Kızlar bişey soracam aile hekiminize bildirdiniz mi hamile olduğunuzu bir arkadaş bildirmemenin cezası var demişti bu konuda bilgisi olan var mı
Erkek hissediyorum ama bazı yediklerim de kızın işareti sanki bilemiyorum
Hamilelikte yapılan aşılar var mı kigecen sene ki gebelikte beni de aramislardi. hatta bir ay sonra kan verdigim de 5. 14 cikmisti. tekrar aramislardi. 3-4 ay once aradilar gebelik var mi diye. yok dedim. bizi bilgilendirin dediler. artik sistemden goremiyoruz dediler.
tetanoz asilari var canim.Hamilelikte yapılan aşılar var mı ki
Hamilelikte yapılan aşılar var mı ki
Bitki çayları bazı bitkiler ton balığı sucuk salam işlenmemiş ürünler çiğ et yumurta vsvs zararlı diye :)
İğneden korkuyorum zatentetanoz asilari var canim.
Ooof koldan mı yapılıyor2 doz tetanoz var sağlık Ocakları yapıyor
20inci ve 24 üncü haftada
Kizlar vcye gittim biraz zorladm kndmi cok afedersnz. Snra biraz leke geldi vajinadan cok korkuyorum . ilkinde de hep kanam oldu 5 aylikken kaybettim yine oyle mi olacaktr szce
Yok canım kimse aramadıBeni geçen sağlık ocağı aradı. Ramazanın son haftasında gelin kayıt yapalım diye. Sizi aramadılarmı
Bende de aynı şekilde olmuştu canım kabızlıktan zorluyordum kendimi sonra lekelenmem başladı ihmal etme progestana başla
Yok canım bu hafta gidecem İnşAllah: )aşıyı gecirmede canim. onda sıkıntı olabiliyo
Kızlar kanaması olanlar ne durumda?
Günaydın kızlar İkiz bebek fikrine yavaş yavaş alıştım . Bir de kalp atışlarını duysaydım miniklerin içim çok rahat edecekti . Ben normalde de kilolu olduğum için kıyafetlerim şu an sıkıntı yaratmıyor . Ama hevesten hamile kıyafetleri alaşım var hele şu tişörtleri acayip beğeniyorum . Çok erken biliyorum ama bebişe bir şeyler aldınız mı ?
Kızlar cinsiyet konusunda ne hissediyorsunuz.
Canim yesil erik mi? Bende inanılmaz kabizlik vardi ve ben bu ara yesil erik karpuz falan cok yiyorum o yuzden kabizligim duzeldi. Sebebi erik mi acaba
Simdi nasilsin canim ne yapyrsn ilaç iciyor musun hapimi kullaniyrm leke kahverengi oldu cok sukur kesiliyor
Canım baska bir dr a da görünsene nasış karar verdi cift rahmin olduğunu hemen anlamıyorlar onu galibaBya azaldi bnm ama sanirim hep gelecek boyle kan rahmim ciftmis dusuk olabilir yda erken dogum dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?