- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Enin misin canım vajinadan geldiğiniKizlar vcye gittim biraz zorladm kndmi cok afedersnz. Snra biraz leke geldi vajinadan cok korkuyorum . ilkinde de hep kanam oldu 5 aylikken kaybettim yine oyle mi olacaktr szce
doktor bana krem önermedi ama ben tanidigim ve güvendiğim bir eczacinin tavsiyesiyle aldım. fotosunu paylasiyorumBende güneş kremi araştırıyorum bu dönem için en etkili olabilecek bioderma En iyi gibi doktor hangi kremi önerdi
Benim ilkinde de böyleydi hemen çıkmıştı ama cok aşırı büyük bir göbüşle de dolüuma girmedimben bugun hamile pantolonu aldim 2 tane. 1 tane de tayt aldim. 2 adet camasır aldim. 2 tanede pijama. hicbir seyimi giyemiyorum. bir yandan hoşuma gidiyor bir yandan da cok hizli cikti karnim acaba sonu nasil olacak diye tedirgin oluyorum
Enin misin canım vajinadan geldiğini
Eğer lekelenme devam ederrse doktora görünürsün kötü düsünme
ilki gibi olmayacak Allah'ın izniyle, cok rahat ol, kan geldiyse yarin doktoruna görünmelisin ama yarın pazar. tlf la arayabilirsin. sen progestan kullaniyor muydun canım? doktoruna ulaşmazsan bence nöbetci eczaneden progestan hapi almalısın 200mg. ve günde 2 kere tok karnına kullanmalısın, tabi bunu doktora sormak lazım ama doktoruma ulaşamazsam ben oyle yapardım. ama fitil olarak degil, agizdan almalisim. bir de benim düsuk tehlikem oldugu icin doktorum ıkınmayı yasakladı, zorlandigin anda yani kabizlikya hemen beni ariyorsun ve mudahalr ediyoruz dedi.Kizlar vcye gittim biraz zorladm kndmi cok afedersnz. Snra biraz leke geldi vajinadan cok korkuyorum . ilkinde de hep kanam oldu 5 aylikken kaybettim yine oyle mi olacaktr szce
ilki gibi olmayacak Allah'ın izniyle, cok rahat ol, kan geldiyse yarin doktoruna görünmelisin ama yarın pazar. tlf la arayabilirsin. sen progestan kullaniyor muydun canım? doktoruna ulaşmazsan bence nöbetci eczaneden progestan hapi almalısın 200mg. ve günde 2 kere tok karnına kullanmalısın, tabi bunu doktora sormak lazım ama doktoruma ulaşamazsam ben oyle yapardım. ama fitil olarak degil, agizdan almalisim. bir de benim düsuk tehlikem oldugu icin doktorum ıkınmayı yasakladı, zorlandigin anda yani kabizlikya hemen beni ariyorsun ve mudahalr ediyoruz dedi.
İyi de bu normal ki. Benim kendi çalıştığım hastane ki usg cihazları çok meşhurdur kalitelidir. 4 gün önce gittim York kese gördük sadece. İdrara sıkışık olsaydı belki. Haftaya idrara sıkışık bakarız dedi doktor aklıma da hiç kötü bişey gelmediBenimde dün kontrolüm vardı kalp atışı görünmedi 15 gün sonra gel dedi bir açıklama yapmadı moralim çok bozuldu
Ay o bende de var. Yumurta gibi olduHerkesin bahsettiği o şişkinlik bende de var. Hiç bilmeyen biri dört aylık hamile olduğumu düşünebilir. Ya da iç karnım küçük olduğu için mi böyle anlamadım.
evet arada
bir annecim falan diye mesaj da gönderiyor :)
Ya kıyamam insallah tez zamanda Rabbım anne olmayı nasip eder cok uzuldumArkadaşlar bu sabah doktor randevum vardi. Bebeği görmek ve kalp atışını duymak için gittik ama karindan ultrasonla bir baktik, kesenin içi bomboş... Bebek hiç oluşmamış... Doktor bebeği goremiyorum, bir de vajinal bakalım dedi. Orda da bomboş görünce malesef boş gebelik, kürtajla almamız lazım dedi.
Anlayacağınız aynı sabah kürtajla aldırdım boş keseyi. Neye niyet neye kısmet... Allah sizin bebeklerinize sağlık versin...
Metpamıd kullanıyorum eskisinden iyiyimya kızlar sizlerde de mide bulantısı başladı mı?
doktoruma sordum emedur verdi ama tam anlamıyla geçmiyor
Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır giremiyorum nasılsınız bakalım hamilelik Nasıl gidiyor :) ben dün doktora gittim kalp atışını duydum çok çok şükür onun dışında Demir eksikliği d vitamin eksikliği ne ararsan var hemen ilaç başladı. Sizler kullanmaya başladınız mı ilaçları
Sağol canım teşekkür ederim. D vitamini için bol bol güneşlenmek gerekiyormuş hiç sevmem güneşlenmeyiBen su an icin sadece folik asit canim.diğer değerlerde sıkıntı yok
Bi tek d vitamini baktirmak için bu perşembe gideceğim inşallah o da normal çıkar
Bu arada hayırlı ugurlu olsun bebeğinin kalp atışı :)
Sağol canım teşekkür ederim. D vitamini için bol bol güneşlenmek gerekiyormuş hiç sevmem güneşlenmeyisen duydun mu kalp atışını
Hoşgeldin canım. Benim de üçüncü bebeğim. 12 ve 8 yaşında 2 kızım var. Uzun bi aradan sonra bebek düşündük. İnşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz. Allah ım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah[/QUOTE]canım benim bende araniza katılmak istiyorum
Öcelikle allahim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah vee tummm isteyenlere nasip etsin hayirlisi ile sağlığıyla inşallah
ben 38 yasindayim ve 3. çocuğuma hamileyim büyüğü 18 küçüğü 13 yaşında iki kızım var ocak ayinda Kürtaj oldum kalp atışları alimadi çok şükür yine hamileyim inşallah kalp atislarini da alirim korkudan sevinemiyorum esimde ayni sekilde inşallah kalp atislarini aliriz inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur
Sağol canım teşekkür ederim. D vitamini için bol bol güneşlenmek gerekiyormuş hiç sevmem güneşlenmeyisen duydun mu kalp atışını
Hayırlı olsun :) inşallah sesini de duyarsınızBiz de dün gittik canım sıkıntı yok kalp atışı var canlanmis dedi ama dinletmedi doktorum bir dahaki sefere dedi biz de tamam dedik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?