- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Herkesin bahsettiği o şişkinlik bende de var. Hiç bilmeyen biri dört aylık hamile olduğumu düşünebilir. Ya da iç karnım küçük olduğu için mi böyle anlamadım.
[/QUOTE]2018 OCAK ANNE ADAYLARI
[tr][td]
ANNE ADAYI YAŞ ŞEHİR SAT TAH. DOĞUM TARİHİ KAÇINCI ÇOCUK KALP ATIŞI TAH. CİNSİYET CİNSİYET BEBİŞİN İSMİ @MeIodi
29
Adana 10.04.2017
15.01.2018
2
- - @Veson
35
Tarsus 07.04.2017
12.01.20178
2
- - @Acinar
...
Isparta 31.03.2017
05.01.2018
1
- - @Whiteandblue
32
İstanbul 11.04.2017
16.01.2018
3
- - @burcuUv
32
... 27.03.2017
02.01.2018
2
- - @hulagul
...
Ankara 30.03.2017
05.01.2018
1
- - @Hsngln0815
24
... 29.03.2017
04.01.2018
2
- - @Bebegimgelsin
37
İstanbul 27.03.2017
01.01.2018
3
- - @betulardaaaaaa
22
İstanbul 12.04.2017
17.01.2018
1
- - @sarikediPasa
34
... 07.04.2017
11.01.2018
2
- - @oz__
31
İstanbul 06.04.2017
12.01.2018
1
- - @nur222
34
... 02.04.2017
08.01.2018
2
- - @_WhitePearl_
34
... 01.04.2017
06.01.2018
2
- - @Kuebak
24
İstanbul
09.04.2017
14.01.2018
1
- - @kivircikkuzu
29,5
İstanbul
25.03.2017
...
3 - - @speedy-gonzales
27
İstanbul
05,04,2017
11,01.2018
2
- -
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[td] @Nhnbtn
[/td]
[td]27
[/td]
[td]Bursa
[/td]
[td]28.03.2017
[/td]
[td]06.01.2018
[/td]
[td]1
[/td]
[td][/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[/tr]
[td] @gogo7_
[/td]
[td]29
[/td]
[td]İzmir
[/td]
[td]30.03.2017
[/td]
[td]05.01.2018
[/td]
[td]1
[/td]
[td][/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/td][/tr][td][/td][/tr]
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-01-2018
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla...
Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.[/td][/tr]
Rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin canım. Her işte bir hayır vardır. İnşallah sizin için hayırlısı böyledir_WhitePearl_ yesa Artemiss_ Biricik_rose Zorbuisler Hepinize çok teşekkür ederim. İçimde nedense pek olumlu his yoktu öğrendiğimden beri. Buraya da yazmıştım birkaç kez endişelerimi. Bu bana ders oldu, bir dahaki sefere en azından birkaç gidişimde kalp atışlarını duyup bebeği görmeden etrafımdaki kimseye söylemek istemiyorum. Allah'ım inşallah tekrarını yaşatmaz. Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum.
Bende öyle düşündüm canım cumaya kadar sabredip başka dr a gitcem inşallahBen 7 hafta 5 günlükken duymuştum içine sinmiyorsa bir doktora daha git canım sırf kalp atışını duymak için devlete falan herhangi bir doktora girip duyup çıkarsın :) 2 hafta sonra da normal kontrolüne gidersin :)
Kızlar birkaç yerde okudum. Hamile birçok bayan makyaj yapmayı bırakıyormuş , şampuanlarını değiştirip duş jeli yerine hacı şakir sabun kullanıyorlarmış. Sıvı sabun, parfüm falan kullanmıyorlarmış. Sizde böyle şeylere dikkat eden var mı? ben aynen önceden neyi nasıl kullanıyorsam , aynen devam ediyorum ..
İstanbul anadolu yakasında oturanlar hangi hastahane dr a muayene oluyorsunuz ?
Ben de aynı devam canım
Herkesin yaptığına saygı duyarım ama dış macunu değiştiririm belki onu n dışında pek düşünmüyorum Allah sağlıkla sıhhatle kucağıma versin De
Bu arada ben zaten hscisakir kullanıyorum duş jeli kullanmıyorum :) ama hacı şakır çok mu masum. Günümüzde organık adı altında bile neler neler var
Kullanmıyorum canım ben yukledım gereksız bulup sildim:))Kızlar telefonlarinizda hangi uygulamalari kullanmaya basladiniz hamilelikle ilgili benimki android sadece Banu Çiftçi'nin ki var memnunum
Ben o kadar halsiz ve midemle ugrasıyorum ki yerimden zor kalkıyorum resmen o yüzden makyaj falan yapmıyorum ama arada kapatıcı kullanıyorum. Duş jelini değiştirmedim ama şampuan dalın kullanıyorum. Bi de parfüm sıkabildiğim zamanlarda da tenime sıkmıyorum.Kızlar birkaç yerde okudum. Hamile birçok bayan makyaj yapmayı bırakıyormuş , şampuanlarını değiştirip duş jeli yerine hacı şakir sabun kullanıyorlarmış. Sıvı sabun, parfüm falan kullanmıyorlarmış. Sizde böyle şeylere dikkat eden var mı? ben aynen önceden neyi nasıl kullanıyorsam , aynen devam ediyorum ..
Bnde banu çiftçi var mustelanın uygulaması happy mom, gebeliğim, hamilelik baya yükledim. Ama hangisine bakıyorsun dersen banu çiftçi mustela genelde bakıyorumKızlar telefonlarinizda hangi uygulamalari kullanmaya basladiniz hamilelikle ilgili benimki android sadece Banu Çiftçi'nin ki var memnunum
Direkt vucuta temas ettiği için koltuk altı sürmeyi bıraktım nadir kullanıyorumKızlar birkaç yerde okudum. Hamile birçok bayan makyaj yapmayı bırakıyormuş , şampuanlarını değiştirip duş jeli yerine hacı şakir sabun kullanıyorlarmış. Sıvı sabun, parfüm falan kullanmıyorlarmış. Sizde böyle şeylere dikkat eden var mı? ben aynen önceden neyi nasıl kullanıyorsam , aynen devam ediyorum ..
sakin moralini bozma canim, benim doktorum kalp atışı icin 8.haftañin sonuna randevu vermişti. sabredemem dedim doktora, duyamadigimiz oluyor, demoralize olmaya gerek yok dedi. inşallah duyacaksın canim. iyi düşün.Benimde dün kontrolüm vardı kalp atışı görünmedi 15 gün sonra gel dedi bir açıklama yapmadı moralim çok bozuldu
Benim dr um da Fatih Esen. Kesinlikle cok iyi bir dr ve cok memnunum, herseyden once hasta odakli.Fatih Esen kesinlikle tavsiye ederim. Bağdat caddesinde intermed tıp merkezinde gidebilirsin. Doğumu da özel Göztepe hastahanesinde gerçekleştiriyor. www.drfatihesen.com. Ben İstanbul'da oturmuyorum şuan ama gittikçe mutlaka randevu alıyorum.
Kızlar telefonlarinizda hangi uygulamalari kullanmaya basladiniz hamilelikle ilgili benimki android sadece Banu Çiftçi'nin ki var memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?