2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Katılıyorum önceki deneyimi düşük olan, ilk bebeklerinin kalbi Duranlar için çeşitli korkular yaşamak gayet normal, doktorum kendisi dedi haklısın tedirgin olmakta diye , ama kendini rahatlatacak sebeplere bağlanmak gerekiyor.
Mesela, hiçbirşeyin elimizde olmaması ve herşeyin hayırlısıyla olmasını düşünmek gibi, bol bol dua etmek gibi :)

Küçücük de olsa bebişler şuanda, elimizi bebişlerimizin üstünde gezdirerek dua edelim mübarek günlerde, Rabbim sağlıklı ve hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin

insallah öyledir canım, korkumlarımdan biri de çatlaklar. kız anneye ceker derler, annemin karnı çatır çatır çatlamış.

Benimde göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım bitti önceden oluyordu. Yalnız bu haftalarda o belirtiler gidebilirmiş zaten ama işte hem dua ediyorum sürekli hemde böyle şeyler aklımdan çıkmıyor. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Bende de demir eksiklıgı B12 eksik bi de idrar yolu enfeksiyonu cıktı cnm basladım ılaclara

S Saaraa evet canım evet ikiz bebişlerim Bende şok baş dönmesi ve yorgunluk olunca anneanneye söylemek zorunda kaldık o Da 2 gün önce geldi . Dün gitmiş hevesle zıbın almış . Benim bebeklerinde şu anlık 4 tane zıbını var

Aminn inşallah her şey yolunda gider hepimiz için Allah yardimcimiz olsun canim bizim işimiz biraz daha zor kayip ve yokluk tüp bebek vs. yaşadığımız icin yaşamayan anlamaz saçma gelebilir cok şükür Allah inancimiz tam ama düşünceler birakmiyor iste bende sürekli dua ediyorum bu vesveseler için daha da dua etcez artik

progestan almasan da bence bir sey olmayacak, sadece lekelenmeyse. buarada kabizlik, ıkınmak konusu önemli, içebiliyorsan zeytin yagi iç, erik ye bol bol. erik benim hayatımı kurtardi bu konuda.
Canim yesil erik mi? Bende inanılmaz kabizlik vardi ve ben bu ara yesil erik karpuz falan cok yiyorum o yuzden kabizligim duzeldi. Sebebi erik mi acaba

Doktora gittim canim cift rahim varmis o yapiyor kanama dedi progestan verdi hep yatcam

Sagol canım uzun uzun yazdığın için d vitamini icin bana birsey dememisti bende 13unde gidicem bir daha yarinda saglik ocağında kanda eksik kalanlari vericem hemen gelsede 13u görsem bebegimi gecen gittigimde hicbirsey anlamadim ultrason kagidinida verdi ama gorsen nasıl kötü cikmis cok parliyor sinir oldum ama heyecandan basiretim baglandi birsey diyemedim diger gittigimde adam akilli istiyicem ona bakicam sonuçta sürekli folik asit hangisini içiyorsun canım benimki folicUS

Aynen canım gidince bi sor yine de

Sağlık ocağı d vitaminine bakmıyorMuş devletten sıra aldim bakalım

Benimki de folio B12 ve iyot varmış içinde ama tüm folik asitler aşağı yukarı aynı o yüzden marka çok önemli değil

Sadece 400 Mg içilmesi gerekiyor ya bazıları 2 3 tane içince 400 oluyormus bu direk 400 olduğu için günde 1 tane daha iyi oluyor bi de hatirlatici kurdum aksamlari içiyorum :)

Sen de güzel haber getir foto da Paylaş bizimle :)

Benim bebisinde cogu seyi var hastane cikisimiz bile var teyzesi krem rengi kızada erkege uygun aldım cok hosuma gitti de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…