- 1 Haziran 2016
- 70
- 155
- 13
hayran kalmamak elde değil hakkatHer aşamasında Allah-u Teala'nin kudretine binlerce kez daha hayran kalıyorum. Çok güzel bir duygu. Allah'a şükürler olsun. Bizde iştahsızlık çok. İstifrag yok ama mide de bulantı ve yanma var. Ona da değer
19 değil
19bin 7000 küsür çıkmış canım
Pazartesi gıt kesın olsun bence ınsallah duyarsın kalp sesiniGünaydınlaar..
Bayağı mesaj birikmiş hepsini okuyamadım maalesef... Benim bulantım aşırı yok ama her şeyden tiksiniyorum, her yer kokuyor geliyor..Eşime sürekli kokuyorsun diyorum, ev kokuyor deyip kapı pencere açıyorum, sonra da dışarıdan kötü koku geliyor demeye başlıyorum.. Olmayan kokuları da duyuyorum galiba.. Kokularla başım dertte yani...
pinar_kerem gözünüz aydın canım... Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin...
Ben de kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum.. Günlerimiz de yakınmış seninle.. doktorum bir sonraki pazartesi çağırdı beni ama ben Cuma gitsek ne olur ki diye sabırsızlanıyorum...
Evet canım yaaa çok yüksek değerim. Ben de bilemedim kesem göründü ama bebiş görünmüyor daha 10 gün nasıl sabredeceğim bilmiyorum. Bu kadar yüksek çıkan varım aranız da 4.hafta da
Benim tarafımda var ikiz darısı üçüncünün başına artıkikiz olabilir mi canım
özellikle senin tarafında ikiz var mı ?
hic bilmiyorum canım yaa rennie mide için olan bir ilaç ama demiSlm canlar iyi akşamlar hamilelikte rennie kullanımı için ne düşünüyosunuz bir zarar olur mu ki ?
olarmı olar yavvBenim tarafımda var ikiz darısı üçüncünün başına artık
Evet canım mide ilacı nette günde 4 taneye kadar kullanılabilir yazıyo doktorum da gaviscon ya da rennie kullanabilirsin yazabilirim demişti ama istemedim rennie evde vardı ondan kullandım bir tablethic bilmiyorum canım yaa rennie mide için olan bir ilaç ama demi
Hayırlı olsun canım gözünaydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
duygularım böytlesi degişken bu demek oluyorkı hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
durum tespiti yapi,m dedim
duygularım böytlesi degişken bu demek oluyorkı hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
durum tespiti yapi,m dedim
Allah razı olsun canım benim sendede varmı hamilelik yoksada en kısa surede olur İnsaAllahHayırlı olsun canım gözünaydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
dimi yaa tatlılar o değişkenligi dengesizligi endişeyi herseyi, anlatan varEmocilere bak. Çok tatlış ş:)
Benım degerım de cok yuksektı 12 bın kusurlardaydı cnm 4 5 haftalıkmıs 10 gun sonra gel dedı gıttım bebegın kalp atısını duyduk 6 +2 gunluk dedı .. ve deger aslında sundan kaynaklıymıs genelde adetten sonra hesaplanıyor ama dollenme gec yada erken olabılıyor asıl dollenmeye gore hesaplanmalar dogruEvet canım yaaa çok yüksek değerim. Ben de bilemedim kesem göründü ama bebiş görünmüyor daha 10 gün nasıl sabredeceğim bilmiyorum. Bu kadar yüksek çıkan varım aranız da 4.hafta da
Benim de her iki günde bir 3 katından daha fazla artıyordu canım seninde o şekilde katlanarak artıyorsa ondan da yüksek çıkmış olabilirEvet canım yaaa çok yüksek değerim. Ben de bilemedim kesem göründü ama bebiş görünmüyor daha 10 gün nasıl sabredeceğim bilmiyorum. Bu kadar yüksek çıkan varım aranız da 4.hafta da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?