- 7 Eylül 2016
- 704
- 781
- 103
bende koltuk alti rolonunu tuzdan yapilan bir rolon var ya onu kullaniyorum. şampuanimi degistirmedim ama doktorum güneş koruyucu al dedi. eczaneden aldim, kullaniyorum. saclarimi 5. aya kadar boyatmayacagim, beyazlar aldı başını gidiyor. bir de vücüdumu nemlendirmek istedigimde sadece badem yagi kullanıyorum. çünkü benim karnim cikti, ve çok kaşınıyor, göğüslerim de kaşinıyor. kalcama da sürüyorum. kaşınmaya başlayınca catlak icin hemen önlem almalısınız diyorlar. oyüzden badem yağına başladım. makyaja devam :) sabah uyanınca gözaltı kapaticimi sürüyorum. aksam da eşim gelmeden hafif makyaj yapıyorum. sıvı sabun devam. ara ara katı sabun kullaniyorum. günde bir tane kahvemi de iciyorum bulantimi kesiyor diye. cig et, maydonoz, kabuklu deniz ürünleri, ve civa yoğunluğu fazla olan balikları yemiyorum, kesinkikle bitki çayi tüketmiyorum zaten öyle bir alışkanlıgım da yoktu. su cok onemli ama bir türlü gerektigi kadar içemiyorumDirekt vucuta temas ettiği için koltuk altı sürmeyi bıraktım nadir kullanıyorum
Onun dışında cok dikkat etmiyorum
Rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin canım. Her işte bir hayır vardır. İnşallah sizin için hayırlısı böyledir
ben bugun hamile pantolonu aldim 2 tane. 1 tane de tayt aldim. 2 adet camasır aldim. 2 tanede pijama. hicbir seyimi giyemiyorum. bir yandan hoşuma gidiyor bir yandan da cok hizli cikti karnim acaba sonu nasil olacak diye tedirgin oluyorumAynen ya yemek yiyince özellikle dört aylık gibi görünüyorum
İç karnı küçük olanlarda hemen çıkıyor göbüş
Heves işte canım ya:)Kullanmıyorum canım ben yukledım gereksız bulup sildim:))
Bakayım mustela olana ama androidde varmi denk gelmedim hicBnde banu çiftçi var mustelanın uygulaması happy mom, gebeliğim, hamilelik baya yükledim. Ama hangisine bakıyorsun dersen banu çiftçi mustela genelde bakıyorum
Bakiyim canım yuklerim sevdiklerim kalır artık cokta gerek yok zatenGebelik takibi
Hamilelik rehberi
Sprout (Görseli çok iyi)
Hamilelik tabiki (bebeğin ağzından konuşuyor çok tatli)
Bunlar haricinde de var :) ama 2 3 yeter bence
Rabbim yine tattırsın inşallah. Tüm kalbimle dua ediyorum canımÇok sağol duan için. Evet vardır bunda da bir hayır diyoruz biz de. En azından hamile kalabildigimi öğrenmiş oldum uzun bir deneme sürecinden sonra. Bir de kısa da olsa hamilelik sevinci yaşadım tabi ister istemez. Allah sizin bebeklerinizi korusun artık.
