2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bebeğinizi nasıl yatırıyorsunuz biz ilk başta hep yan yatırdık. kayınvalidem dik yatıralım artık kafası düzgün olmayacak siyor ama şimdide bebeğim rahat edemiyor bazen emdiği süt geliyor boğazına uyandırıyor yan yatınca rahat ediyor...

Bunu bende merak ediyorum yan ytirdikca kafası sivriliyor:-) yanlara yastık.koyup yaninda ben varken guznduzleri o şekilde yatiriyorum
Yüz ustu de çok rahat ediyorlar benim olan şuan kanepede o.sekilde uyuyor mesela:-)

Saatlerdir uyutmaya çalışıyorum uyumuyır gazı olsa ağlardı değil öia rkadaşlar??? Belikte ağlıyor kucakta susuyor memede uyuyor beşiğe koyuyorum yineuyanıyor. Kendimi çok çatesiz hissediyorum ağlayıpduruyorum
Büyüme atağı olabilir, bu hafta biz de öyleyiz..

Saatlerdir uyutmaya çalışıyorum uyumuyır gazı olsa ağlardı değil öia rkadaşlar??? Belikte ağlıyor kucakta susuyor memede uyuyor beşiğe koyuyorum yineuyanıyor. Kendimi çok çatesiz hissediyorum ağlayıpduruyorum
Benimki hep öyle 28 gün oldu ne zaman düzelir bilmiyorum kucakta uyutuyoruz artık heryerim ağrıyo

İlk kez duyuyorum canım kim dedi tıkalı burun daha sıkıntı Çünkü bebekler burunlarından nefes alıyorlar beslenmesinde bile problem olur bizim doktorumuz burnu tıkalı olsun olmadın hergün yapın dedi çünkü içeride sümük kalırsa enfeksiyona yol acıyormuş
Yazıyor ilaç prospektüsünde canım

canim sut konusuna cok uzuluyosun cok kafana takiyosun yapma senin piskolojinde cok onemli.inan benim bebegim 5 saat memede kalmak istiypdu geceleri artik meme uclarim mahvolmustu herkes cocuk ac doymuyo diyodu o istedikce bende veriyodum hatta ilk gittigimiz doktorda aynisini dedi doymuyodur..ya bu bebek yeni dogan o kadar saat ufacacik mideyle nasil doymaz diyodum kendi kendime.sonra doktorumuzu degistirdik diger doktor cocugu muayne etti daha ben sikayetlerimi sunmadan bana kizdi bu cocugu cok emzirmissin hepsi cocuga gaz olarak donuyo dedi.bana bir suru anlatti her emzirmede 2 memeyide vericeksin 10 dakika birini 10 dakika birini dedi.ilk gunler biraz bebek zorlandi ama kesinlikle ise yaradi.hala gazli bi bebek ama eskisi kadar degil.cok emmek istiyosa inan doymadigindan degil seni emzik olarak kullanmak istiyodur.bebegin ne kadarlik bilmiyorum ama benim ki nerdeyse 2 aylik olacak birazda buyudukce duzene giriyo hepsi.sabret sutun cok olsa dahi cok emmek isteyen bebege gene yetmez.duzen kurmaya calis.sik sik emzir 2 gogusu toplamda 20 dakika emzir en azindan ben oyle basladim simdi 2 saatte bir 20 dakika 25 dakika emziriyorum bende piskolojik olarak bebegimde gaz olarak rahatladi.denemelisin bence.
canım kilo alımı nasıl bebeğinin.. bende sütün ilk kısmından bebeğin su ihtiyacını karşıladığını dip kısmının yağlı olduğunu duymuştum benimde bazen saatlerce emmek istiyor süt kalmıyor bazende uyuyor ve ben uyansın diye dolanıyorum cnm 2 gündür çok gazlı uykuya dalamıyor...[/QUOTE]
Bnm kızında aynı memeden ayrılmıyor ayrılmayınca süt birikmiyor. Kucağıma aldığımda snında meme istiyor nasıl azalytınız bu surumu?

benimkide 3 gündür böyle.. gece dalınca kundak bazen işe yarıyor bazen yaramıyor..

Arkadaşlar bebeğinizde burun tıkanıklığı varken başının altına ince bir yastık koydunuz mu hiç koymadan uyumuyor bir türlü beşikte
Ayy canım ben de aynı dertten mızdaribim üç gündür burnu tıkalı ne yaptıysam da geçmedi sürekli tıkanıp duruyor. Ben doğduğundann beri yastık kullanıyordum zaten ama tıkanıklık olduktan sonra daha Bi dikkat etmeye başladım faydasını da görüyorum küçük Bi yün yastık kullanıyorum

canım kilo alımı nasıl bebeğinin.. bende sütün ilk kısmından bebeğin su ihtiyacını karşıladığını dip kısmının yağlı olduğunu duymuştum benimde bazen saatlerce emmek istiyor süt kalmıyor bazende uyuyor ve ben uyansın diye dolanıyorum cnm 2 gündür çok gazlı uykuya dalamıyor...
Bnm kızında aynı memeden ayrılmıyor ayrılmayınca süt birikmiyor. Kucağıma aldığımda snında meme istiyor nasıl azalytınız bu surumu?[/QUOTE]
Benim bebeğim de aynı bu durumla başa çıkan varsa ay Bi fikir sunsun lütfen ben tükenmek üzereyim:KK43:

of kızlar ya. Bu kız bugün bizim canimiza okudu. Hic ama hic uyumuyor. Adam bugün izinli keşke işe gitseydi bukadar yorulmazdi. Bizde 5.haftadayiz. Atak haftasmi şimdi bu. Memede ayakta duruyo, indirince başlıyor ağlamaya. Kac gün sürer bu atak. Yardim lütfen

