- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Normalde görünmesi gerekirdi canımKızlar sata göre 7. Hafta bitti benim bugün kontrolüm vardı ama bebeği göremedik. Kese biraz daha büyümüş ama. Bebeği birazcık görür gibi olmakla birlikte göremedik. Bu şekilde olan var mı?
Dosya ekledim. Yolk geçen hafta da görünüyorduNormalde görünmesi gerekirdi canım
Kese 16-20 mm arası görünüyor demişti dr hm
Keşke vaginal baktırsaydin ozaman netleşirdi
Yolk sacı da mı görünmüyor
Dosya ekledim. Yolk geçen hafta da görünüyordu
Ben druma bir turlu karar veremiyorum sevdigim bi drdu kimyasalda cok ilgiliydi ama cok ilgisiz geldi bu sefer kalp atimi bile dinletmedi oyle igrenc bi usg kagidi verdi ki kap kara bi kagit bir sey belli bile olmuyor malesef bugun 9+6 haftaligim.
Usg resmi kapkara benim ama orda gordum bayaga bebis olarak belliydi zaten zar zor gordu onu usg cihazi cok kotuydu. 2 hafta sonra araştirmaya gidicem ikili test felan yapilacak.
izmirde canım Kolday klinik Emre Gultekin.Hangi doktor o canım hangi hastanedee
Benim ilkinde ikili testte kız demişlerdi 11.haftada doğru çıktı
oyle duydum, ama hangisi kız hangisi erkek bilimiyorum. buarada kendi doktorumdan baska bir doktora gitmistim, kalp ritmi icin yavaş dedi, büyük ihtimal kiz olacak bebegin dedi (70 yasinda bir kadin doktor) bunu kendi doktoruma söyledim, o da yok öyle bir şey dedi :)
cok net degil canim, belki profesyonel bir göz görebilir ama ben anlayamadim, ama 5+4 te yolk gorunemeyebilir demisti doktorum. bende gözükmüstu cunku erken döllenmeydiKızlar bu bnm 5+4deki USG yolk kesesi varmı ben anlamıyorum
Kesen 15. Mm mış daha ondan dolayo görünmüyor olanilir üçbeş gün daha bekleyip yine ultrasyona gir bence yinr görünmesse boş gebelik şüphesi olabilirDosya ekledim. Yolk geçen hafta da görünüyordu
kendi doktoruma guveniyorum. ama kiz olacagini da düşünüyorumBu doktorlarn da hepsi farkli konuşuyor gercekten
Hımm izmirdesn sen istanbul diye düşünmüştümizmirde canım Kolday klinik Emre Gultekin.
Anladım canm teşkkürler cuma kontrolüm var 7hafta oluyorm inş görebilirm bu sefercok net degil canim, belki profesyonel bir göz görebilir ama ben anlayamadim, ama 5+4 te yolk gorunemeyebilir demisti doktorum. bende gözükmüstu cunku erken döllenmeydi
Görürsün canım Allah in izniyle, hatta minicik bir cubuk ta görebilirsin, haberdar et biziAnladım canm teşkkürler cuma kontrolüm var 7hafta oluyorm inş görebilirm bu sefer
Bunlari hic kafana takma ve akisina birak hele de karindan ultrasonla baktirdiysan.Kızlar sata göre 7. Hafta bitti benim bugün kontrolüm vardı ama bebeği göremedik. Kese biraz daha büyümüş ama. Bebeği birazcık görür gibi olmakla birlikte göremedik. Bu şekilde olan var mı?
Tamam canm saol ederimGörürsün canım Allah in izniyle, hatta minicik bir cubuk ta görebilirsin, haberdar et bizi
Ben de oyle hissediyorum boyle bi bezginlik mutsuzluk pismanlik tedirginlik..cok istedim aslinda..Bu arada ben bildiginiz depresyonda hissediyorum kendimi. Dr um bu aylarda psikolojimin cok iyi olmamasinin cok normal oldugunu ve hormonlardan kaynaklandigini soyledi. Aranizda bunu yasayan var mi kizlar?
Ki benim su anda havalara ucmam gerekiyo. Biraz bekleten ve tedavilerle bile olmayip kendiliginden gelen bir bebis oldu bu ama inanin psikolojim o kadar garip ki icimde dogru duzgun bir sevinc hissedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?