2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Arkadaşlar bebeği benim bebek gibi uyuyan varmı çok uyuyor uyuyarak yemek yiyor bazen uyumaktan yıyemiyor bir sorun mu var acaba akşama kadar uyandırmak için uğraşıyorum emsin mama yesin diye akıl verin nasıl uyandırayım

Arkadaşlar bebeği benim bebek gibi uyuyan varmı çok uyuyor uyuyarak yemek yiyor bazen uyumaktan yıyemiyor bir sorun mu var acaba akşama kadar uyandırmak için uğraşıyorum emsin mama yesin diye akıl verin nasıl uyandırayım
Sanırım bebeğin 15 günlükte az çünkü bı kaç gün sonra bunları çok ararsın ilk 15 gün benimkind öyleydi 10gundur hiç uyumak istemiyor sadece agliyor

Kızlar benim bebegşm mememi emmiyor katılıyor ağlarken sagıp veriyorum onuda anlıyor almıyor zorlarsam da kusuyor mama istiyor me yapacağımı şaşırmış durumdayım bana bir akıl verin lütfen
Acaba mamanin olcusunu az yapip icine kendi sutunuzu sagip karistirip oyle verseniz olur mu? Gitgide mama miktarini azaltip sut miktarini artirirsiniz. Ben de emziriyorum ama cogu zaman yetmiyo hemen pesine mama iciyo sonuc olarak ikisi ayni anda mide de bi sikinti yaratmiyor. Bence denenebilir.

Canım kaç günlük sarılık olabilir mı. Gerçi emiyor diyorsun.

16 günlük olmuş bebeğin canım benimkide ilk günler aynıydı. Uyandırmak için neler yapıyorduk memede uyuyordu topuğunu sıkıyor yüzüne üflüyor adını çıgırıyorduk resmen:) 2 saatte bir meme veriyorduk. Ama merak etme bir hafta sonra ohoo o halleri geçer :)

Arkadaşlar merhaba, ben bebeğinin aglamasina onun ağladığı sesten daha yüksek bir ses açarak karşılık veriyorum. En etkili çözümü saç kurutma makinesinden alıyorum. Aynı zamanda sallama. Önce hızlı sallıyorum ağlasa da devam ediyorum. Sakinliyor. Sakinledikce sallama hızı da düşürüyorum. En son daldığında beşiğine koyup kundakliyorum. Ve beşiğin sallanma özelliğini açıyorum. Saç kurutmayı kapatıp telefondan daha gürültüsü az ses açıyorum. Uçak moduna alıp yakınına koyuyorum. Bunların hepsini aynı anda yapınca çözüm alıyorum. Tabi her zaman değil. Huysuzlugu üstündeyse boş....
Telefonu uçak moduna açınca radyasyon olmuyor mu ?

Isırgan otu bende etki ediyor sanki tavsiye ederim çay gibi demleyip için
Karisim cayimda vardi ama bugun ayri olarak aldirdim arkadaslarin yazdigi incir uyutmasini yapicam birde yulaf aldirdim insallah faydasini gorurum :KK43: insanlari insanlari anlamak cok zor kesinlikle biryere gitmeyi dusunmuyorum artik evimde daha mutlu ve huzurluyum onu anladim[/QUOTE]
Dereotu yiyomusun canım hergün bol bol ye birde kuru dut ye hergün süt arttırıyor

Acaba mamanin olcusunu az yapip icine kendi sutunuzu sagip karistirip oyle verseniz olur mu? Gitgide mama miktarini azaltip sut miktarini artirirsiniz. Ben de emziriyorum ama cogu zaman yetmiyo hemen pesine mama iciyo sonuc olarak ikisi ayni anda mide de bi sikinti yaratmiyor. Bence denenebilir.
Bugun aklıma geldi doktora sormayı düşünüyorum öyle olur mu diye canom

Kızlar Doğumdan sonra kilo verme durumlarınız nasıl ben Doğumda giden kilonun dışında hiç veremedim 28 kilo aldım sadece 10 kilosu gitti 1 aydır 1 kilo bile vermedim karnım midem şiş mi kilomu anlamadım beslenme uzmanı için erken mi acaba yoksa hemen gitmelimiyim bilemedim iskelet yapım alışkın olmadığı için kiloya heryerim çok ağrıyor yediklerime çok dikkat ediyorum yinede zayıflamıyorum ne zaman başlıyo bu kilo vermeler kendimi çok kötü hissediyorum

Kızlar benim bebeğim hasta :KK43:
Hem kum döküyor hem idrar yolu enfeksiyonu bide reflü artık evladımın acı çekmesine dayanamaz oldum
Psikolojim yerle bir
Kendimi yetersiz hissediyorum
o ağlıyor ben ağlıyorum
Bide kolik olmuş galiba
Bizim bütün psikolojimiz çökmüş durumda
Kimse yok yardım eden eşim halimi görüp bir hafta izin aldı
Ama yok yani tek başıma baş edemiyorum
Birtek benim bebeğim böyle galiba
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin en kısa zamanda bebişine.reflü teşhisi nasıl konuldu bende şüpheleniyorum her emzirmeden sonra 3-4 defa kusuyor tedavisi için ne önerdi doktorunuz

