- 24 Eylül 2016
- 772
- 837
- 23
Hahahaha aynen arkadaslara söyleyen yine kendisi :) bi de tv de 8 aylık hamile görüyor bak ne güzel karnı çıkmış sen de üstüne düş biraz senin de çıksın diyor manyak
Ben de koydum kocaman yastığı çıktın karşısına Anaaaammm çok büyümüş diyor bu seferde haha
Canım bnm sabah mide bulantısız kalkınca öyle devam edecek sandım ama bulanıyor açıkçası su an yineMerhaba yakın tarihleriz seninle :)
Ne güzel bulantın kesilmiş süper bişey olmalı
Benim hala devam vallasol kasığımda ağrı var benim de doktora sordum normal dedi :)
Ben geçen sene düşük olayından sonra fazlaca pimpirik olduğum için herşeyi soruyorum :)
İnşallah sonu hayırlı ve sağlıklı olur
Ben ise geldim başladım bile
Ama bugün erken cikisliyim
Ogleden sonra buzdolabı içi temizleyecegim inşallah :)
ben de yarın gıdecegım ınsallah duyar mıyım kı kalp atıslarını :)
Ayy bi de cinsiyet 3. Ayda ogreniliyo mu ben en cok ona heyecanlanıyorummm ben bayramdan sonra gidicem tekrar artık ayda bir kontrolüm. Su an 8+2 yiz o zamana gorur muyuz acaba
Kilon fazla değil canım eğer herhangi bir sağlık problemin yoksa sağlıklı beslenmeyle ve egzersizle eski formuna dönersin ben 50yle hamile kaldım 72yle doğuma girdim emzirirken 45 bile oldumşuan tekrar 50yim inşallah bu sefer az alırım ya
Gumnaydin arkadaslaar maalesef bugun gebeligim sonlandiriliyor gelismiyor ve kan akisi yok. Zaten 5.5 haftaya gerilemis. Ocak annesi olamayacagim. Hepinize hayirli dogumlar diliyorum. @MeLoDi listeden cikartirsan sevinirim.
kızlar merhaba epeydir girmemiştim konu çok ilerlemiş yakalayamadım :) bugün beta hcg testi yapıldı deeğerim 19,719 çıktı bu değere göre 7-8 haftalık hamile olmam gerekiyormuş ama ben daha 4+3 günlük falan hamileyim. neden yüksek çıkmış olabilir. çok korkuyorum. daha önce bebeğimi anensefalidan dolayı aldırmak zorunda kalmıştım. tekrarlama şansı var mı acaba ?
Çok üzüldüm. Hakkından hayırlısı olsun. Rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat sahibi olmanı nasip etsinGumnaydin arkadaslaar maalesef bugun gebeligim sonlandiriliyor gelismiyor ve kan akisi yok. Zaten 5.5 haftaya gerilemis. Ocak annesi olamayacagim. Hepinize hayirli dogumlar diliyorum. @MeLoDi listeden cikartirsan sevinirim.
Merhabalar. Bende ocak annesi olacağım inşallah. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. 7+1 haftalık hamileyim. 2010 aralık annesiyim 2. Evladım olacak inşallah
Bende temizlesem evimi keşke din anneme geldim hala burada oturuyorum
Hadi kalk yavaş yavaş yapalım dinlene dinlene
Ben başladım buzdolabinda ki o koku gidecek ötesi yok :)
Bence normal canim, ben degerim 838 olduktan 6 gün kadar sonra keseye bakmaya gittim. 2 kat artiş mantigindan gidersek benim de hcg 6 gun sonra epey artmış olmalı. gidip baktigimizda 5+3 tü kesemiz.
anensafali olmamasi icin folikasiti bırakmamak gerektigini duymustum. düzenli kullan canım. ben her seyin yolunda gittigini düsünüyorum. güzel haberlerini alicaz insallah
Bence normal canim, ben degerim 838 olduktan 6 gün kadar sonra keseye bakmaya gittim. 2 kat artiş mantigindan gidersek benim de hcg 6 gun sonra epey artmış olmalı. gidip baktigimizda 5+3 tü kesemiz.
anensafali olmamasi icin folikasiti bırakmamak gerektigini duymustum. düzenli kullan canım. ben her seyin yolunda gittigini düsünüyorum. güzel haberlerini alicaz insallah
Muhtemelen duyarsın canım 7-8 haftalık duyulur
Kızımda 12. Hafta da öğrendim
Ama şunu biliyorum erkek ise 16. Haftada yumurtalıkları gelişiyor yani bu demek oluyor ki 16 dolmadan erkek diyenler ciddiye almamalı kesin demediyse doktor bazı doktor 16 mutlaka benzer inş hepimiz erkenden öğreniriz
Bana öyle fazla geliyor ki karnımda çıkmaya başladı. Kusmadan dolayı 1 kg falan verdim galiba doktordan doktora tartılıyorum.
Sağlıkla doğsunlar tabi öncelik o kilo içinde gırtlağa dikkat ederiz
Hakkında hayırlısı olsun canım
Sonra bir daha olur Allah'ın izniyle kendine dikkat et
O kadar yüksek ise ikiz olmasın
az önce doktordan geldim canım. kese bitaneydi ama bebiş görünmüyordu henüz. bakalım hakkımızda hayırlısı.
az önce doktordan geldim canım. kese bitaneydi ama bebiş görünmüyordu henüz. bakalım hakkımızda hayırlısı.
Bir daha gittiğinde gözükür canım.
Zaten aradıkları şey öyle minik ki ne zaman çağırdı doktor kaç haftalık olacaksın gittiğinde..
Kızlar nasıl besleniyorsunuz? Midesi bulananlar pek birşey yiyemiyordur da :):):) Bulanmayanlar neler yiyorr?
haftaya gelsen görünür dedi ama ben yine de 15 gün sonra gideceğim kesin olsun görünsün diye. yoksa insanın morali bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?