2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Pİşiğe hic bir sekilde care bulamiyoruz bizim artik pisik olmaktan cikti yara oldu ve bi turlu iyi olmuyor .ne yapicagimi sasirdim aglamtan kizimin poposunu oyle gormekten icim paramparça oldu
Canım mecitefendi diye bitkisel ürün satan bir site var eşim daha önce orda çalıştı o yüzden ürünlerini güvenle kullanıyorum bebek icin pişik kremi var ben kullanıyorum çok memnunum bir bak istersen belki sende de ise yarar

Kızlar Doğum yapalı 37 gün oldu kanamam ilk 1 hafta oldu sonrasında beyaz akıntı devam etti bugün adet olmuşum gibi kırmızı renkte kanamam oldu bütün gün sürdü adet yoğunluğunda değil ama azda değil adet mi oluyorum bilemedim böyle bi durum yaşayan var mı sezeryan oldum ve emziriyorum
Csnım muhtemelen adet oldun

Aksam sudocrem kullanim belki iyi gelir nasil bi kremse daha beter etti.artik pamuk surduğumde kaniyor bazi yerleri:KK43:
canım benim geçmiş olsun inşallah iyiolsun biran once .. demekki cok hassas cildi var bebeginin iyi haberlerini aalırız inşallah

kızlar Bugun oğlumu aldım hastanenin aciline götürdüm Çocuk doktoruna o kadar ağladı ki size anlatamam doktor hangi mamayı kullandığımı sordu söyledim onu hemen çöpe at similac başla dddi o mama hazımsızlık yapıyormuş ondan çocuğun sürekli ağlıyor dedi doğru olabilir mi sizce de değiştirdim bakalım insallah iyi gelir

Canım mecitefendi diye bitkisel ürün satan bir site var eşim daha önce orda çalıştı o yüzden ürünlerini güvenle kullanıyorum bebek icin pişik kremi var ben kullanıyorum çok memnunum bir bak istersen belki sende de ise yarar
Suan pisik olmaktan cikmis yara olmus artik etkisi olurmu onu bilemedim

kızlar Bugun oğlumu aldım hastanenin aciline götürdüm Çocuk doktoruna o kadar ağladı ki size anlatamam doktor hangi mamayı kullandığımı sordu söyledim onu hemen çöpe at similac başla dddi o mama hazımsızlık yapıyormuş ondan çocuğun sürekli ağlıyor dedi doğru olabilir mi sizce de değiştirdim bakalım insallah iyi gelir
Canım olabilir mama önemli ne kullanıyordun sen

Bende gaz için onu kulluyoeum canım hipp kullanıyordum doktor bana direk at o mamayı bebeklerde hazımsızlık yapıyor dedi
Ya bn dr değiştirdim yeni dr gaz var diyip probiyotik veriyor ama mama için bir sey demedi bnde aptamil comformil iyi diye duydum gazlı bebeklerde.

Kizlar daha once yazildi mi bilmiyorum ama sling kullanan ya da kullanmayi dusunen var mi? Bebisimin bugun kirki cikacak. Gazli bir bebek ve dolayisiyla huzursuz ve surekli kucakta sakinlesiyor. Ben de sling almayi dusundum ama kararsiz kaldim. Rahat kullanabilir miyim ve ne zamana kadar kullanilabilir diye. Daha once kullanan ya da fikri olan varsa yardimci olursa sevinirim.

Arkadaşlar merhaba bebeğim bugun çok şükür evimizde doktor çok güzel şekilde beslemen gerek dedi fakat sütüm üzüntü stres derken azaldı gitti aptamil verdiler hastanede bende evde devam ediyorum 2 saatte bir 30 cc veriyorum günde kaç cc alması gerek yada nasıl besliyim bir daha vucudu su kaybetmemesi gerek
Kac günlük canım bebeğin bende basta aptamil kullanıyodum ilk hafta 2 saatte bir 30 cc verdim 3.haftada 45 e sonra 60 a cıkardım anlarsın zaten cocuk doyunca daha fazlasını almıyor

X