• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Mamayi oldugu gibi neden kusar kizlar. Hani pütür pütür değil de ayni süt gibi cikartiyor ve cok siddetli kusuyor burnundan bile geliyor. Her zaman kusmasada kusunca böyle afedersiniz balgamli gibi uzuyor

Kızlar işe dönecek olan kimler var ben nasıl olacak bilmiyorum ücretsiz izni düşünmeye başladım bebeği kimseye emanet edemem gibi geliyor.. tam bakabilecek bir akraba da yok

Mamayi oldugu gibi neden kusar kizlar. Hani pütür pütür değil de ayni süt gibi cikartiyor ve cok siddetli kusuyor burnundan bile geliyor. Her zaman kusmasada kusunca böyle afedersiniz balgamli gibi uzuyor
benim de bazen böyle kusuyor cnm midesi çok dolu olunca yada gazı olunca oluyor sanırım

Surekli emmek isteyip fazla mama yediginde kusuyo olabilir mu eger cok yedigini dusunuosan ondan kusar. Ama yok cok yemiosa doktorlar siddetli kusmalari pek sevmiolar

Bende sabah götürdüm canım dün gece hiç uyumadık burnu tıkalı dedi doktor kıloda az düşüklük var moralım bozuluyor kılosuna
Burnu tıkalı olunca haliyle iyi beslenemiyorlar ki :( toparlar ama inşallah üzülme. Ben de doktora götürdüm öksürük başlamıştı burnumu temizlediler oksijen verdiler yavrum Nasıl ağladı yaaa içim gitti :(

Oktivus Oktivus cerenkar cerenkar kizlar sağolun gerçekten doymak bilmiyor bu cocuk 100 ml mama iciyor 3 saatte bir bide ben emziriyorum ama hala düşmüyor memeden. Surekli emzirmk zorunda kaliyorum sütüm az ama birakmiyor yinede fazla geliyo sanirim ikisi. Vermeyince de catlayasiya kadar ağlıyor yavrum

Kizlar aranızda normal Doğum yağışta dikişleri olan var mı ne kadar sürede geçti tamamen ?3. Hafta oldu Doğum yapalı bazen o bölgede bi çekilme hissediyorum özellikle idrardan sonra

Csnım reflulu bebekler o şekilde oluyor anıt reflü mamalar var onları dene kardeşimin oğlu da öyle idi bebelac ar diye bir mama var onunla çözim buldular

Oktivus Oktivus cerenkar cerenkar kizlar sağolun gerçekten doymak bilmiyor bu cocuk 100 ml mama iciyor 3 saatte bir bide ben emziriyorum ama hala düşmüyor memeden. Surekli emzirmk zorunda kaliyorum sütüm az ama birakmiyor yinede fazla geliyo sanirim ikisi. Vermeyince de catlayasiya kadar ağlıyor yavrum
Emzik kullanmak cozum olabilir. Bide doktora gorun onerirse reflu mamasi kullanabilirsin. Rahatlatir bebegini

Kizlar aranızda normal Doğum yağışta dikişleri olan var mı ne kadar sürede geçti tamamen ?3. Hafta oldu Doğum yapalı bazen o bölgede bi çekilme hissediyorum özellikle idrardan sonra
Ben yaptm bugun 40im cikti muayeneye gittim doktor dikis izi bile kalmamis gayet iyi dedi ama bana sorarsan puseti tasidigimda bile agri yapio. O senin caninin tatliligindan dedi doktor. Yine de hassasiyet bi sure daha devam eder gibime gelio

sibel_ahmet sibel_ahmet cnm su uyutmayi tam tarif edermisin yanlis yapmak istemiyorum tam anlayamadim :KK43:
Canim.15.inciri ben sıcak.suda.10.dakika.beklettim.yumusasin.diye.sonra.onlari minik minik doğradım. Kaynayan sütten iki.kepce aldim.incirlerle.sutu yoğurdum. Istersen blendardan da geçirebilirsin. Kasenin.buyuklugune küçüklüğüne.gore iki.kasik veya.3 kaşık.koydum. sütun.altını 2.kepçe.alirken sondurdum sonra kalan.sutu kaselerin.uzerine.doktum. benim.kaseler.kapaklydi kapaklarını.kapatip. üzerine battaniye örttüm.mayalanmaya.biraktim. 3 4 saat.disarida.kaldi、sonra buzdolabına.koydum

Sürekli emiyor sürekli biri yardım etsin aö değil ama bırakmıyor me yapacagım sasırdım :KK43:
Benim de öyle canım. 21 günlük sadece memede uyuyor uyumayınca da yarım saatte bir emmek istiyor. Uçları hep yara ağlayarak emziriyorum dokltra gittik bugün dün gece 6 saat uyumadı. Sap sımplex ve bıogaıa die iki tane gaz ilacı verdi. İki tane biraz fazla değil mi kıyamıyorum da yawruma

Kızlar bu 2.ayda yapilan aşı programi çok yoğun. 1 koldan 2 bacaktan 1 agızdan (damla şeklinde). Cok canları acıycak yavrularin. Birde tutuyoruzya aşı olurken ciğerim parçalanıyor. Offf çok huzursuzum napcam diye.

Benim de öyle canım. 21 günlük sadece memede uyuyor uyumayınca da yarım saatte bir emmek istiyor. Uçları hep yara ağlayarak emziriyorum dokltra gittik bugün dün gece 6 saat uyumadı. Sap sımplex ve bıogaıa die iki tane gaz ilacı verdi. İki tane biraz fazla değil mi kıyamıyorum da yawruma
Cnm gögüs ucu yarası için ayva cekirdegi kürünü şiddetle öneririm. Bana tek çare o oldu. Dene lütfen

Back