2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

İnan daha dun gece saat basi kalktim sadece ac oldugu icin uyanmiyodur yiyince uyuma sebebi ise pirinc unu vs mamanin ona agir gelmesindendir eger doymuyo olsa kilo alimi iyi olmaz ve doktorun gerekeni soyler sıkma canini :)

Bende ayni durumdayim ya bazi gunler hicbisey yemedigi oluyo bu sekilde ne kadar daha gidebilicez bilmiyorum bikac gundur de hasta eridi sanki iyice bu durum acayip psikolojimi bozuyo ne yapicagimi sasirdim kaldim

Benimki de aynı tarifteki gibi ek gıdayı reddediyordu psikolojim bozulmustu.en sonunda saldim kuralları sildim bizimle beraber sofraya oturtup herşeyden veriyorum 2-3 lokma yiyor sonra emziriyorum çok şükür az da olsa duzeldi.

Premium mu almıştın cnm ?
Canım ben bugün baktım prima aktif bebek iki hafta önce 105 liraya almıştım şimdi de 145 lira olmuş bundan bir ay önce daha 76 liraya aynı paketi aliyordum bende daha fiyat ayniysa bikaç paket almayi dusunuyordum ki 40 lira daha zam gelmiş nasıl olacak bu nereye kadar zammm anlamadım sen nasıl ettin değiştirdin mi ne kullanıyorsun simdi

Cnm geçen hafta sleepy sipariş etmiştim bekle ki gelsin hala gelmedi l. Elimdeki primalar bitti yarın marketten gidip alacagim. Ama bu arada kizim pişik oldu o yüzden bez değişimine gitmeyede korkar oldum. Eninde sonunda premiuma gidip 185 tl vericez gibi duruyo.

Dün kontrole gittik canım çok şükür bi sıkıntı yok kg boy iyi
6 aylıkken ameliyat oldu onunla alakalı biraz geç olacak ama zamanla olacak inş

Aslında ek gıdayı iyi alıyor bebeğin belki acıkmıyordur bilemedim. Bizde ek gıda hiç yok gibi. Bakalım biraz daha bekleyeceğim. Tarifi bir yapayım sonuç değişecek mi :) doktorunla mutlaka konuş canım bakalım o ne diyecek. Fayda konusuna gelince ikisi de şüpheli benim gözümde ama yapacak bir şey olmuyor sütümüz yetmeyince.

Yani her kaşığı redddiyordu bir ara şimdi işine geldiği gibi takılıyor. Blw usulü deneyeyim dedim. Önceleri ağzına götürüyordu şimdi yiyecek olduğunu anladığı için ezip ezip atıyor. Açlıktan ölmez elbet ama vitamin alamıyor diye endişem. Zaten yaşlarına yaklaştılar artık az Kaya tuzlu sofra yemeği verilebilir diyorlar. Sevindim çözüm bulmana :)

Bende ayni durumdayim ya bazi gunler hicbisey yemedigi oluyo bu sekilde ne kadar daha gidebilicez bilmiyorum bikac gundur de hasta eridi sanki iyice bu durum acayip psikolojimi bozuyo ne yapicagimi sasirdim kaldim
Hastalık çok etkiliyor iştahlarını endişelenme çabucak toparlar inşallah. Kızım da ek gıda sürecinde iki hastalık atlattı, e dişler zorladı zaten. İştahsız başladık yani gıda serüvenine öyle de gidiyor. Bakalım.

Canım senin bebiş bizim doktorun tabir ettiği “aceleci bebekler”den. Yakında yürür. Geçen kontrolde bir kız bebek gördüm annesinin elinde yürüyordu, sordum 9aylıkmış. İnsan önce bir inanamıyor ama bazı bebekler hayatı hızlı yaşıyor demek ki :) tv çok mu izliyor merak ettim. Bu durumu doktoruna sordun mu? Tv konusuna karşılar çünkü.

canim doktorumuz bez degistirirken direk diger beze gecme dedi.ben premiumdan aktife gectim.gecerken 1 ondan 2 ondan takarak degistirdim sorun yasamadim.3 fun boyunca oyle yaptim.sende bi dene istersen

masallah bebgine,seninki artik bebeklikten cikip abi olmaya bile baslamis :)beslenmeleri asagi yukari benim kizla ayni bizde 9 ayligiz.aksam 8 gibi uyuyor sabah 7.30da uyaniyor 2 beslenme yapiyoruz.geceleri biraz fazlami devam sutu aliyor acaba senin ki.cunku bana 2 beslenme bile fazla geliyor.cogu yerde okuyorum artik tek beslenmeye gecmesi gerekiyormus ki benim kizin kilosu falan iyi aliskanliktan uyandigini dusunuyorum..kac ml devam sutu veriyorsun.bu arada bende yemeklerimizi az baharat ve az tuz kullanarak yapiyorum ve veriyorum doktorumuz yavas yavas yediklerinizden veemeye basla demisti.

canim doktorumuz bez degistirirken direk diger beze gecme dedi.ben premiumdan aktife gectim.gecerken 1 ondan 2 ondan takarak degistirdim sorun yasamadim.3 fun boyunca oyle yaptim.sende bi dene istersen
Aynen bende boyle yapmayı düşünüyordum cnm. Inşallah memnun kalırız bizde

Bebegin ozel bi saglik sorunu yoksa 7. Aydan sonra gece beslenmesine ihtiyac duymaz dio doktorlar.

Benimde aklımda sleepy var evdeki bez bitmeye yakın alıp bir prima bir sleepy deneyeceğim inşallah sorun olmaz canım bebişler iÇin benim kızım doğduğundan beri daha hiç pişik olmadı çünkü değiştirince ikisini bir kaç gün birer tane dönüşümlü kullanıcam belki pişik falan olmaz

Evet cnm bizim Bugün evdeki bezimiz bitmiş ben de ise gidiyorum takip edememişim sabah bir baktı bez yok evin aşağısında yerel bir market var kızımda tam pişik yaşıyor 2 gün bez degistirmeyelim diye acilen premium care aldik ordan tanesi 1.5 tl den inşallah sleepye alışır bebislerimiz

İnşallah canım ya böyle giderse her gün zam gelecek zaten bu gidişle herkes prımayi bırakır güç yetmez hale geldi nerdeyse

Sleepy siparis onayina donerlerse gonderiyorlar iletisim bilgilerinden ara yoksa 3 gun icinde mutlaka geliyor

İnşallah canım ya böyle giderse her gün zam gelecek zaten bu gidişle herkes prımayi bırakır güç yetmez hale geldi nerdeyse

Jokerden mail geldi indirim varmis indirim dedigide 175 napcaz boyle ya bi ara mecbur kalip komili kullanmistim bi kerede huggies ama yok alismisim primadan baskasi cok tuhaf geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…