Hastalık çok etkiliyor iştahlarını endişelenme çabucak toparlar inşallah. Kızım da ek gıda sürecinde iki hastalık atlattı, e dişler zorladı zaten. İştahsız başladık yani gıda serüvenine öyle de gidiyor. Bakalım.
Aynen canım bankada geldi ama bu indirim bile çok az yani bende prima ya alışmışım nasıl yapıcam bilmiyorum evde 70 80 tane bez kalmış sıkıntı ya girdim bu bez yuzundenJokerden mail geldi indirim varmis indirim dedigide 175 napcaz boyle ya bi ara mecbur kalip komili kullanmistim bi kerede huggies ama yok alismisim primadan baskasi cok tuhaf geliyo
Aynen benimki de ben kendime kurallar koydukca çocuk tersine gidiyorBende ek gidada annemi cok zorlamisim sanirim bebegimde bana benzedi muhurluyo resmen agziniBugun kara lahana sarmasi yedi ya sok oldum sofra yemegi yemek istio galiba en hassas oldugum sey tuz ve seker ama benimki biskuvi dondurma falan ooo bikac deneme yaptilarda nasil yapisti
Hahaha ben de yemezmişim hiç. Hatta annem diyor ki “anası ne ki danası ne olsun” :) demek ki bebelerimizin bir suçu yok bütün suç genetik mirasınBende ek gidada annemi cok zorlamisim sanirim bebegimde bana benzedi muhurluyo resmen agziniBugun kara lahana sarmasi yedi ya sok oldum sofra yemegi yemek istio galiba en hassas oldugum sey tuz ve seker ama benimki biskuvi dondurma falan ooo bikac deneme yaptilarda nasil yapisti
Aradim cnm siparişte sıkıntı olmuş . Gidip e bebekten direkt alacağım bugün. Premiumla dönüşümlü kullanacağım. Bakalim nasıl tepki verecek .Sleepy siparis onayina donerlerse gonderiyorlar iletisim bilgilerinden ara yoksa 3 gun icinde mutlaka geliyor
Gercekten genetik galiba benim esimde cok yemek secer bende herseyi yemem.Banada sizden cikan bu kadar olur diyolar ama uzucu oluyomusHahaha ben de yemezmişim hiç. Hatta annem diyor ki “anası ne ki danası ne olsun” :) demek ki bebelerimizin bir suçu yok bütün suç genetik mirasın
Gecmis olsun canim bendede 9 aydir tik yok. Sistim bunaliyorum bazen ciglik atmak istiyorum yangin var diye bide 6. Disimiz cikti kizim biryandan kipir kipir hareketli bisey yemek istemiyor. Olsa bi dert olmasa bi dert desene. Dr una tekrar git bakalim benim muayenem.vardi ama gitmedimArkadaşlar doğumdan beri bir derdim var , var mi aranızda yaşayan çözüm bulan ben artık illallah ettim çünkü. Doğum yaptığımdan beri kanamam devam ediyor. Evet şaka değil 9 aydır toplasan 1 ayı parça parça kanamasız gecirmisimdir. Doktora gittim kaç kez en son rahim duvarı kalınlaşmış o yüzden kanama oluyor dedi. Progesteron iğne verdi kanama olup tamamen temizlensin dedi. Iğneden bir hafta sonra başladı ve tam 1 aydır yoğun bir şekilde kanama devam ediyor. Bugün tekrar gideceğim doktora ama sizden de yaşayan var mi çözüm bulan var mi fikir almak istedim. Is yerinde bir arkadaşın kızı 2.5 yaşında olmasına ragmen bu sebepten kürtaj bile olmuş aynı sorunu hala yaşıyormuş. Benimde az buz değil 9 ay oldu bu yolda gidiyorum gibi. Of var mi bu konuda bilgisi olan ya
Hiç bir faydası yok almayın boşunaselam canım ben kullanıyorum ama gece yine uykusuzuz saat başı kalkıyor iki haftadır dişi çıkıyor bi patlayamadı
Cnm doğum sonra uzuuun bir süre adet olmamak normal sayılıyor ama benim gibi sürekli kanama olması hiç normal değil. Artık ilelebet boyle olacak gibi hissediyorum. Çok sıkıntılıyım. Benimde kürtaja gidicek sanırım rahim temizlenecek gibi geliyor ama öyle geçmemiş arkadaşımın. Allahım hayırlısını versin inşallah sende biran önce adet olursunGecmis olsun canim bendede 9 aydir tik yok. Sistim bunaliyorum bazen ciglik atmak istiyorum yangin var diye bide 6. Disimiz cikti kizim biryandan kipir kipir hareketli bisey yemek istemiyor. Olsa bi dert olmasa bi dert desene. Dr una tekrar git bakalim benim muayenem.vardi ama gitmedim
Hiç bir şey mama da devam sütü de gereksiz kilo alımı yeterli ise neden mama vereceksiniz ki zayeb ek gıdaya geçmiş boşuna zarar bebeğe bol bol emzirin bende de öyleydi bir ara sonra kendimi telkin ettim hayır sütün yetiyor var diye sizde İnan’ın bunaKızlar Bebeğim 9 aylık olacak ama benim sütüm yetmez oldu
Ek gıda alıyor her türlü şey yapıyorum
çorba pilav pankek meyve yoğurt vs gelişimi de gayet iyi sizce anne sütüne ilaveten devam sütü mu mama mı?
