacak bsy yok ben bulantı ıcın kullanıyorum mecburen once iyiydim sımdı fayda etmiyor iki gundur kusuyorum ilaçlar da gıdıyo gerı karnına dusmeden zorluğu baslıyor ama cok sukur her halimizeİlk üç ayda hiç istemiyordum ama şimdi mecburen kullanıyorum
Valla bence de yalan basladı mı Gun boyu gecmiyor bsy de yiyemiyorum artık mıdem bulanacak dıye korkuyorum sevgıdım seylerı bıle yemiyorumKizlar hani bu bulantılar sabah olurdu adı üstünde sabah bulantısı ydi kim kandırdi bizi :)
Aksam akşam neden midem bulaniyör benim :)
Bende yenı cekersem oluyor eski resim hİÇ olmuyor dosya yukleden kamerayı acıyorumYa ben yükleyemiyorum foto neden olabilir daha dusuk çözünürlükte istiyo galiba nasıl yapıyosunuz
Canim yolk kesesini gördükten sonra icimiz rahat ediyor demisti doktorum, artik bebegin oluşumu baslayacak anlaminı taşiyormuş, ben simdi evraklarima baktım, yolk kesesini gördükten 13 gün sonra bebegi görmuşüz. karından ultrasonla. fakat ultrason cihazı da cok önemli canım, cihaz iyi bir görüntü alamiyorsa biraz daha gec görebikirsiniz, tedirgin olma, haftaya iyi haberlerini alıcaz insallah hemde kalp atisiyla birlikteKızlar kese ölçülerim
5+4 te 0,6
6+2 de 1,08
7+2 de 1,62
6+2 de york görünmüştü. Ama bugün bebek göremedik görür gibi oldu ama netleştiremedi doktor. Yorumlarınız nedir? Prensip olarak pozitif sonuçtan sonra pek vajinal bakma eğiliminde değil doktorum. Haftaya dedi tekrar usg.
canım bende yukleyemiyordum. fotografin ekran goruntusunu al, aldigin goruntüyü kırp. çözunürlük düsmüs oluyor. kirptigin fotoyu kaydet ve o fotoyu yükleyebilirsin. Zorbuisler@Bende yenı cekersem oluyor eski resim hİÇ olmuyor dosya yukleden kamerayı acıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?