2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benimkı de oyle bazen cok abartıyor diger kızımla ilgilenemiyorum bazen aramız bozulacak diye arada veriyorum emzik

Bilmiyorum ki canım 9 aydır ztn duydu duymadı cok dusundum dogarsa anlarım dedım sımdı de tepki vermiyor verdigı tepki de tesadüf oluyo
İşitme testine götürdün mü dur hemen endise etme Allah dermansiz dert vermesin üzme kendini sütün azalmasın olumlu düşün

Kızlar bebeğim soğuk aldı hırıltısı ve öksürüğü var hep Prima bezinden akşam açtım sırtına kadar sızdırmış bile bol bol emziriyorum inşallah geçer ya siz ne önerirsiniz

Kızlar bebeğim soğuk aldı hırıltısı ve öksürüğü var hep Prima bezinden akşam açtım sırtına kadar sızdırmış bile bol bol emziriyorum inşallah geçer ya siz ne önerirsiniz
Cnm bebişin kaç kilo ve kaç numara kullanıyorsun. Sızdırma doğru numara kullanmamakta oluyor. Bebeğine geçmiş olsun. Oda termometresinden ısı nem oranına bak cnm hava değişimi bebisi etkiliyor

Carsamba cocuk Dr randevu verdi olmazsa o gun sorarım senın bebek nasıl seslere tepkisi
Ya cnm yenidoğanda anlamak mümkün degilki bangır bangır ortama sok irkilmez bile. Sessiz ortamda irkilebiliyor. Hele daha senin 10 gün olmamış kendinde bile değildir o :) süt sarhoşluğu yaşıyordur :)

Bilmiyorum ki canım 9 aydır ztn duydu duymadı cok dusundum dogarsa anlarım dedım sımdı de tepki vermiyor verdigı tepki de tesadüf oluyo
Csnım o bebegin kaç günlük nasıl böyle bir kanıya vardın bize hastaneden çıkmadan önce yapıldı duyum testi size yapılma dı mı daha

Ya cnm yenidoğanda anlamak mümkün degilki bangır bangır ortama sok irkilmez bile. Sessiz ortamda irkilebiliyor. Hele daha senin 10 gün olmamış kendinde bile değildir o :) süt sarhoşluğu yaşıyordur :)
Evet bazen baygın gibi bazen durmadan ellerinden korkuyo 5.gunu bugun

Csnım o bebegin kaç günlük nasıl böyle bir kanıya vardın bize hastaneden çıkmadan önce yapıldı duyum testi size yapılma dı mı daha
5.gun bugun 10 günlükken yapılacak dediler seslerden korkmuyo ondan duymuyo diyorum diger kızım da duymuyor genetik diye dusunuyorum artık cunku onda sonradan mu oldu belli dgl

Cnm bebişin kaç kilo ve kaç numara kullanıyorsun. Sızdırma doğru numara kullanmamakta oluyor. Bebeğine geçmiş olsun. Oda termometresinden ısı nem oranına bak cnm hava değişimi bebisi etkiliyor
3 buçuk kilo canım 1 numara kullanıyorum bez büyük baya ama içindeki pamuk arkaya doğru azalıyor arkası boş poşet gibi iyikide bir paket almışım

3 buçuk kilo canım 1 numara kullanıyorum bez büyük baya ama içindeki pamuk arkaya doğru azalıyor arkası boş poşet gibi iyikide bir paket almışım
Canim benimkisi de şuan 3.5 kilo 1 haftadır 2 no bez kullanıyorum. 1 no bitince 2 ye geç bence sende :)

Konudan bağımsız Hastanede 2 gun molfix bagladir cok memnundum. Evde ben prima premium care almıştım. Primadan çok memnun kaldım. 126lik ve 104luk paketi bitirdik. ama arkadaslarin tavsiyesi uzerine sleepy sipariş verdim dün 1 paket inşallah pişman olmam. Aralarında aman aman bir fiyat farkı da yok indirimden alınca ama çok güzel illa dene dediler bakalim :)

Canım küçücük zaten bezin içinde kayboluyor evet bittiği gibi 2 numaraya gececem Molfix çok güzel ben çok memnun kaldım oglanda sleppy hiç kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…