Ne kadara aldın cnm ne kadar indirime girmiş 5 dk sonra o marketin oralardan geçeceğim uğrayım olmazsa. Gerçi bugün sleepy aldım denemek için ama büyük beden stoklarım indirim guzelseKızlar bugün bı indirim yakaladım C.r.r.f.rsa da tüm bezler indirimlidi Prima da dahil ayrıca 250 TL alışverişe 50 TL de puan verdi vakti olan baksın ben büyük numara bile aldım
ben 5 numarada aldım biraz stok yaptım verdigi puana da yine bez alacağımNe kadara aldın cnm ne kadar indirime girmiş 5 dk sonra o marketin oralardan geçeceğim uğrayım olmazsa. Gerçi bugün sleepy aldım denemek için ama büyük beden stoklarım indirim guzelse
Kaç beden kullanıyor bbebegin benim ki 4-4+ kullanıyor 76 adetlik paket Prima aktif Bebek 60 tl di sanırım 4+ 72 li de aynı öyle fiyatı
Can bebe 46 adet+ 120 adet ıslak mendil hediyeli 5 numara bez de 27 idi
Maalesef aldım ama şuan sadece aksesuarı oldu bizim hanımınHiç bir faydası yok almayın boşuna
Cnm gittim de yoktu indirim. 250 tl ye 50 yi hediyede yoktu. Market bazında yapıyorlar heraldeben 5 numarada aldım biraz stok yaptım verdigi puana da yine bez alacağım
60/76 :78 kuruş a geliyor 4 numarasi
Hadi yaa sanırım öyle bende bilerek gitmedim tesadüfen gittimCnm gittim de yoktu indirim. 250 tl ye 50 yi hediyede yoktu. Market bazında yapıyorlar heralde
Sagolasin canim sitesine de bakarim
Beenm annemin de yillarca boyle bi sorunu vardi. Dogum kontrol hapi kullandiginda duzelir biraktiginda ayin 25 gunu yogun kanamasi olurdu. Doktorunla dogum kontrl hapini bi konusabilirsinArkadaşlar doğumdan beri bir derdim var , var mi aranızda yaşayan çözüm bulan ben artık illallah ettim çünkü. Doğum yaptığımdan beri kanamam devam ediyor. Evet şaka değil 9 aydır toplasan 1 ayı parça parça kanamasız gecirmisimdir. Doktora gittim kaç kez en son rahim duvarı kalınlaşmış o yüzden kanama oluyor dedi. Progesteron iğne verdi kanama olup tamamen temizlensin dedi. Iğneden bir hafta sonra başladı ve tam 1 aydır yoğun bir şekilde kanama devam ediyor. Bugün tekrar gideceğim doktora ama sizden de yaşayan var mi çözüm bulan var mi fikir almak istedim. Is yerinde bir arkadaşın kızı 2.5 yaşında olmasına ragmen bu sebepten kürtaj bile olmuş aynı sorunu hala yaşıyormuş. Benimde az buz değil 9 ay oldu bu yolda gidiyorum gibi. Of var mi bu konuda bilgisi olan ya
Cnm dün doktorumda bana doğum kontrol hapı verdi of ki ne of. Üstelik bende kan pıhtılaşma sorunu var doğum kontrol hapları bana yasak. Ama ona uygun bir tane varmış onu verdi. Omur boyu da hap kullanamam ki. 1 ay önce de gitmiştim kist yoktu 1 ayda da 4 cm ilk bir kist oluşmuş o da sebebiyet verir dedi ama kistten önce de vardı sonuçta. Allah daha beterinden korusun ama cidden çok üzgünüm çünkü çok zorlaniyorum sürekli devam eden bu durum karşısındaBeenm annemin de yillarca boyle bi sorunu vardi. Dogum kontrol hapi kullandiginda duzelir biraktiginda ayin 25 gunu yogun kanamasi olurdu. Doktorunla dogum kontrl hapini bi konusabilirsin
