Hadi yaaa E doktor ilaç vermedi migececege benzemiyo canimm. kafami yerden kaldiramiyorum.
Benim daha hamile olduğumu kimse bilmiyo ondan dolayı kimseden tahmin alamadım:) ama senle ilgili kız düşünüyorum hayırlısı sağlıklısı olsun inşallahKızlar cinsiyet konusunda ne hissediyorsunuz.
Daha önce düşük yaşadıysan 15 günde bir kalp atışı takibi yapar doktor ama böyle vesvese yapma bol bol dua et Kuran oku kaldır at bu düşünceleri. Olacak neyse o yaşanacak zaten sen Allah'a güven yeter
insallah öyledir canım, korkumlarımdan biri de çatlaklar. kız anneye ceker derler, annemin karnı çatır çatır çatlamış.Benim ilkinde de böyleydi hemen çıkmıştı ama cok aşırı büyük bir göbüşle de dolüuma girmedim
Nekadar kilo alırsan hamilelikte okadar iri görünüyor karnın cüssen genişlediği için:)
Tedirgin olma yani
Ben zayıflayıp hamile kaldığım için pantalonlarım oluyor birsüre daha giyerim
Kızlar cinsiyet konusunda ne hissediyorsunuz.
Benimde göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım bitti önceden oluyordu. Yalnız bu haftalarda o belirtiler gidebilirmiş zaten ama işte hem dua ediyorum sürekli hemde böyle şeyler aklımdan çıkmıyor. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Ayni korkular bende de var çok şükür kalp atisini duyduk dayanamadim 1 hafta sonra başka doktora gittim Allah kimseye yaşatmasın cok zor.9. Haftanin içindeyim bende hiç mide bulantisi olmadi yalniz agir kokulara öğürme göğüs ağrısı ve hasasiyeti var kasık ağrım vardi ama 2 gündür yok okadar huzursuz uyudum ki
Bende de demir eksiklıgı B12 eksik bi de idrar yolu enfeksiyonu cıktı cnm basladım ılaclaraMerhaba arkadaşlar ben uzun zamandır giremiyorum nasılsınız bakalım hamilelik Nasıl gidiyor :) ben dün doktora gittim kalp atışını duydum çok çok şükür onun dışında Demir eksikliği d vitamin eksikliği ne ararsan var hemen ilaç başladı. Sizler kullanmaya başladınız mı ilaçları
Kiz istiyorum ama erkek hissediyorumKızlar cinsiyet konusunda ne hissediyorsunuz.
Benimde göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım bitti önceden oluyordu. Yalnız bu haftalarda o belirtiler gidebilirmiş zaten ama işte hem dua ediyorum sürekli hemde böyle şeyler aklımdan çıkmıyor. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Ya kıyamam insallah tez zamanda Rabbım anne olmayı nasip eder cok uzuldum
Canm belki gec dollenmedir benmde keseyi vajinal gorebildi kalp atisi icin erken haftaya gel dedi. Belki gec dollenmedir dediBenimde dün kontrolüm vardı kalp atışı görünmedi 15 gün sonra gel dedi bir açıklama yapmadı moralim çok bozuldu
Canim yesil erik mi? Bende inanılmaz kabizlik vardi ve ben bu ara yesil erik karpuz falan cok yiyorum o yuzden kabizligim duzeldi. Sebebi erik mi acabaprogestan almasan da bence bir sey olmayacak, sadece lekelenmeyse. buarada kabizlik, ıkınmak konusu önemli, içebiliyorsan zeytin yagi iç, erik ye bol bol. erik benim hayatımı kurtardi bu konuda.
Canım oncelikle sakin ol neler neler var 9ay kanaması olmus sag salim de doğurmuş bak koruyan Rabbim nasıl koruyo korkma hemen bende de oldu bu yeni nesil bebişler accık nazlı mı ne :) kahverengi lekem oldu once dedigin gibi adet oncesini andıran sonrasında adet sancısı gibi sancım oldu az biraz ve tuvalette kırmızı kan geldigini gordum panik yapmadım hemen doktora gittik igne vurdular progestan verdiler sıkıntı yoktu bebekte de. Eger evham yaparım dersen doktora git bekleme icin rahatlasın acile gitmistim ben. Ama yat dinlen kalkma ve maydanoz sakın yeme ben yedikten sonra olmustu. Her sey yolunda boyle dusun
günaydın ,
çarşamba ve cuma akşamı 2 kere bndede dediğiniz gibi lekelenme oldu
ilk oldugunda doktora gıtmedim ama ikinciye olunca korktum doktora gıttım
progestan verdi.
Sagol canım uzun uzun yazdığın için d vitamini icin bana birsey dememisti bende 13unde gidicem bir daha yarinda saglik ocağında kanda eksik kalanlari vericem hemen gelsede 13u görsem bebegimi gecen gittigimde hicbirsey anlamadim ultrason kagidinida verdi ama gorsen nasıl kötü cikmis cok parliyor sinir oldum ama heyecandan basiretim baglandi birsey diyemedim diger gittigimde adam akilli istiyicem ona bakicam sonuçta sürekliCanım tavsiye anlamında bir şey vermedi o yüzden yazmadım ama söyle oldu
Önce biraz konuştu ailede bi sorun sıkıntı var mı Allah korusun sikintili gebelik vs vs diye ameliyat ilac kullanimi sordu
Saglik ocaginda testleri yaptirmistim hepsinin uzerinden gecti eksik olanlar icin kan ve idrar istedi
kilo sonra tansiyon baktı
Sonra bebetomuzun gösterdi canlanmis dedi gelişimi hafta ile uyumlu dedi sıkıntı yok dedi
10 gün içerisinde ücretsiz olduğu için perşembe tekrar gideceğim sonuçlara bakmak için gel dedi o da
Ha bi de d vitamini baktirmak burada pahalı devlette mutlaka baktır dedi perşembe dahiliye randevu aldım baktiracagim inşallah
Bi de folik asit çok önemli dedi aksatma dedi hangisini kullanıyorsun falan dedi not aldı
Tahmini doğum tarihi 25 ocak dedi
Bu persembeden sonra ayda 1 gelirsin dedi
Ayy amma yazdım ama özel bir şey yok :)
Zaten herkes biliyor canım ya klasik
Bitki çayları bazı bitkiler ton balığı sucuk salam işlenmemiş ürünler çiğ et yumurta vsvs zararlı diye :)
Sagol canım uzun uzun yazdığın için d vitamini icin bana birsey dememisti bende 13unde gidicem bir daha yarinda saglik ocağında kanda eksik kalanlari vericem hemen gelsede 13u görsem bebegimi gecen gittigimde hicbirsey anlamadim ultrason kagidinida verdi ama gorsen nasıl kötü cikmis cok parliyor sinir oldum ama heyecandan basiretim baglandi birsey diyemedim diger gittigimde adam akilli istiyicem ona bakicam sonuçta süreklifolik asit hangisini içiyorsun canım benimki folicUS
Benim bebisinde cogu seyi var hastane cikisimiz bile var teyzesi krem rengi kızada erkege uygun aldım cok hosuma gitti deBen aldım canım. Ama kimseye söylemiyorum bukadar erken alınır mı derler diye :)
Ben hamile kalmadan önce almıştım bazisini:)
Kıyafet aldım battaniye aldım :) hepsi çok güzeller allahım giydirmeyi kullanmak nasıp etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?