canim sut konusuna cok uzuluyosun cok kafana takiyosun yapma senin piskolojinde cok onemli.inan benim bebegim 5 saat memede kalmak istiypdu geceleri artik meme uclarim mahvolmustu herkes cocuk ac doymuyo diyodu o istedikce bende veriyodum hatta ilk gittigimiz doktorda aynisini dedi doymuyodur..ya bu bebek yeni dogan o kadar saat ufacacik mideyle nasil doymaz diyodum kendi kendime.sonra doktorumuzu degistirdik diger doktor cocugu muayne etti daha ben sikayetlerimi sunmadan bana kizdi bu cocugu cok emzirmissin hepsi cocuga gaz olarak donuyo dedi.bana bir suru anlatti her emzirmede 2 memeyide vericeksin 10 dakika birini 10 dakika birini dedi.ilk gunler biraz bebek zorlandi ama kesinlikle ise yaradi.hala gazli bi bebek ama eskisi kadar degil.cok emmek istiyosa inan doymadigindan degil seni emzik olarak kullanmak istiyodur.bebegin ne kadarlik bilmiyorum ama benim ki nerdeyse 2 aylik olacak birazda buyudukce duzene giriyo hepsi.sabret sutun cok olsa dahi cok emmek isteyen bebege gene yetmez.duzen kurmaya calis.sik sik emzir 2 gogusu toplamda 20 dakika emzir en azindan ben oyle basladim simdi 2 saatte bir 20 dakika 25 dakika emziriyorum bende piskolojik olarak bebegimde gaz olarak rahatladi.denemelisin bence.