2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar vcye gittim biraz zorladm kndmi cok afedersnz. Snra biraz leke geldi vajinadan cok korkuyorum . ilkinde de hep kanam oldu 5 aylikken kaybettim yine oyle mi olacaktr szce
Enin misin canım vajinadan geldiğini
Eğer lekelenme devam ederrse doktora görünürsün kötü düsünme

Bende güneş kremi araştırıyorum bu dönem için en etkili olabilecek bioderma En iyi gibi doktor hangi kremi önerdi
doktor bana krem önermedi ama ben tanidigim ve güvendiğim bir eczacinin tavsiyesiyle aldım. fotosunu paylasiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20170604-003027.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 49
ben bugun hamile pantolonu aldim 2 tane. 1 tane de tayt aldim. 2 adet camasır aldim. 2 tanede pijama. hicbir seyimi giyemiyorum. bir yandan hoşuma gidiyor bir yandan da cok hizli cikti karnim acaba sonu nasil olacak diye tedirgin oluyorum
Benim ilkinde de böyleydi hemen çıkmıştı ama cok aşırı büyük bir göbüşle de dolüuma girmedim
Nekadar kilo alırsan hamilelikte okadar iri görünüyor karnın cüssen genişlediği için:)
Tedirgin olma yani
Ben zayıflayıp hamile kaldığım için pantalonlarım oluyor birsüre daha giyerim

Enin misin canım vajinadan geldiğini
Eğer lekelenme devam ederrse doktora görünürsün kötü düsünme

Evet cnm iki uc kere silip kontrol ettim cizgi seklinde gibiydi kirmiziydi. Adet olmadan oncede bu sekilde olurdu. Delircem vallahi ya bu bebegimi de kaybetmeye dayanamam

Kizlar vcye gittim biraz zorladm kndmi cok afedersnz. Snra biraz leke geldi vajinadan cok korkuyorum . ilkinde de hep kanam oldu 5 aylikken kaybettim yine oyle mi olacaktr szce
ilki gibi olmayacak Allah'ın izniyle, cok rahat ol, kan geldiyse yarin doktoruna görünmelisin ama yarın pazar. tlf la arayabilirsin. sen progestan kullaniyor muydun canım? doktoruna ulaşmazsan bence nöbetci eczaneden progestan hapi almalısın 200mg. ve günde 2 kere tok karnına kullanmalısın, tabi bunu doktora sormak lazım ama doktoruma ulaşamazsam ben oyle yapardım. ama fitil olarak degil, agizdan almalisim. bir de benim düsuk tehlikem oldugu icin doktorum ıkınmayı yasakladı, zorlandigin anda yani kabizlikya hemen beni ariyorsun ve mudahalr ediyoruz dedi.

progestan almasan da bence bir sey olmayacak, sadece lekelenmeyse. buarada kabizlik, ıkınmak konusu önemli, içebiliyorsan zeytin yagi iç, erik ye bol bol. erik benim hayatımı kurtardi bu konuda.

İkinmak tehlikeli mi diyorsun yani . bunu ben hic dusunmedim. Benim kalp atisi dha gorulmedi bi hafta snra doktra gttgmde gozkrse progestan yazacgm demisti. Yarin dogumevinin aciline gitmeyi dusunuyorm. İlkinde de hep progestan kullanmstm

Benimde dün kontrolüm vardı kalp atışı görünmedi 15 gün sonra gel dedi bir açıklama yapmadı moralim çok bozuldu
İyi de bu normal ki. Benim kendi çalıştığım hastane ki usg cihazları çok meşhurdur kalitelidir. 4 gün önce gittim York kese gördük sadece. İdrara sıkışık olsaydı belki. Haftaya idrara sıkışık bakarız dedi doktor aklıma da hiç kötü bişey gelmedi

Bugün iyiydim bu saate kadar gezdik eski günlerime mi dönüyorum ne bir heyecan kapladı içimi

Bide uygulama olarak burayı bide hamilelik uygulamasını kullanıyorum genelde burası ile aynı yazılar

Ya kıyamam insallah tez zamanda Rabbım anne olmayı nasip eder cok uzuldum

Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır giremiyorum nasılsınız bakalım hamilelik Nasıl gidiyor :) ben dün doktora gittim kalp atışını duydum çok çok şükür onun dışında Demir eksikliği d vitamin eksikliği ne ararsan var hemen ilaç başladı. Sizler kullanmaya başladınız mı ilaçları

Ben su an icin sadece folik asit canim.diğer değerlerde sıkıntı yok

Bi tek d vitamini baktirmak için bu perşembe gideceğim inşallah o da normal çıkar

Bu arada hayırlı ugurlu olsun bebeğinin kalp atışı :)

Sağol canım teşekkür ederim. D vitamini için bol bol güneşlenmek gerekiyormuş hiç sevmem güneşlenmeyi sen duydun mu kalp atışını

Sağol canım teşekkür ederim. D vitamini için bol bol güneşlenmek gerekiyormuş hiç sevmem güneşlenmeyi sen duydun mu kalp atışını

Biz de dün gittik canım sıkıntı yok kalp atışı var canlanmis dedi ama dinletmedi doktorum bir dahaki sefere dedi biz de tamam dedik :)

Hoşgeldin canım. Benim de üçüncü bebeğim. 12 ve 8 yaşında 2 kızım var. Uzun bi aradan sonra bebek düşündük. İnşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz. Allah ım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah[/QUOTE]
âmin inşallah kardeşim allah kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

D vitamini benim zamanında düşük çıktı ampul ya da damlası var dvit diye onu kullanmistim düzelmişti hatta yeni doğan bebeklere de verir doktorlar

Hiç merak etme yükselir düzene girer

Demir için de 2 kutu demir hapı kullanmıştım zamanında o da şimdi normal çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…