Tahmin edebiliorum umarim gecer. Annemin kardeslerinde falan da vardi bu durum. Doktor genetik demisti sizde de varsa bole bi hikaye genetik olabilirCnm dün doktorumda bana doğum kontrol hapı verdi of ki ne of. Üstelik bende kan pıhtılaşma sorunu var doğum kontrol hapları bana yasak. Ama ona uygun bir tane varmış onu verdi. Omur boyu da hap kullanamam ki. 1 ay önce de gitmiştim kist yoktu 1 ayda da 4 cm ilk bir kist oluşmuş o da sebebiyet verir dedi ama kistten önce de vardı sonuçta. Allah daha beterinden korusun ama cidden çok üzgünüm çünkü çok zorlaniyorum sürekli devam eden bu durum karşısında
Canım bebeğim geceleri açlıktan çok ağladığı için gün içinde de yetmiyor diye düşündüm ama geceleri pirinç unu yapıyorum onun yerine alternatif biberonla uykusunda verebileceğim şeyleri düşünüyorum mama vermemeye karar verdimHiç bir şey mama da devam sütü de gereksiz kilo alımı yeterli ise neden mama vereceksiniz ki zayeb ek gıdaya geçmiş boşuna zarar bebeğe bol bol emzirin bende de öyleydi bir ara sonra kendimi telkin ettim hayır sütün yetiyor var diye sizde İnan’ın buna
Duygularıma tercüman olmuşsun canım çok teşekkür ederimMama vermek bebege bosuna zarar dedikce emziremeyen anneler ne kadar uzuluyo bi bilseniz
Kızlar günaydın ben acil bişiy soracaktım kızım çok hızlı emekliyp ayaklanmalara da başladı dün banyo yaptırmıstım ortalıgı toplarken emekliyodu düştü kafasını kapının kenarına çarptı. Ön tarafını. Ağladı baya. Kontrol ettim gözlerinde kayma ya da kusma olmadı ama bu sabah kahvaltısını berdim az onve yedi baya ilk defa da üzğm suyu vermiştim ondan da içti çign3meyi tam beceremiyo. Bi lokma verdim agzında cevireemdi sonra peş pese iki kere kustu sanki bogazına bişiy takılmıs gıbı meyve suları cıktı. Ama korktum düşmeyle alakalı olabilir mi diye keyfi yerinde bi sıkıntısı yok ama.
Çok sagol cnm valla o düştükçe bakamıyor gibi hissediyorum. Biliyorum hepimiz düşerek büyüdük ama işte. Babası da sagolasun düşünce birsürü laf dedi. Doktoruyla gorustum kusma tekrarlarsa getirin dedi. İnş tekrardan olmaz dua edin valla .İr saniye yerine durmuyo bişiy olcqk diye ödüm patlıyo.Düşme, kafa çarpma gibi durumlarda travma var mı diye 24saat gözlemleyin diyor doktorlar. Geçenlerde yeğenim başını çarpmıştı, hastanede kontrollerinin ardından doktorun söylediği bu oldu. Ama ilk defa üzüm suyu vermişsin belki ona da bir tepki göstermiş olabilir. Takipte kal canım kusma tekrarlarsa doktoruna bir danış bence. Geçmiş olsun çok.
Çok sagol cnm valla o düştükçe bakamıyor gibi hissediyorum. Biliyorum hepimiz düşerek büyüdük ama işte. Babası da sagolasun düşünce birsürü laf dedi. Doktoruyla gorustum kusma tekrarlarsa getirin dedi. İnş tekrardan olmaz dua edin valla .İr saniye yerine durmuyo bişiy olcqk diye ödüm patlıyo.
Sagolasin cnm yazarım valla bizim ki çok hareketli bi yandan evdeki işleri onun yemegini yapmaya çalısıyosun bi yandan onun harekeylerini kontrol ediyosun yutup kalkıyoda şimdi daha da tehlikeli. Hiç bir iş yapmayıp ona baksam anca içim rahat edecrk valla. Yüreğim gidiyo bişiy olacak diye. İnş senin bebişin de en kısa zamanda emeklemeye başlar canım merak etme. Tam anlamıula yürüyene kadar rahat yok annelere.Benim tembel totişini kaldırıp emeklemediği için daha bilmiyorum o duyguyu ama düşme durumunda yüreğim hop eder eminim :) düşe kalka büyüyecekler elbet ama ana yüreği haklısın. Durumundan haberdar et canım bir şeyciği yoktur sıpanın inşallah.
Aktif Bebek DRYPremium mu almıştın cnm ?