InsaAllah seninde biran once duzene girer canim.ameliyata falan gerek.kalmazCnm doğum sonra uzuuun bir süre adet olmamak normal sayılıyor ama benim gibi sürekli kanama olması hiç normal değil. Artık ilelebet boyle olacak gibi hissediyorum. Çok sıkıntılıyım. Benimde kürtaja gidicek sanırım rahim temizlenecek gibi geliyor ama öyle geçmemiş arkadaşımın. Allahım hayırlısını versin inşallah sende biran önce adet olursun
Dogru dedincanim bende cok dertleniyorum hatta 1 onceki sayfada uzun uzun dertlendim :))) emsin de yeterki elbet bigun bolbol yerHiç bir şey mama da devam sütü de gereksiz kilo alımı yeterli ise neden mama vereceksiniz ki zayeb ek gıdaya geçmiş boşuna zarar bebeğe bol bol emzirin bende de öyleydi bir ara sonra kendimi telkin ettim hayır sütün yetiyor var diye sizde İnan’ın buna
Arkadaşlar ben bebek arabası almadım şimdi alıcam ama nasıl. Bişey alsam kararsız kaldım. Size danışmak istedim travel mi çift yönlü normal bebek arabaşı mi siz ne kullanıyorsunuz fikir verir misiniz
Arkadaşlar ben bebek arabası almadım şimdi alıcam ama nasıl. Bişey alsam kararsız kaldım. Size danışmak istedim travel mi çift yönlü normal bebek arabaşı mi siz ne kullanıyorsunuz fikir verir misiniz
Kizlara katiliyorum canim kesinlikle travellik bitti artik ben baby2go kullaniyorum park yatagimizda o ben urunlerjnden memnunum. Birde butunce katlanan en guzeli ay traveldi puseti cikar iskeleti katla ikisini tasi ee bebekte var cok kullanisli degil aslinda.Arkadaşlar ben bebek arabası almadım şimdi alıcam ama nasıl. Bişey alsam kararsız kaldım. Size danışmak istedim travel mi çift yönlü normal bebek arabaşı mi siz ne kullanıyorsunuz fikir verir misiniz
Maclaren öneririm. Çok memnunum Ben şahsen. Ici geniş tam yatıyor yatak gibi oluyor. Bütün gece dışarıda içinde uyutuyorum.Arkadaşlar ben bebek arabası almadım şimdi alıcam ama nasıl. Bişey alsam kararsız kaldım. Size danışmak istedim travel mi çift yönlü normal bebek arabaşı mi siz ne kullanıyorsunuz fikir verir misiniz
Ben Chicco liteway 3 kullanıyorum çok rahat az yer kaplıyor çok memnunum yolda da çok iyi gidiyorArkadaşlar ben bebek arabası almadım şimdi alıcam ama nasıl. Bişey alsam kararsız kaldım. Size danışmak istedim travel mi çift yönlü normal bebek arabaşı mi siz ne kullanıyorsunuz fikir verir misiniz