yesa Bugün neler dedi doktorun canım
Kizlar benim en cok kullandigimdan ez az kullandigima dogru sıralamayı eke koyuyorum. ilk baştakini eşimin de tlf una yükledim, şuara aramız limoni. yuklerken ne gerek var falan diyordu ama aramız iyiyken arıyordu beni bak bugun bunlar bunlar olmuş diye :)Heves işte canım ya:)
Bakayım mustela olana ama androidde varmi denk gelmedim hic
Bakiyim canım yuklerim sevdiklerim kalır artık cokta gerek yok zaten
Kizlar benim en cok kullandigimdan ez az kullandigima dogru sıralamayı eke koyuyorum. ilk baştakini eşimin de tlf una yükledim, şuara aramız limoni. yuklerken ne gerek var falan diyordu ama aramız iyiyken arıyordu beni bak bugun bunlar bunlar olmuş diye :)
Kizlar benim en cok kullandigimdan ez az kullandigima dogru sıralamayı eke koyuyorum. ilk baştakini eşimin de tlf una yükledim, şuara aramız limoni. yuklerken ne gerek var falan diyordu ama aramız iyiyken arıyordu beni bak bugun bunlar bunlar olmuş diye :)
Bn de o en son daki bebeği bulamadım androidde mi var acabaEn sondaki bebek konuşuyor gibi yazıyor ya bana çok sevimli geldi:)
Bn de o en son daki bebeği bulamadım androidde mi var acaba
Banu çiftçinin uygulamasinda günluk tutabiliyor, kilo takibi, fotograf albümü. randevu defteri, hamilelik yaklastiginda kullanacagimız kasilma zamanlayıcısı vs. güzel seyler var :)Banu çiftçi hariç 3u de var :)
Banu çiftci çok ovulMuş ama nedense ben onu yükledim sonra kaldırdım neden acaba bi şans daha vereyim bakayim:)
bir annecim falan diye mesaj da gönderiyor :)En sondaki bebek konuşuyor gibi yazıyor ya bana çok sevimli geldi:)
Bende güneş kremi araştırıyorum bu dönem için en etkili olabilecek bioderma En iyi gibi doktor hangi kremi önerdibende koltuk alti rolonunu tuzdan yapilan bir rolon var ya onu kullaniyorum. şampuanimi degistirmedim ama doktorum güneş koruyucu al dedi. eczaneden aldim, kullaniyorum. saclarimi 5. aya kadar boyatmayacagim, beyazlar aldı başını gidiyor. bir de vücüdumu nemlendirmek istedigimde sadece badem yagi kullanıyorum. çünkü benim karnim cikti, ve çok kaşınıyor, göğüslerim de kaşinıyor. kalcama da sürüyorum. kaşınmaya başlayınca catlak icin hemen önlem almalısınız diyorlar. oyüzden badem yağına başladım. makyaja devam :) sabah uyanınca gözaltı kapaticimi sürüyorum. aksam da eşim gelmeden hafif makyaj yapıyorum. sıvı sabun devam. ara ara katı sabun kullaniyorum. günde bir tane kahvemi de iciyorum bulantimi kesiyor diye. cig et, maydonoz, kabuklu deniz ürünleri, ve civa yoğunluğu fazla olan balikları yemiyorum, kesinkikle bitki çayi tüketmiyorum zaten öyle bir alışkanlıgım da yoktu. su cok onemli ama bir türlü gerektigi kadar içemiyorumayyy ne kadat cok yazdiiiimmm :)
Aynı ben şimdiden bütün pAntolonlarım pijamalarım rahatsız ediyor nefesim darlanıyor dışarısı için aldım bişeyler yarında evde rahat giyebileceğim bişeyler alıcam sanki bugün karnım bi anda iki katına çıktıben bugun hamile pantolonu aldim 2 tane. 1 tane de tayt aldim. 2 adet camasır aldim. 2 tanede pijama. hicbir seyimi giyemiyorum. bir yandan hoşuma gidiyor bir yandan da cok hizli cikti karnim acaba sonu nasil olacak diye tedirgin oluyorum
Valla bende aynen devam ediyorum. Sakınan göze çöp batar:) biraz sakin olmak ve akışına bırakmak lazım bence.Kızlar birkaç yerde okudum. Hamile birçok bayan makyaj yapmayı bırakıyormuş , şampuanlarını değiştirip duş jeli yerine hacı şakir sabun kullanıyorlarmış. Sıvı sabun, parfüm falan kullanmıyorlarmış. Sizde böyle şeylere dikkat eden var mı? ben aynen önceden neyi nasıl kullanıyorsam , aynen devam ediyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?