2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhabalar arkadaslae bebekle ilgilenmekten dolayı cok giremiyorum biz 20günlük olduk cok sükür ama son 3 gündür emdirdikten sonra kusuyor bebeğim içinde tutmuyor sarsmıyorum gazını cıkarmaya calısyorum ama bazen memeyi cıkartıkdan 1 2 dakika sonra ne emdiyse cıkarıyor bu ilk sorunumuz ikinci sorunumuz uykusunda cok inliyor koca insan gibi sanki agrısı var gibi bu normalmi sadece sesmi cıkartıyor olabılırmı?ücüncü sorunumuz ise yüzümüzde isilike benzer bişiler cıktı kırmızı kücük ama ucları beyaz olabıldığine kücük gün asırı banyu yapıyoruz yapmadıgımız gün ıslak pamun mendille ılıksuyla siliyoruz ama 3 gün oldu gecmedi kfasının içinde ve yüzünde var napmalıyım sizce?lütfen bu konularda bilgisi olan arkdaslar tecrübeli anneler varsa fikirlerini paylasırsa cok sevinirm caresiz kaldık
Cnm bebek emdikten sonra biraz kusmasi normal. Fazlasını çıkarır. Ama seninki tamanini cikariyorsa farkli. Istersen bi dr danis. Gece bizdede ıkınma cok oluyor. Gazdan dolayi. Aynen büyük insan gibi. Bizde 22 günluguz. Yüzündeki isilik benzeri bebegimdede var. Ama ekstra bisey yaomadim geçiyor

ben de bunaldım o hikayelerden.. bizim de Kuran koyuyorlar yalnız bıraktığımda. hadi o bi derece.. bi de 40ın çıkmadan sokağa çıkma yasağı var.. ya zaten ilk günden beri doktora gidiyoruz, sokağa çıkmadan nasıl olacak bu iş.. aa o ayrı gezmeye çıkamazsın ama diyorlar.. bişeyler görmeye başlarmışsın..ne farkı var ha dr ha gezmek nasıl anlaşılıyor.. insanın içine korku salmak için ne gerekiyorsa yapıyolar.. :KK20:
Ahaha benim ki ekmek koyduğu
Çocuk bir huzursuzlandi
Bende yaptırmam ama bir kez istediği olsun demiştim :)
Bebek huzursuzlaninca ekmeğin üstünde yatsam bende böyle olurdum dedim eşimde aldı yedi ekmeği :)
Tabi bir parçaydı
Salak saçma şeylerdoktor dere otu ye diyor kayınvalidem yeme sezeryan yaran açılır diyor ; )
Mantık yok önerilerde
Göğüslerim paramparça olmuş silikon göğüs ucu takıyorum
O sütünü keser diyor
Diyor da diyor gitti de dedikleri de bitti çok şükür

Kızlar ben sağlık ocağının verdiği d vitamini ni kullanıyorum sizler?
Bide kızlar bebeğimin bir göz kapağında ve kasının ortasında kizariklik var doğum lekesi sizce geçer mi
Çok koyu değil ama ağlayinca felan çok belirgin oluyor

Benim kizimin kasinin ortasinda v seklinde kizarik var doktor dogum lekesi dedi kizarinca cikiyor .doktor gecer dedi

Ya cnm evet ya. Nedir bizdeki bu gaz anlamadim. Kimyonu bende deniycem
bulgur pilavi yedim bol kimyon ektim maşallah hamdolsun sutum artti bulgur arttiriyor demislerdi gercektende oyleymis .
sutunu artsin isteyen arkadaslar mutlaka denemeli ayni sekilde dereotuda artiriyor sütü
korkudan gaz yapacak diye kimyon ekiyorum yediklerime irde rezena kimyon demliyorum gunde iki defa içiyorum gaz icin

Hazir kundak kullanan var mi arkadaslar ?
Kullanmıyorum ama kullanacagım sanırım bende arastırıyorum su an ince battaniyeye sarıyorum ama acılıyor o da olmuyor owli nin kundagı var diğerlerine göre daha pahalı ama bunu öneriyor cogu cocuk uyku uzmanı da

Cnm ben ince battaniyeden yapiyorum ama kızın hic sevmiyor.

Kullanmıyorum ama kullanacagım sanırım bende arastırıyorum su an ince battaniyeye sarıyorum ama acılıyor o da olmuyor owli nin kundagı var diğerlerine göre daha pahalı ama bunu öneriyor cogu cocuk uyku uzmanı da

Arkadaşlar bende kundakliyorum bebeğimi inanılmaz mutluyum bebek cok rahat ediyor ama eliyle bir ittiriyor açılıyor o yüzden hazır alayim diye düşündüm. Çok pahalı birşey de almak istemiyorum açıkçası zaten 1 ayı geçtik kullansa 1 ay daha kullanır o yüzden sordum

on dk mi ne guzel ya darisi bizlerede olsun inşallah:) tavsiye etceginiz bir sey var mi genel olarak
Valla inş. kolay bir doğum geçirirsiniz. Ben merdiven inip çıktım çok doğum öncesi işim gereği kosturmaca gecti. Kasılmalar esnasında nefes alıp verisi önemli. Onlara bi göz atın. Özellikle ıkınma esnasında. Bir de ben acılma olmasını beklerken meryem ana otu koydum su içerisine. Dua okuduk. O açıldıkça rahmim de acildi gerçekten tam açıldığında beni de doğuma aldılar. Ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama ona inandım inanmak önemliymiş. Tavsiye ederim. Böyle şeyler güç veriyo bu zamanlarda insana.

Merhabalar arkadaslae bebekle ilgilenmekten dolayı cok giremiyorum biz 20günlük olduk cok sükür ama son 3 gündür emdirdikten sonra kusuyor bebeğim içinde tutmuyor sarsmıyorum gazını cıkarmaya calısyorum ama bazen memeyi cıkartıkdan 1 2 dakika sonra ne emdiyse cıkarıyor bu ilk sorunumuz ikinci sorunumuz uykusunda cok inliyor koca insan gibi sanki agrısı var gibi bu normalmi sadece sesmi cıkartıyor olabılırmı?ücüncü sorunumuz ise yüzümüzde isilike benzer bişiler cıktı kırmızı kücük ama ucları beyaz olabıldığine kücük gün asırı banyu yapıyoruz yapmadıgımız gün ıslak pamun mendille ılıksuyla siliyoruz ama 3 gün oldu gecmedi kfasının içinde ve yüzünde var napmalıyım sizce?lütfen bu konularda bilgisi olan arkdaslar tecrübeli anneler varsa fikirlerini paylasırsa cok sevinirm caresiz kaldık
Bu üç sorun bendede var kusma için fazlasını atıyor diyorlar isilik için bende gün aşırı yıkıyordum hergün yıkamak gerekiyormuş 15 gündür hergün yıkıyorum tamamen geçmedi ama köreldi haftaya çocuk doktoruna götürücem sağlık ocağının doktoru hergün yıkayın dedi işe yaradı çok küçüldü kaybolmadı ama sende hergün yıkamayı dene

Kızlar ben sağlık ocağının verdiği d vitamini ni kullanıyorum sizler?
Bide kızlar bebeğimin bir göz kapağında ve kasının ortasında kizariklik var doğum lekesi sizce geçer mi
Çok koyu değil ama ağlayinca felan çok belirgin oluyor
Ay aynı yerlerde benim bebisimdd de var inş. gecer

X