• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yok pisigimiz gecmedi malesef .prima kullaniyorum degistirmek icin birtane kullandim ama baktim daha beter oluyor
Benim bevegim de pişik oldu geçmiyor bı turlu günde 7-8 kez kaka yaptığından oluyor bence o azalmadan pişik gecmicek altını her acisimda aglayasim geliyor

Benim bevegim de pişik oldu geçmiyor bı turlu günde 7-8 kez kaka yaptığından oluyor bence o azalmadan pişik gecmicek altını her acisimda aglayasim geliyor
Benim kizimda cok kaka yapiyor ben de cok sey denedim artik ne yapicagimi bilmiyorum.bugun asi icin doktore gittigimde sorucam tekrar

Bizim ki de beyaz beyaz canım ama nasıl temizleyecegim bilmiyorum :KK43:
Aslında korkuyorum
Ben geçirdim iki günde çok şükür bebek aç Ken karbonatlı suyla sildim pamagima gazlı bez doladim.sonra minostatin diye bı damla aldım iki samla da ondan damlattim üç kez yaptım bitti sayılır kendi göğsüme de yaptım aynini

Ben geçirdim iki günde çok şükür bebek aç Ken karbonatlı suyla sildim pamagima gazlı bez doladim.sonra minostatin diye bı damla aldım iki samla da ondan damlattim üç kez yaptım bitti sayılır kendi göğsüme de yaptım aynini

minostatin i en son azına mı damlattın, karbonatlı gzlı beze mi damlattın da sildin

arkadaşlar merhaba, göğsümde dün sertleşme oldu ağrıda yapıyor elleyince 25 günlük bebiş sahibiyim, ne yapmam gerekiyor acaba,

Benim bebek memede yaşıyor hiç bir şey yapamıyorum sling alan var mı onun içinde emzirip işlerimi yapabilir miyim ki arkadaşlar acil yardım

Back