2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar aramizda daha önce sezarynle doğum yapanlar vardı
Ağda yapmaya ne zaman başladınız? göbekler ne zaman eski haline döndü spora mekik falan çekmeye ne zaman başladınız eskisi gibi acaba ben bu jöle gibi göbekten korkuyorum sallanıyor sürekli :KK70:

jöle olsa iyi yavv navigasyon gibinim kaybolan beni arasın soylerim karnıma bakıp harita ama turkiye degil dunya haritası :rolleyes::rolleyes:
ağdaya gelince ben bir sure yapamadım su andada henuz yapamadım derken yeni hamilelik vs vs vs:-):-):-)

Masallah eşine ne güzel. Bnm eşim de hiç kalkmaz bn salonda bebekle yatıyorum gece 1 kere kalktıgını bi kere ben istemesem yastık verdiğini görmedim. Zaten bu lohusalık dönemimde çok çektim de desem yeridir.

ay benim beyimde kalkmaz antremanlı adam gürültüde uyumaya karsı eee noröal kacıncı cocuk guzel guzel horlamaya devam ediyor yooo duymadım diyor sesini bazen uyanır ondada aaa sessiz olun ama der :KK70::KK70:ben umursarmıyım aslaaaaaa o eskidenmis sekerim simdi cokda fifi cokda tın:KK71::KK71::KK71:

aslında yardım güzel fikir ama gerek yok benle olacak vakti ona veremem :-) o doguramadı ben dogurdum o emziremez ben emziriyorum o gece kalkamaz (tembel) ben kalkarım ve sevabını ben alırım yavv bizim hakkımız her guzel anı anılara yerlestirmekde
ayy dogurdukca dogurası geliyor inasın yavv:KK55::KK55::KK55:

okullar acıldı ya o sayede yazabiliyorum yoksam yazamazdım nufus su anda az evde :-) ama olsun kalabalık ve gurultu daha bir hos yavv orda bir gurultu biri birine satasır sonra bir bakarsın kardesler oyy ne guzel sey demi canlar aile olmak hepimiz ailesiyle saglık sihat icinde uzun yıllar gecirelim İnsaAllah

Yok pisigimiz gecmedi malesef .prima kullaniyorum degistirmek icin birtane kullandim ama baktim daha beter oluyor
Benim bevegim de pişik oldu geçmiyor bı turlu günde 7-8 kez kaka yaptığından oluyor bence o azalmadan pişik gecmicek altını her acisimda aglayasim geliyor

Benim bevegim de pişik oldu geçmiyor bı turlu günde 7-8 kez kaka yaptığından oluyor bence o azalmadan pişik gecmicek altını her acisimda aglayasim geliyor
Benim kizimda cok kaka yapiyor ben de cok sey denedim artik ne yapicagimi bilmiyorum.bugun asi icin doktore gittigimde sorucam tekrar

Bizim ki de beyaz beyaz canım ama nasıl temizleyecegim bilmiyorum :KK43:
Aslında korkuyorum
Ben geçirdim iki günde çok şükür bebek aç Ken karbonatlı suyla sildim pamagima gazlı bez doladim.sonra minostatin diye bı damla aldım iki samla da ondan damlattim üç kez yaptım bitti sayılır kendi göğsüme de yaptım aynini

Ben geçirdim iki günde çok şükür bebek aç Ken karbonatlı suyla sildim pamagima gazlı bez doladim.sonra minostatin diye bı damla aldım iki samla da ondan damlattim üç kez yaptım bitti sayılır kendi göğsüme de yaptım aynini

minostatin i en son azına mı damlattın, karbonatlı gzlı beze mi damlattın da sildin

arkadaşlar merhaba, göğsümde dün sertleşme oldu ağrıda yapıyor elleyince 25 günlük bebiş sahibiyim, ne yapmam gerekiyor acaba,

X