Yok canim kendim bakiyorum. Bi müzik buldum onu dinleyince hemen uykuya dalıyor belki bu yardimci olur da bende dinlenirim.
Senin bebeğin nasıl günü nasıl geçiriyorsunuz

Uyku sorunumuz var memede uyumak istiyo eger memede sut varsa uyuyana kadar fazla icip kusuyo gunduz uyumazsa aksama artik memede sut kalmiyo dun aksam boyle bi durum yasadim mesela :KK43: Hatta ilk defa kafam dagilsin diye bi ortama girdim daha kotu psikolojimi bozdular
Teyzenin birinden gelen ilk bomba "O memede sut yok yalanci emzik gibi cekiyo cocuk ben zaten iceri girerken anlamistim sutun olmadigini goguslerinden"
Bebegim gazli bi cocuk ikinci bombada "sutun zehir gibi oldugu cocuga yaramadi mahvoldu cocuk"
Zor dayanip eve gelen ben tabiki saatlerce aglar.Butun gece bunlari dusundum durdum
Elimden gelen herseyi yapiyorum ama bazen bu sut konusunda gercekten tukendigimi hissediyorum Allaha isyan etmek istemiyorum cok sukur bebegim saglikli ama emzirmek istiyorum doydugundan emin olmak istiyorum goguslerjm diger anneler gibi dolu dolu olsun sut varmi.yokmu diye surekli kontrol etmiyim istiyorum
Cok uzuluyorum cok :KK43:
ufff neler yazasim var bir ic dokus
Alllahim bugunlerimizi aratmasin insallah[/QUOTE]
Canım bu süt yüzünden bnde çektim biliyorsun. Ve gaz yüzünden Nurse Harvey’s ile iyi olduk yine bi derece şükür. Dr sütün ytiyor demesine ragmen bu hafta annem vardı ve yine sütün yetmiyor demese de mama verelim aç herhalde gibi o kdr cümle duydum ki üstelik sütümün yettiğini her seferinde söylememe rağmen. Ama bnm de bebeğim gün içerisinde uyuyup memeden ayrılmazsa doğal olarak bnm de sütüm kalmıyor ona ragmen 30cc verip oyalayıp süt biriksin diye beklerken yapayım mı bi 30cc sorusuyla karsı karsıyayım sırf bu yüzden iyi ayrılmadık bu gelişinde ama bende tükendim ya niye mama vereyim cocugun kilosu normalken neymiş daha iyi uyuyormus

Uyku sorunumuz var memede uyumak istiyo eger memede sut varsa uyuyana kadar fazla icip kusuyo gunduz uyumazsa aksama artik memede sut kalmiyo dun aksam boyle bi durum yasadim mesela :KK43: Hatta ilk defa kafam dagilsin diye bi ortama girdim daha kotu psikolojimi bozdular
Teyzenin birinden gelen ilk bomba "O memede sut yok yalanci emzik gibi cekiyo cocuk ben zaten iceri girerken anlamistim sutun olmadigini goguslerinden"
Bebegim gazli bi cocuk ikinci bombada "sutun zehir gibi oldugu cocuga yaramadi mahvoldu cocuk"
Zor dayanip eve gelen ben tabiki saatlerce aglar.Butun gece bunlari dusundum durdum
Elimden gelen herseyi yapiyorum ama bazen bu sut konusunda gercekten tukendigimi hissediyorum Allaha isyan etmek istemiyorum cok sukur bebegim saglikli ama emzirmek istiyorum doydugundan emin olmak istiyorum goguslerjm diger anneler gibi dolu dolu olsun sut varmi.yokmu diye surekli kontrol etmiyim istiyorum
Cok uzuluyorum cok :KK43:
ufff neler yazasim var bir ic dokus
Alllahim bugunlerimizi aratmasin insallah
Canım bu süt yüzünden bnde çektim biliyorsun. Ve gaz yüzünden Nurse Harvey’s ile iyi olduk yine bi derece şükür. Dr sütün ytiyor demesine ragmen bu hafta annem vardı ve yine sütün yetmiyor demese de mama verelim aç herhalde gibi o kdr cümle duydum ki üstelik sütümün yettiğini her seferinde söylememe rağmen. Ama bnm de bebeğim gün içerisinde uyuyup memeden ayrılmazsa doğal olarak bnm de sütüm kalmıyor ona ragmen 30cc verip oyalayıp süt biriksin diye beklerken yapayım mı bi 30cc sorusuyla karsı karsıyayım sırf bu yüzden iyi ayrılmadık bu gelişinde ama bende tükendim ya niye mama vereyim cocugun kilosu normalken neymiş daha iyi uyuyormus[/QUOTE]
M Mucizem0006 canım sana yazacaktım yanlış oldu

X