Bnm kızında aynı memeden ayrılmıyor ayrılmayınca süt birikmiyor. Kucağıma aldığımda snında meme istiyor nasıl azalytınız bu surumu?
Benim bebeğim de aynı bu durumla başa çıkan varsa ay Bi fikir sunsun lütfen ben tükenmek üzereyim:KK43:[/QUOTE]
Canim ayniyiz seninle. Memeye yapıştı resmen. Uyuymuyor ne yapsam uyumuyo. Nini açıyorum onu bile tınlamiyor. Yatagima hasretle bakiyorum...

Benim bebeğim de aynı bu durumla başa çıkan varsa ay Bi fikir sunsun lütfen ben tükenmek üzereyim:KK43:
Canim ayniyiz seninle. Memeye yapıştı resmen. Uyuymuyor ne yapsam uyumuyo. Nini açıyorum onu bile tınlamiyor. Yatagima hasretle bakiyorum...[/QUOTE]
Aynen csnım ya hatta şu am bile kucağımda hala;( öyle bakıyo bana

Canim ayniyiz seninle. Memeye yapıştı resmen. Uyuymuyor ne yapsam uyumuyo. Nini açıyorum onu bile tınlamiyor. Yatagima hasretle bakiyorum...
Aynen csnım ya hatta şu am bile kucağımda hala;( öyle bakıyo bana[/QUOTE]
İnanamıyorum ama benimki uyudu cnm. Bilmem kacinci kez emzirdikten sonra besigine yatirdim ve salladim. Acaba uyanacakmi diye bekliyorum. Emin olayim bende baliklama atliycam yataga. Oyyy kuzular ya ne yapsalarsa cok tatlilarrrr

canim sut konusuna cok uzuluyosun cok kafana takiyosun yapma senin piskolojinde cok onemli.inan benim bebegim 5 saat memede kalmak istiypdu geceleri artik meme uclarim mahvolmustu herkes cocuk ac doymuyo diyodu o istedikce bende veriyodum hatta ilk gittigimiz doktorda aynisini dedi doymuyodur..ya bu bebek yeni dogan o kadar saat ufacacik mideyle nasil doymaz diyodum kendi kendime.sonra doktorumuzu degistirdik diger doktor cocugu muayne etti daha ben sikayetlerimi sunmadan bana kizdi bu cocugu cok emzirmissin hepsi cocuga gaz olarak donuyo dedi.bana bir suru anlatti her emzirmede 2 memeyide vericeksin 10 dakika birini 10 dakika birini dedi.ilk gunler biraz bebek zorlandi ama kesinlikle ise yaradi.hala gazli bi bebek ama eskisi kadar degil.cok emmek istiyosa inan doymadigindan degil seni emzik olarak kullanmak istiyodur.bebegin ne kadarlik bilmiyorum ama benim ki nerdeyse 2 aylik olacak birazda buyudukce duzene giriyo hepsi.sabret sutun cok olsa dahi cok emmek isteyen bebege gene yetmez.duzen kurmaya calis.sik sik emzir 2 gogusu toplamda 20 dakika emzir en azindan ben oyle basladim simdi 2 saatte bir 20 dakika 25 dakika emziriyorum bende piskolojik olarak bebegimde gaz olarak rahatladi.denemelisin bence.
canım kilo alımı nasıl bebeğinin.. bende sütün ilk kısmından bebeğin su ihtiyacını karşıladığını dip kısmının yağlı olduğunu duymuştum benimde bazen saatlerce emmek istiyor süt kalmıyor bazende uyuyor ve ben uyansın diye dolanıyorum cnm 2 gündür çok gazlı uykuya dalamıyor...[/QUOTE]
ilk ay kontrolunde kilosu iyiydi.22sinde 2. ayimiz bitecek canim o zaman tekrar gidecez ve bence kilo alimi iyi.zayif bi bebek degil suan.gaz damlasino degistirdik
ayaginin altina zeytin yaginin icine adacayi yagi damlatip gunde 2 kez masaj yapiyorum be ayaklarini sicak tutmaya ozen gosteriyorum eskiye gore daha rahat simdi

Arkadaşlar uyanık olanlar allah razası için yazın lütfen burun tıkanıklığı var fizyolojik yaptım bir saat once kadar şimdide elimde xlear diye bir sprey var doktor yazmıştı burun tıkanıklığı için şimdi fizyolojiğin üstüne sıksam olurmu

X